Nevim proc chodit na orky s buffem kdyz muzu rovnou na ezoteriky ,kde to pada lepe
Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
jambala
- Lv.7

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Swamp, změna (Souhlas x Protest)
Nevim proc chodit na orky s buffem kdyz muzu rovnou na ezoteriky ,kde to pada lepe
- Kruger0
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
já bych se v tom přestal vrtat prostě se s tím smiřte no
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
stripes66
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Žádná změna, stejně když se to změní tak budete reptat dál, zkuste místo toho, aby se swamp přizpůsoboval vám, tak se přizpůsobte vi a podle toho si složte výbavu.
-
jambala
- Lv.7

Si me rozesmal ,slozte vybavu ? No nevim, reknu to takhle sem wp sura 118lvl vybava: 80%ork, 50%ezo, slunecni +9, shell +9, cisar +9,zdobeny +9,bronzove fenicke boty +9,vsude silny proti priseram plus hodnotu utoku,samozdrejme vsude kameny +6 ,ete moje paratko na orky uran +9 (prumerna skoda 50%), TAK MI REKNI CO SI MAM ETE UDELAT? neustojim ani 2skupiny orkustripes66 píše:Žádná změna, stejně když se to změní tak budete reptat dál, zkuste místo toho, aby se swamp přizpůsoboval vám, tak se přizpůsobte vi a podle toho si složte výbavu.
Pokud si vemu sebou buff tak to zas nema cennu ani na ty orky chodit a jdu rovnou ezo a to se ze mne stane polo sura staci nahazet buff(pro ty co nevi pozehnani a pomoc draka) plus zacarovana cepel a nic mi ezoterici neberou, pak mam otazku naco dalsich 5 skillu na P ,kdyz mi tam sou nanic
Na drop si nestezuju jen ten dmg u orku nevim nevim
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Děte už někam furt se vám neco nelibi takhle je to SUPEEEEEEEEEEEER a už přestante zmente holt misto kde jste dotet dropovali bo expily si myslite ze bude se delat vsechno tak aby ste vlezli a mohli zustat na mste drzte mezernika a vydelavat trochu proto neco delejte! TED ZADNY LAGY,PRISER HAFO a krasnej drop JAK METINY TAK MOBY nazdar!
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Teď je aktivní jen moje žena......

-
Leonnn
- Lv.7

az rekne saggi TAKHLE to zustane. Prestanu mrektat
do te doby snizte dmg 
- Theron
- Lv.15

- Dostal poděkování: 15 poděkování
TAK SI HO ZVYS TY na daný moby, nebo zlepsi obranu co ty na to? Nebo ono je pohodlnejsi remcat a remcat a nic nedelat a nezlepsovat vid? Jak rikam staci proto neco delat me ezousove taky berou dost ale ustojim jich hodneLeonnn píše:az rekne saggi TAKHLE to zustane. Prestanu mrektatdo te doby snizte dmg
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

- GraciusJohnus
- Lv.9

- Dostal poděkování: 8 poděkování
no nevim, nahodit buff, cepel a hrabať sa v nose (dakujem daggert a dealer) tak to ta to potom nemoze bavit, ani nic nenaexpis ani nic nezarobis. Ja mam 100% buff ale swamp ma bavi festne.jambala píše:Si me rozesmal ,slozte vybavu ? No nevim, reknu to takhle sem wp sura 118lvl vybava: 80%ork, 50%ezo, slunecni +9, shell +9, cisar +9,zdobeny +9,bronzove fenicke boty +9,vsude silny proti priseram plus hodnotu utoku,samozdrejme vsude kameny +6 ,ete moje paratko na orky uran +9 (prumerna skoda 50%), TAK MI REKNI CO SI MAM ETE UDELAT? neustojim ani 2skupiny orkustripes66 píše:Žádná změna, stejně když se to změní tak budete reptat dál, zkuste místo toho, aby se swamp přizpůsoboval vám, tak se přizpůsobte vi a podle toho si složte výbavu..
Pokud si vemu sebou buff tak to zas nema cennu ani na ty orky chodit a jdu rovnou ezo a to se ze mne stane polo sura staci nahazet buff(pro ty co nevi pozehnani a pomoc draka) plus zacarovana cepel a nic mi ezoterici neberou, pak mam otazku naco dalsich 5 skillu na P ,kdyz mi tam sou nanic
Na drop si nestezuju jen ten dmg u orku nevim nevim

I am famous.
-
jambala
- Lv.7

Theron precti si co mam za veci a pak napis co mam zlepsit ,abych daval 3skup orku ? Rad si necham poradit.
GraciusJohnus nikdy sem si neztezoval na vydelek ani exp a jestli te to bavi prepinat mezi postavami tak me ne,takhle si mmorpg nepredstavuju.Lagy sem nemel pred ani po zmene.
PISU TO UZ SNAD PO DESATE ,DAVA NEKDO SWAMP SAAAM ?
odpoved: samozdrejme ,ze dava v dnesni dobe uz jenom samani draci moc nepotrebuji mit zaple dva ucty.
Dnes sem ve swampu sledoval top hrace 135+ a nedaval meteor trpasliciho orka
samozdrejme ze nemel buff 
GraciusJohnus nikdy sem si neztezoval na vydelek ani exp a jestli te to bavi prepinat mezi postavami tak me ne,takhle si mmorpg nepredstavuju.Lagy sem nemel pred ani po zmene.
PISU TO UZ SNAD PO DESATE ,DAVA NEKDO SWAMP SAAAM ?
odpoved: samozdrejme ,ze dava v dnesni dobe uz jenom samani draci moc nepotrebuji mit zaple dva ucty.
Dnes sem ve swampu sledoval top hrace 135+ a nedaval meteor trpasliciho orka
-
Leonnn
- Lv.7

Nemam na cem zlepsovat. 90 % orci a ted uz i zdobene. Nepomaha. Tak nemremcejTheron píše:TAK SI HO ZVYS TY na daný moby, nebo zlepsi obranu co ty na to? Nebo ono je pohodlnejsi remcat a remcat a nic nedelat a nezlepsovat vid? Jak rikam staci proto neco delat me ezousove taky berou dost ale ustojim jich hodneLeonnn píše:az rekne saggi TAKHLE to zustane. Prestanu mrektatdo te doby snizte dmg