Země Haegeron - Diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Co vy?

Těším se
114
64%
Tak normálně
27
15%
Je mi to fuk
22
12%
Zas nic moc
15
8%

Celkem hlasů: 178

terpen
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 101 poděkování
Dostal poděkování: 53 poděkování

Re: Země Haegeron - Diskuze

Příspěvek od terpen » stř 04. črc 2012 23:33:03

Saggitarius píše: Novy set hodnosti, ktere se budou chovat trochu jinak
Jé, to budou PvM hodnosti ?
P.S. Clon je TOP ma BAN =)

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » stř 04. črc 2012 23:37:38

slusnej píše:Nic proti Saggi krásně řečeno ale jedným slovem ti řeknu hloupost ta zručnost karma atd jak psalo asi 10 lidí včetně mě,nikdo už nemá čas tolik na hraní jako dřív a tím pádem si ho nemohou udělat,takže mě to mrzí ale budu už jen zkoušet stíhat svatou a sem tam zhlédnu video na youtube z nové země..
Díky za info a je to škoda
zkusil bych studenou vodu na oci a precist si to jeste jednou....

Aneb Na vypravu za dracim setem nebude potreba Karmy, Zrucnosti, Biologa, Herbareni, CB (doufam ze sem na nic nezapomel z toho co zde zaznelo).

Jeste jsem zde zahledl jednu vec, na kterou bych rad reagoval.
Nekdo napsal, ze se chceme vydat cestou ze vstup do lokaci bude napriklad podminen karnou G1, zrucnosti M1 .... atd
TOTALNE SPATNE

Veskere dlouhodobe doplnky (Biolog, Karma, Zrucnost, Herbareni) byli, jsou a budou jen doplnkove! Nemaji vazani na hru jako takovou. Je to jen dalsi volba ve hre, kde za svou cinnost ziskaji bonusy jako trvale odmeny postavy, moznost pestovat vice bylinek atd..
To jestli je hraci budou plnit (at uz z nudy nebo z herniho zapaleni ci na ne budou "kaslat" je na nich).

Edit: kam se podel prizpevek od slusnej ???
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

vymahac
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od vymahac » stř 04. črc 2012 23:46:21

Tento vstup mi vyhovuje, a je jen dobře, že to není vázané na bonusové schopnosti postavy, protože čím víc věcí bude závislých na pokračování ve hře, tím to síš odradí nováčky, kteří todle nemají.
A doufám, že mapa bude pěkně těžká a všecky druhy monster, ať to není tak, že nám bude stačit jeden druh monster.
Jinno.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.

Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » stř 04. črc 2012 23:50:36

Pokud se budou překonávat neznámý překážky (jako že asi jo), tak je zase v plánu cechu BandSimulant nepřímo naznačit, co přesně maj kde všechno udělat nebo začnou všichni od nuly?
E: Snad to nikdo nevezme jako nějakej útok. Myslim, že to tu není ani veřejný tajemství a pokud se budu snažit o to zvládnout to jako první, tak by bylo dobrý vědět předem, jestli je to vůbec možný :).

Shamanice
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 78 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od Shamanice » čtv 05. črc 2012 0:04:26

kamosvsech píše:Pokud se budou překonávat neznámý překážky (jako že asi jo), tak je zase v plánu cechu BandSimulant nepřímo naznačit, co přesně maj kde všechno udělat nebo začnou všichni od nuly?
E: Snad to nikdo nevezme jako nějakej útok. Myslim, že to tu není ani veřejný tajemství a pokud se budu snažit o to zvládnout to jako první, tak by bylo dobrý vědět předem, jestli je to vůbec možný :).
Myslím si,že by si měl na to každý přijít sám,a né ho někdo "vodit" za ručičku a říkat "udělej toto,a támhle to"...Ať to není jako minule,jak to bylo u rokle u cechu VIP
Shamanice
LvL 132
® Channel ®
© klik ©
Obrázek

pomeranc
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od pomeranc » čtv 05. črc 2012 0:07:19

V cechu KINGS, to nebylo taky tak čisté, jak se zdálo :)
Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » čtv 05. črc 2012 0:08:34

Saggitarius píše:
slusnej píše:Nic proti Saggi krásně řečeno ale jedným slovem ti řeknu hloupost ta zručnost karma atd jak psalo asi 10 lidí včetně mě,nikdo už nemá čas tolik na hraní jako dřív a tím pádem si ho nemohou udělat,takže mě to mrzí ale budu už jen zkoušet stíhat svatou a sem tam zhlédnu video na youtube z nové země..
Díky za info a je to škoda
zkusil bych studenou vodu na oci a precist si to jeste jednou....

Aneb Na vypravu za dracim setem nebude potreba Karmy, Zrucnosti, Biologa, Herbareni, CB (doufam ze sem na nic nezapomel z toho co zde zaznelo).

Jeste jsem zde zahledl jednu vec, na kterou bych rad reagoval.
Nekdo napsal, ze se chceme vydat cestou ze vstup do lokaci bude napriklad podminen karnou G1, zrucnosti M1 .... atd
TOTALNE SPATNE

Veskere dlouhodobe doplnky (Biolog, Karma, Zrucnost, Herbareni) byli, jsou a budou jen doplnkove! Nemaji vazani na hru jako takovou. Je to jen dalsi volba ve hre, kde za svou cinnost ziskaji bonusy jako trvale odmeny postavy, moznost pestovat vice bylinek atd..
To jestli je hraci budou plnit (at uz z nudy nebo z herniho zapaleni ci na ne budou "kaslat" je na nich).

Edit: kam se podel prizpevek od slusnej ???
Já ho smazal ještě předtím než jsi něco napsat do tohodle tématu,protože já to četl v rychlosti ten tvůj příspěvek a musel rychle ještě pryč od monitoru pak jak jsem přiletěl a přečetl si to pořádně,tak jsem to smazal takže se předem omlouvám za hloupost mojí..
Obrázek

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » čtv 05. črc 2012 0:09:40

mě už je třeba jedno co a jak bude hlavně ať tam nemám lagy jako ve swampu kdy se to díky stunum přemnoží o hodně víc než chci :roll: ;)
oo

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » čtv 05. črc 2012 0:10:01

To by melo byt na ty hre to nejlepsi ne, ze budes mit radost z toho ze jsi na to prisel

pepops
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od pepops » čtv 05. črc 2012 0:16:30

Co se tyce "volneho vstupu do map". Jiste vite jak to vypada v pritazlivce, tam je velmi pekne videt jak vypada volny vstup. Mensi levely neprojedou do "vnitrozemi", urazky na dennim poradku, skatulkovani atd.
Saggi prave toto nam vyhovuje (mimo nadávok)

iná mapa s agresivnejšímy monstramy kde slaby neprežije a je nutený tam nebiť a volne prístupná,
ja nechcem spolupracovať s inýmy :( a hlavne nie mapu na večnosť ako rokle

Ale i tak klobuk dolu nad novou vecou
Hlavná postava Heinella lvl 124 buff103
Vedlajšia postava Petroo2 lvl 116
Dropswamp krakatus lvl 111 nový drop zatial Bio
keri ulomky max zatial 172
swamp zatial max 540kk

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Matesak 
offline Mionix 
offline Vydesenej 
offline tasik1