Já jsem měl vždy na šamanovi 75/10 a dával jsem to v pohodě ( měl jsme k tomu buffovací výbavu), ale někteří lidi mi zato nadávaly

Jasně no, díky za vyjádření.Medviidek píše:Ahoj,
Já jsem měl vždy na šamanovi 75/10 a dával jsem to v pohodě ( měl jsme k tomu buffovací výbavu), ale někteří lidi mi zato nadávaly, že nechápou jak můžu hrát šamana se 75/10. Ale je to také hlavně na tobě s čím se ti bude hrát líp. Za mě se přikláním k 75/10
Díky, ale přečetl sis to, co jsem psal nahoře? Dvě postavy nechci, to si můžu buffa expit s warem.shvetseek píše:Dal bych 10/75 a k tomu udělal buffovací sadu. Přece jenom ten exp do lv100 je takový klidnější, takže je času dost na přehození věcí. Navíc se můžeš buffovat třeba i s dalším buffem podobně jako u expení jiných postav.
Píšu, že je to možnost. Ne že je to tak nejlepší...bavorak píše:Díky, ale přečetl sis to, co jsem psal nahoře? Dvě postavy nechci, to si můžu buffa expit s warem.shvetseek píše:Dal bych 10/75 a k tomu udělal buffovací sadu. Přece jenom ten exp do lv100 je takový klidnější, takže je času dost na přehození věcí. Navíc se můžeš buffovat třeba i s dalším buffem podobně jako u expení jiných postav.
Ale jinak dík![]()
E: Už jsou tu trochu rozdílný názory, přidávám anketu. Tak hlasujte, děkuji!
A já zase nahoře napsal, že dvě postavy nechci. Takže trochushvetseek píše:Píšu, že je to možnost. Ne že je to tak nejlepší...bavorak píše:Díky, ale přečetl sis to, co jsem psal nahoře? Dvě postavy nechci, to si můžu buffa expit s warem.shvetseek píše:Dal bych 10/75 a k tomu udělal buffovací sadu. Přece jenom ten exp do lv100 je takový klidnější, takže je času dost na přehození věcí. Navíc se můžeš buffovat třeba i s dalším buffem podobně jako u expení jiných postav.
Ale jinak dík![]()
E: Už jsou tu trochu rozdílný názory, přidávám anketu. Tak hlasujte, děkuji!
A dávala si meteory v pohodě?baaja píše:Vždycky jsem měla 10/8 a byla jsem spokojená.
no ak by si mal kosu tak do nej daj 12 int a do stitu tiez 12 int a mas to v pohode teda ja som to tak robilbavorak píše:A dávala si meteory v pohodě?baaja píše:Vždycky jsem měla 10/8 a byla jsem spokojená.