Oživení svaté země

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

Je potřeba Svatou zemi nějak oživit ?

Ano
83
70%
Ne
17
14%
Nevím / Je mi to jedno
18
15%

Celkem hlasů: 118

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: Oživení svaté země

Příspěvek od slusnej » úte 03. črc 2012 18:59:45

qweqwe píše:Já bych to vyřešil tím, že bych dal nějaké bonusy za CB. Třeba za každých 20k CB by si každý mohl vybrat nějaký ten bonus 10% na příšery, 10% na lidi 1500ZB, 10% průmka/poškození a tak :). Hodnoty jsou jen tak aby tam něco bylo :). Myslím si, že by lidi začali chodit do svaté více :)
Prima nápad ale Saggi mi psal na ticket že bude upravovat nebo měnit mapu teď nevím přesně jakou odpověď mi napsal tak uvidíme :up: :jinno:
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 03. črc 2012 19:04:05

slusnej píše:
qweqwe píše:Já bych to vyřešil tím, že bych dal nějaké bonusy za CB. Třeba za každých 20k CB by si každý mohl vybrat nějaký ten bonus 10% na příšery, 10% na lidi 1500ZB, 10% průmka/poškození a tak :). Hodnoty jsou jen tak aby tam něco bylo :). Myslím si, že by lidi začali chodit do svaté více :)
Prima nápad ale Saggi mi psal na ticket že bude upravovat nebo měnit mapu teď nevím přesně jakou odpověď mi napsal tak uvidíme :up: :jinno:
No nechci zase dostat warn,ale vubec nechapu co je na tom prima? To by se musely vsem CB vynulovat,aby to melo nejaky smysl a davat dalsi bonusy na PvP za cb je hloupost:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

NejsemPepa
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od NejsemPepa » úte 03. črc 2012 19:06:11

Tímhle oživuji Svatou zem.
Caps se vrací...:P

Obrázek

Batistaa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Batistaa » stř 04. črc 2012 1:45:10

lordsword píše:Ja si pamatuju jedine.kdyz byla svata bez ztraty CB bylo tam narvano nonstop.Stacilo aby se to udelalo stejne s tim ze by se ty CB kazdy tyden nulovaly s hodnosti.Ale to neprojde,protoze i kdyz prece nikomu o CB nejde,tak se o nenecha pripravit:D
Taky si myslím, že pokud by za smrt nebyla ztráta CB, bylo by tam lidí více. Nikomu by nevadilo, že umře. Jenže jak víme z posledního pokusu, někteří jedinci toho využívali pro zisk CB na vlastních postavách, kterou měli v jiné říši a to zcela zdarma, jelikož je ani nemuseli kupovat.
Co se týče nulování CB, to tu probíhá každý týden a získáváš za to odměnu v podobě hodnosti. Nulovat celkový stav CB je nesmysl, je to tabulka za celou dobu hraní na serveru, tak proč nemít přehled o tom, jaký je kdo nebo byl pvp hráč?
Dle této logiky bysme mohli hořekovat, že někdo má level 140 a jiný 100 a že to nikoho nebaví, protože ho nemůže dohnat, protože nemá tolik času expit jako oni a ať se každý měsíc nulují levely a kdo bude mít první nejvyšší level, dostane odměnu a začneme zase od nuly.
Stará Svatá byla zrušena, aby si pvp hráči získávali CB na jiných pvp hráčích a ne na droperech. Takže návrat k tomuto asi nebude to správné.
Myslím si, že Svatou by oživilo něco vzácného, co by se tam dalo dropnout nebo vybojovat, aby se říším(nebo jedincům) tam "vyplatilo" pořádat výpravy(zatím nevím co by to mělo být), nebo aby bonus za výhru byl lepší, protože 25% bonus na cokoliv nepozná snad nikdo. A pokud je pro někoho odměna zisk CB do tabulky, tak proč mu to mazat? Pokud někomu na CB nezáleží, nemusí se tam vůbec koukat a vyjde to nastejno, jak kdyby CB nebyly.
Batistaa - 146 lvl BM sura
Začátky: http://www.youtube.com/watch?v=b_zLiCFUrx4

I'm not insane! My mother had me tested! :ouch:

Theron
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Theron » stř 04. črc 2012 3:08:10

Neos a Mansari
v prní řadě Mansari- četl jsem si tvé příspěvky vícekrát a koukám, že bojkotuješ za to aby se mazali CB a aby každý začínal od 0 CB. To mi řekni jak potom kdo pozná kdo je nejlepší kdo zabíjel nejvíc? Takhle by nebyl poznat ten nejlepší zabiják viz.. Rusila=NEJVÍC CB (zdržte se poznámek jaká je to lama, že nic nebere a neustojí apod. žvásty, já když si udělám na ní 100% všeho co jde tak jí taky skosim za 2 vteřiny jako každej každýho) ale ty CB ukazujou na toho kdo nejvíckrát zabil! Koukám, že pro tebe by bylo lehčí vynulovat CB a začít od 0, to by si tam stál celé dny viď? aby si měl co nejvíc CB a byl nahoře :D.

Neosku- Ty tu plácáš taky nesmysl za nesmyslem, sám jsem byl několikrát svědkem jak po vyběhnutí dropera od pilířů si na něj hned házel flusanec a když nechcípnul tak si za nim běžel až k drakovi. Několikrát jsem byl svědkem toho jak si se tam hádal tuším, že si byl lvl 101 a měl si na sobě jakoo teď BSko :D, a vím že když tu přišlo téma o změně té staré svaté tak si byl pro aby se změnila tak co tu vykládáš?

Já osobně když jsem např. hledal gumy tak jsem sundaval co šlo a na lvl mi nezáleželo, nedělal jsem to co někteří jedinci, že bych za těma dropíkama běhal po celé mapě a vyhledával je to ne! Ale když se nachomejtly zrovna u gumy tak proč si tu gumu nevybojovat :D. A předem než napíšete, že ste to nikdy nedělali si sáhněte do svědomí! A ten sentinel ve svaté byla ta nejsprávnější věc a když se to tak vezme tak i gumy.- a PROČ? Snadná odpověď= 3 nepřátelské říše-když si chtěl do keri pro drop, musel sis to vybojovat, když si chtěl ŠPERKOVNICE-musel sis to vybojovat. Tak co na tom bylo špatně? a ještě za snahu si byl odměněn!

PS: mi připadá podle některých psaní, že by ste se nejraději drželi za ručičky a byli všichni spojenci a kamarádi tak potom nevim proč tu sou 3 říše?
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Obrázek

Teď je aktivní jen moje žena......

Neos
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 311 poděkování

Příspěvek od Neos » stř 04. črc 2012 3:55:35

OMG :D
Therone alias Morfiku - ty placas jako vzdy paty pres devaty, nema smysl te resit, ty se proste nezmenis. Mel bys spis dospet a dostat trochu rozumu, nez se porad do nekoho navazet a tak podobne.
Bez si radsi zalozit svoje tema, kde si muzes psat ty tvy moudra. Tam muzes kazdeho presvedcovat o tom co, kdy a kde udelal.
Verim tomu, ze si delas doma osobni statistiky a delas si zaznamy co kdo kde rekl, vid? Nebo si porad jeste delas videa, abys pak mohl pri nejake hadce dolozit dukaz, ze si se nahodou nemylil? :DD
Nezapomen si jeste rypnout, ze ve war risi pouzivam luk na pruniky :D
K tomu tvemu prispevku, za 1. nepouzivam BSko uz hodne moc dlouho a za 2. ja se nikdy nezucastnil HLASOVANI o zmenach svaty a hlavne ja ani nevedel, ze nejake hlasovani probihalo. Me je to uplne jedno, jestli do svate nekdo chodi nebo ne, proste to neresim.
A jen takovy dodatek: Pochybuju, ze pomuzes k oziveni svate, kdyz se budes nadale navazet do ostatnich, jestli chodi ci nechodi svatou. Tim spis lidi odradis, aby se tam nemuseli hadat s takovymi individuy jako ses ty a tobe podobni, kteri jen chytaji za slova a hledaji podnet, aby se mohli hadat.
Obrázek
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » stř 04. črc 2012 5:55:02

Rok píše:ono by i trošku pomohlo přidat do chatu zobrazování hráču ve svate kdo a koho zabyl ( i mimo svatou jasně)

například
Rokoo(129) usmrtil xxxx(126)
xxxx(126) usmrtil Rokoo(129)

jak tu předvedli minule Gmka

nikdo by nemusel volat posili proto že ten kdo by chtěl pomoct by to viděl v chatu tak by šel,,,, byl by i lepší přehled jestli někdo ve svatý je nebo není

a že by to překáželo v chatu to si nemsylím zas takovích lidí tam nechodí aby zaspamovali chat :D

Tohle není ani tak špatný nápad, ale trochu bych ho upravila pač kdyby byla nějaka velká mela tak by byl chat zaspamovný ještě víc jak ted.Poupravila bych to tak, že jak sou chaty cech,normal,volání oznámení tak bych k tomu přidala svata.Tak by sis mohl kliknout a podívat se a zjistit aa melou se tam naši z další řiše by se podival jiný a zjistil aa melou se tam naši a šup tam na pomoc s vlastní vůle .Akorat nevim jak by to fungovalo a jestli by to šlo pač jak všeci víme komunikace mezi ch je po restartu 2 hodky mimo provoz a kolikrat to neukazuje když zabiješ příšeru na ch 4 tak na ch 1 nejde vidět oznámení.No nevím jak je tohle technicky možné, ale určo by pomohlo.
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » stř 04. črc 2012 8:02:37

Theron píše:
Neos a Mansari
v prní řadě Mansari- četl jsem si tvé příspěvky vícekrát a koukám, že bojkotuješ za to aby se mazali CB a aby každý začínal od 0 CB. To mi řekni jak potom kdo pozná kdo je nejlepší kdo zabíjel nejvíc? Takhle by nebyl poznat ten nejlepší zabiják viz.. Rusila=NEJVÍC CB (zdržte se poznámek jaká je to lama, že nic nebere a neustojí apod. žvásty, já když si udělám na ní 100% všeho co jde tak jí taky skosim za 2 vteřiny jako každej každýho) ale ty CB ukazujou na toho kdo nejvíckrát zabil! Koukám, že pro tebe by bylo lehčí vynulovat CB a začít od 0, to by si tam stál celé dny viď? aby si měl co nejvíc CB a byl nahoře :D.

Neosku- Ty tu plácáš taky nesmysl za nesmyslem, sám jsem byl několikrát svědkem jak po vyběhnutí dropera od pilířů si na něj hned házel flusanec a když nechcípnul tak si za nim běžel až k drakovi. Několikrát jsem byl svědkem toho jak si se tam hádal tuším, že si byl lvl 101 a měl si na sobě jakoo teď BSko :D, a vím že když tu přišlo téma o změně té staré svaté tak si byl pro aby se změnila tak co tu vykládáš?

Já osobně když jsem např. hledal gumy tak jsem sundaval co šlo a na lvl mi nezáleželo, nedělal jsem to co někteří jedinci, že bych za těma dropíkama běhal po celé mapě a vyhledával je to ne! Ale když se nachomejtly zrovna u gumy tak proč si tu gumu nevybojovat :D. A předem než napíšete, že ste to nikdy nedělali si sáhněte do svědomí! A ten sentinel ve svaté byla ta nejsprávnější věc a když se to tak vezme tak i gumy.- a PROČ? Snadná odpověď= 3 nepřátelské říše-když si chtěl do keri pro drop, musel sis to vybojovat, když si chtěl ŠPERKOVNICE-musel sis to vybojovat. Tak co na tom bylo špatně? a ještě za snahu si byl odměněn!

PS: mi připadá podle některých psaní, že by ste se nejraději drželi za ručičky a byli všichni spojenci a kamarádi tak potom nevim proč tu sou 3 říše?
takze jeste jednou Morfiku.Ja sem to napsal jen jednou a jako takovy mensi navrh a rovnou u toho napsal,ze ti co je naoko nezajimaji CB s tim nebudou souhlasit.Me sou cb ukradeny.Delam je jen na hodnost do swampu a kolikrat ani to ne.(preber si to jak chces,je mi to putna)

Jinak Batisto s tim mazanim kazdy tyden sem to myslel,prave kvuli tomu aby nekomu nevadilo,ze si tam hraci nahrabavaji body do tabulky:) A hlavne se mely celkove CB mazat,vzdy pri vyrazne zmene Svate a War risi,protoze byl zdy jiny zpusob a obtiznost na jejich ziskani:) (je to jen muj nazor,tak me za nej nebijte)

A ruku na srdce topky v PvP.Vzdaly by jste se te vasi tabulky a CB,kdyby bylo ve Svate porad plno?
Jen sem poukazal,ze kdyz byla Svata bez ztraty,tak tam, bylo i plno PvM hracu,kteri si body stradaji na hodnost do Swampu.
A co se tyce toho aby se vedelo o tom kdo je dobry v PvP.myslim ze hraci moc dobre vi,kdo je ten dobry a kdo ne i bez tabulky:)

To ze by se dalo do Svate,neco na drop,by pak postradalo smysl,jedine ze by se to udelalo tak ze by na ty potvory,fungovaly jen PvP bonusy a nefungovaly by na ne ani prisery.
Na jednu stranu tu lidi nechtej tymove mapy,ale kdyz by to bylo jako ve Stare svate v PvM,tak by tam musely lidi stejne chodit ve vice lidech a PvM hrace nikdy neochranite,pred top PvP hracem.A takovych co by tam jen behaly hodily kouzlo na Pvm hrace a frnk,by tam bylo dost:)

Tohle je diskuze,dal sem tu svuj nazor.Zadne vyvolani hadky a proto at se ostani zdrzi napadani me osoby a bude klid.Dekuji.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Batistaa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Batistaa » stř 04. črc 2012 9:22:16

lordsword píše:prave kvuli tomu aby nekomu nevadilo,ze si tam hraci nahrabavaji body do tabulky:)
Proč by to někomu mělo vadit. Je to jen jedna záložka z celé řádky statistik, které se teď ze hry dělají. A pro info je dobrá. Je to souhrn za dva roky existence serveru.Je to historie hry a jak říkám, komu na tom nezáleží, nemusí se na to dívat. Někoho nezajímá tabulka s levlama, jiného s CB-čkama. Každý má to svoje a tak to má být.
lordsword píše:vzdy pri vyrazne zmene Svate a War risi,protoze byl zdy jiny zpusob a obtiznost na jejich ziskani:)
Ano, obtížnost se může měnit, ale to asi bylo, je a bude vždy. Obtížnost se mění i po přidání nových věcí a nových questů a jiných změnách hry. Udělat dobrou pvp výbavu bylo před rokem neskutečně drahé, protože nebyl Swamp a výdělek za dropování na jiných mapách byl desetinový. A dát do změn bonusů 500 mega bylo na týden intezivního vydělávání. Ale kdo těch peněz nelitoval, byl pvp killer a získával CB-čka lehčeji :)
lordsword píše:To ze by se dalo do Svate,neco na drop,by pak postradalo smysl,jedine ze by se to udelalo tak ze by na ty potvory,fungovaly jen PvP bonusy a nefungovaly by na ne ani prisery.
Drop nemusí být nutně jen z příšer, byl to spíš jen takový nápad na motivaci. Může to být nějaká varianta boje o území, nebo o vlajky jak známe z jiných her. Třeba pokud nějaká říše udrží vlajku po nějaký čas, bude moct otevřít truhlu s odměnou. Muselo by se to promyslet a doladit. To byl jen takový návrh z patra.Chtěl jsem tím jen naznačit, že by mělo být o co bojovat, když je vidět, že jen boj o CB netáhne tolik lidí.
lordsword píše:Tohle je diskuze,dal sem tu svuj nazor.
Já to tak beru a proto píšu i svůj názor. Než se něco začne rušit a mazat, mělo by se to prodiskutovat a to že pro tebe něco nemá smysl neznamená, že pro jiné to je taky nesmyslné. Hraje tu pár tisíc lidí a každý hraje kvůli něčemu jinému. Chce to víc tolerance k ostatním. ;)
Batistaa - 146 lvl BM sura
Začátky: http://www.youtube.com/watch?v=b_zLiCFUrx4

I'm not insane! My mother had me tested! :ouch:

Chaosak
Lv.10
Lv.10
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Chaosak » stř 04. črc 2012 13:31:26

Batistaa píše:
lordsword píše:Ja si pamatuju jedine.kdyz byla svata bez ztraty CB bylo tam narvano nonstop.Stacilo aby se to udelalo stejne s tim ze by se ty CB kazdy tyden nulovaly s hodnosti.Ale to neprojde,protoze i kdyz prece nikomu o CB nejde,tak se o nenecha pripravit:D
Taky si myslím, že pokud by za smrt nebyla ztráta CB, bylo by tam lidí více. Nikomu by nevadilo, že umře. Jenže jak víme z posledního pokusu, někteří jedinci toho využívali pro zisk CB na vlastních postavách, kterou měli v jiné říši a to zcela zdarma, jelikož je ani nemuseli kupovat.
Co se týče nulování CB, to tu probíhá každý týden a získáváš za to odměnu v podobě hodnosti. Nulovat celkový stav CB je nesmysl, je to tabulka za celou dobu hraní na serveru, tak proč nemít přehled o tom, jaký je kdo nebo byl pvp hráč?
Dle této logiky bysme mohli hořekovat, že někdo má level 140 a jiný 100 a že to nikoho nebaví, protože ho nemůže dohnat, protože nemá tolik času expit jako oni a ať se každý měsíc nulují levely a kdo bude mít první nejvyšší level, dostane odměnu a začneme zase od nuly.
Stará Svatá byla zrušena, aby si pvp hráči získávali CB na jiných pvp hráčích a ne na droperech. Takže návrat k tomuto asi nebude to správné.
Myslím si, že Svatou by oživilo něco vzácného, co by se tam dalo dropnout nebo vybojovat, aby se říším(nebo jedincům) tam "vyplatilo" pořádat výpravy(zatím nevím co by to mělo být), nebo aby bonus za výhru byl lepší, protože 25% bonus na cokoliv nepozná snad nikdo. A pokud je pro někoho odměna zisk CB do tabulky, tak proč mu to mazat? Pokud někomu na CB nezáleží, nemusí se tam vůbec koukat a vyjde to nastejno, jak kdyby CB nebyly.

velmi múdre slová hned ma napadlo niečo že najlepši hráč za tižden alebo den čo ziska najviac CB bi získal nejaké čojaviem napr minca bojovníka a ked ich bude mat 5 môže si niečo kúpiť v inteme za to nebol bi to zlí nápad určite bi si to hráči nenechali ujsť
Raistlin 126LVL
Nová výbava Nová sila Som späť
Hra sa začína Kocky sú hodené

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10

Who is chatting

offline Kazuro 
offline Mionix 
offline Wzypt 
offline marexanax 
offline matesWSW