on je totiž novodobej jánošík bohatým brát a chudým jako dávat ale stím rozdílem že on má pod polštářem daleko víc jak ti bohatý a když dojdou tak je tu přece Black market ale oni všichni nejsou v realu tak bohatý aby mohli utrácet deseti tisíce za prutyDell píše:LOCO30 píše:Dell-než někoho začneš napadat, tak si zjisti skutečnost. Od ledna jsem neprodal jedinou bylinku, tím pádem jsem nevydělal jediný yang![]()
Bylo napsáno např. od lv120.
Co se stane, když začne servr stahovat yangy z oběhu ve větší míře? Nicjen nebudou ceny za čas v bilionech, ale udrží se to v rovině miliard. Je to velmi jednoduchá ekonomika.
On je dost velký nesmysl, že vysoké lv mají stejné náklady na provoz postavy jako lv 1.[/quo
Muj provoz na mesic je 3x kosti utok 3x kosti obrana. Koupim si je samozrejme od dropera..Kde skonci ty prachy. Mozna prave u lvlu 75. Takhle si vydela mozna vic jak ja na 130. Nepocitam eliky, ktere me stoji taky nemale castky...barevne byliny taky kupuju od droperu a div se svete ty prachy zase skonci u toho dropa. Tak mi prosimte spocitej kolik utratil za ten mesic droper..a kolik lvl 130. A naopak kdo kolik vydelal. Ty provozni nakladu. Kdyz se ti zda ze mas zbytecne hodne penez (pises ze nehrajes uz delsi dobu tak proc se do toho vubec staras, kdyz ani nevis kolik tu drviva vetsina vydelava ve swampu a k tomu potrebuje jeste veci na samana), tak vsem kdo tu napisou ze malo dropujou ty penize davej. Budou ti vdecni. To ze si vydelaval 3kkk denne jen za bylinky je tvoje vec.

(žádná závist to není) jen že hráče co si vydělá za swamp třeba 250kk tak by ho taková kravina vubec nenapadla
a jestli z toho tady chce udělat druhý ofik aby zas byla velká propast mezi hráčem a itemákem tak ať si jde jinam !!!