pomeranc píše:Pro 200kk bych tam vážně nelez, ale ono je to znát, když si člověk nosí o 200 míň a za 5 swampů je to miliarda.shvetseek píše:Nevím na co si stěžujete.
Ten úplně nejstarší Swamp, ze kterého i úplná smažka vynesla 500kk jsem nezakusil, protože když jsem tam konečně udělal dropa i buffa, tak už ho předělali ponovu.
Tahle údržba mému výdělku 200kk plášťováním naprosto neublížila a dnes jsem vynesl opět 200kk, jako vždy.
Někdo to taky hraje pro zábavu a ne jako virtuální povolání nahrab co můžeš.
Někomu stačí těch 200kk. Já tam chodil s WP jen na zvířata a orky. Bez buffa a nosil jsem si tak 150 - 180 a stačilo mě to. Možná to bude i tím že někteří nepotřebují mít všechno hned, ale chtějí se u té hry taky nějak odreagovat.
Ale to některým lidem moc v dnešní době neříká.
K tématu nechal bych to jak to je celej týden. Saggi psal v novinkách že se to musí otestovat tak proč po 2 dnech to hned zavrhujete. Možná proto že u toho musíte sedět a hlídat si postavu a ne se jít courat na druhém účtu po stánkách. Nebo pro nutnost použití šedé kůry zvané mozek k rozlousknutí systému jak na to abych zase vydělal?
Protože nové postupy přicházejí všude.
Proč někteří na to přišli a jsou spokojeni? A někteří nepřemýšlí a dokud je někdo nedovede za ruku až k postupu jak na to nepřijdou na nic samy? Doufám že většina lidí mozek používat umí. Protože pokud neumí přemýšlet ve hře. Tak potom nevím jak to vypadá v reálném světě.
Nenarážím na všechny hráče, kdo rozum má toho se to nedotkne, a kdo ho nemá a urazí se tak mě to ale vůbec trápit nebude.