Země Haegeron - Diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Co vy?

Těším se
114
64%
Tak normálně
27
15%
Je mi to fuk
22
12%
Zas nic moc
15
8%

Celkem hlasů: 178

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Re: Země Haegeron - Diskuze

Příspěvek od Ghibli » stř 04. črc 2012 15:00:42

Tak schválně - které NPC přišlo z veliké dálky? Že by Druid? A z které dálky? To nikdo neví a třeba nám to hra později vysvětlí.... ale Haegeron asi nebude za rohem. :)

Veliká dálka = že by to byla až taková dálka, že by tam nešlo dojet obyčejným koníkem? ;)

A Druid - neučí on Karmu? A proč jí přišel učit sem? Že bysme jí tam potřebovali? Nebo že bysme jí potřebovali obecně? Druid je světa znalý - ten pozná hrdinu od povaleče a do světa, kde půjde O hodně, jen tak někoho nepustí přece. :)

Jo jo - nic ve hře není bez souvislostí.

Sindi se dá hrát stylem, že se člověk proexpí až na vrchol, aniž by byl zasažen tréninkem jakékoliv Schopnosti. Ale tenhle typ hráče v Haegeronu nevydrží - tam půjde HLAVNĚ o VELKOU ZKOUŠKU TRPĚLIVOSTI = v expení, v levelování věcí, v získávání dalších Schopností. Takže na co tam bude hra pouštět tyhle typy hráčů, když pak budou nespokojení.;)

Level vstupu nikdo neví - ale může to být i těch nejčastěji zmiňovaných 120. To máme Karmu minimálně M-1 a Dina nebo Smilodona sebou. Jo Druid a Pacholek - to je pěkná sebranka...

PS: učte se Karmu, dělejte Biologa, Kroťte - hra se blíží do fáze, kdy se vás nebude pouze ptát, jestli jste pouhý hrdina "expič" (tj. jaký máte level) - ale jak jste všestranní = co OPRAVDU umíte.:idea:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » stř 04. črc 2012 15:09:46

Ghibli - Ale jestli to bude tak jak říkáš, že bude potřeba například Karma na M a více, tak to je tento server už fakt jen pro ty co tu tráví veškerý svůj volný čas. A jestli to tak bude, tak si myslím že s tím sekne asi dost hráčů. :down:

Bohužel ten co žije i svůj život a ne jen virtuální si tu už asi tuplem neškrtne :)

Tommo
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 24 poděkování

Příspěvek od Tommo » stř 04. črc 2012 15:16:02

pomeranc píše:
slusnej píše:
neporazitelny píše:Mapa pro lidi typu No lifer. Karmu mám na 14, určitě kvuli tomu nebudu vstávat nebo speciálně chodit swamp. Vše jen omezené časem a jestli toto bude taky tak Čus.
S tímhle souhlasím na 100% protože pokud chcete dávat časovou mapu tak to bych taky odešel už ten swamp je k smíchu
Tak běž, nikdo tě tu nenutí hrát. Nedokážu si představit swamp, bez časového omezení, ty snad ano? Tam by sis už nikdy pořádně nezadropoval, protože by tam bylo narváno.

Ahoj,

přesně tak. Swamp bez časového omezení by byla hrůza. Jsou tu lidi, kteří zde prosedí 12 a více hodin denně (jak jinak by mohl někdo udělat lvl 138-141 za pár dní). Já sám pomocí knih dělám lvl cca týden při vstupu do swamp 1x max 2x denně. Takže tito lidé by ve swamp kempovali a jiní by se nechytali. Takže jsem absolutně pro časové omezení. Tohle je třeba si uvědomit.

Co se týče podmínek vstupu necháme asi na vedení, ale vázat vstup na nějakou schopnost nebo dokonce na zkrocené zvíře se mi nezdá jako šťastné řešení. Už u zvířete je to na zamyšlení. Spousty lidí i když může krotit další zvíře si nechává jednorožce kvůli jeho rychlosti do doby než může mít Diabolose. Ale nechci se pouštět do žádných spekulací, já osobně se nechám rád překvapit. Jen jsem chtěl vyjádřt podporu pro časové omezení i v nové mapě.

Díky
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO

cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » stř 04. črc 2012 15:19:40

neporazitelny píše:Ghibli - Ale jestli to bude tak jak říkáš, že bude potřeba například Karma na M a více, tak to je tento server už fakt jen pro ty co tu tráví veškerý svůj volný čas. A jestli to tak bude, tak si myslím že s tím sekne asi dost hráčů. :down:

Bohužel ten co žije i svůj život a ne jen virtuální si tu už asi tuplem neškrtne :)
Přesně tak nikdo nemá čas na hraní 24hodin v kuse já se tu dřív s tím pral 3-4dny bez spaní 1x 5 dní jsem pomalu nespal ale to jen proto že nebyla práce nebyli problémy byl volnej čas ale každej má aji jinčí povinosti než virtuální život..
Obrázek

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od princik » stř 04. črc 2012 15:26:20

jestli to bude omezené karmou, herbařením, zručností tak tam bude běhat 10-20 lidí denně
PrincBenHur 110 war

pomeranc
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od pomeranc » stř 04. črc 2012 15:27:19

neporazitelny píše:Ghibli - Ale jestli to bude tak jak říkáš, že bude potřeba například Karma na M a více, tak to je tento server už fakt jen pro ty co tu tráví veškerý svůj volný čas. A jestli to tak bude, tak si myslím že s tím sekne asi dost hráčů. :down:

Já pořád nechápu o co ti jde? Být tam první? Mít všechno jako první?
Když hold nebudeš splňovat podmínky, tak si na tu mapu budeš muset trošku počkat a nebudeš sám, to je celé.
princik píše:jestli to bude omezené karmou, herbařením, zručností tak tam bude běhat 10-20 lidí denně
I kdyby to tak bylo, tak tím lépe, přecijen už to budou mnohem vzácnější kousky jen pro ty "nejlepší" hrdiny.
Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » stř 04. črc 2012 15:33:35

pomeranc píše:

Když hold nebudeš splňovat podmínky, tak si na tu mapu budeš muset trošku počkat a nebudeš sám, to je celé.
princik píše:jestli to bude omezené karmou, herbařením, zručností tak tam bude běhat 10-20 lidí denně
I kdyby to tak bylo, tak tím lépe, přecijen už to budou mnohem vzácnější kousky jen pro ty "nejlepší" hrdiny.
Už do každýho nesypej a nenarážej kecama tak co že ty máš vše P herbření nebo M a nemáš problémy v ničem a máš vše dodělané a nemáš co dělat neznamená že musíš ostatním vše vyvracet myslíš že každej má na hraní čas 20hodin deně nebo co? Za to že ty jsi maniak nikdo nemůže ale každej s té hry nemusí blbnout..
Osobně mám tu hru rád,server mám rád,kolektiv (až na pár lidí) ale prostě někdo nemá furt čas na hru tak to pochop,že není tolik času na hru.
Obrázek

devils636
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od devils636 » stř 04. črc 2012 15:39:00

Vymíšlíte tu kraviny ...Komplet blbosti nikdo nic nevy a tu kecaj o karme a tak :D
https://www.youtube.com/watch?v=AUH6zm_6RWg
Stream : youtube_Bucek86cz Youtube :Bucek CZ

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » stř 04. črc 2012 15:41:08

pomeranc píše:

Je mě uplně jedno jestli to budu mít první nebo poslední, ale nejspíš to nebudu mít vůbec. Tak nevim co řešíš ;) Zas tolik jsem toho tu nenapsal, aby jsi z toho něco mohl začít posuzovat.

pomeranc
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od pomeranc » stř 04. črc 2012 15:43:10

slusnej píše:Už do každýho nesypej a nenarážej kecama tak co že ty máš vše P herbření nebo M a nemáš problémy v ničem a máš vše dodělané a nemáš co dělat neznamená že musíš ostatním vše vyvracet myslíš že každej má na hraní čas 20hodin deně nebo co? Za to že ty jsi maniak nikdo nemůže ale každej s té hry nemusí blbnout..
Osobně mám tu hru rád,server mám rád,kolektiv (až na pár lidí) ale prostě někdo nemá furt čas na hru tak to pochop,že není tolik času na hru.
Tak pro upřesnění, herbaření 8, karma 18, zručnost 19, nemám nic ani z daleka dokončené, 20h tu taky nesedím. Ale je hloupost, aby tu výbavu měl každej..

A jediný kdo tu má kecy na ostatní jsi ty.
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix