Po přihlášení v launcheru naskočí error.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Warri0rKING
Lv.1
Lv.1

Po přihlášení v launcheru naskočí error.

Příspěvek od Warri0rKING » pon 16. črc 2012 14:23:10

Zdravím,mám nový počítač a řekl jsem si,že by nebylo špatné,si stáhnout sINDICATE.Ovšem na starém počítači mi nejel,po zapnutí naskočilo okénko,kde bylo napsané něco v tom smyslu,že mi chybí jakýsi soubor,tak jsem ho do hry stáhnul,ale teď to pro změnu po přihlášení v launcheru naskočí okénko,kde je napsané,něco v tom smyslu,že naskočila chyba,fatal error.

Tak chci vědět,v čem je chyba,protože bych si sINDICATE rád stáhnul i na nový počítač,ovšem ho mám teprve 2 dny,takže si ho nechci "zašpinit"soubory,které by se mi tam vůbec nemuseli rozjet.
Nick : Warri0rKING
Charatker : Válečník
Skilly : Tělo
Aktuální level : 74
**PLAY 4FUN**
Shinsoo 4EVER !!

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Re: Po přihlášení v launcheru naskočí error.

Příspěvek od princik » pon 16. črc 2012 15:32:18

Warri0rKING píše:Zdravím,mám nový počítač a řekl jsem si,že by nebylo špatné,si stáhnout sINDICATE.Ovšem na starém počítači mi nejel,po zapnutí naskočilo okénko,kde bylo napsané něco v tom smyslu,že mi chybí jakýsi soubor,tak jsem ho do hry stáhnul,ale teď to pro změnu po přihlášení v launcheru naskočí okénko,kde je napsané,něco v tom smyslu,že naskočila chyba,fatal error.

Tak chci vědět,v čem je chyba,protože bych si sINDICATE rád stáhnul i na nový počítač,ovšem ho mám teprve 2 dny,takže si ho nechci "zašpinit"soubory,které by se mi tam vůbec nemuseli rozjet.
reinstall nic jinýho by pomoct ani nemělo
PrincBenHur 110 war

Odpovědět