lordsword píše:tak se priprav ze s lukem budes brat pulku:)BloodRayne píše:Shamanice píše:Na neusmrcené mám cca 116% (teď nevím,nejsem ve hře) chybí mi ještě % ve zbraniJinak normál,s mým zvonkem
Taky musíš brat ohled, že klasicky nemá na zvony obrany, stejné jak drak..
Ale uvidíme co budu brát,mam podobný arzenal na ni tak by mě zajímalo co udělá luk.
No jestli jo tak celé ty jeho videa sou o ničem, pač to umí brát každý kotel když na to nejsou obrany.
No uvidím zkusim.

Já jako wp bych i se samýma talismana dával tak za 30k, víc ani náhodou. Naposledy když jsem to zkoušel s nějak 90% neusmrcenýma a příšerou a sílou (no vě většině věci) tak dostávala rány za 10k kritikem.
 Já jako wp bych i se samýma talismana dával tak za 30k, víc ani náhodou. Naposledy když jsem to zkoušel s nějak 90% neusmrcenýma a příšerou a sílou (no vě většině věci) tak dostávala rány za 10k kritikem.  Jsem se na to vybod, to se prostě nedalo. Kdybych jí dával 75k jako předtím Shamanice bez talismanů, tak bych jí taky řešil, ale se základem 10k vážně ne
 Jsem se na to vybod, to se prostě nedalo. Kdybych jí dával 75k jako předtím Shamanice bez talismanů, tak bych jí taky řešil, ale se základem 10k vážně ne 

tak že šaman si jí dá sám a ostatní naní budou muset chodit ve skupinách jak tragedi
  tak že šaman si jí dá sám a ostatní naní budou muset chodit ve skupinách jak tragedi   

a teď vážně. Psal tu, že se ty mapy budou upravovat..
 a teď vážně. Psal tu, že se ty mapy budou upravovat..