A jinak. Nějak nechápu, co se ve swampu změnilo. Šel jsem tam po roce a vydělal uplně stejně, jako předtím a to jsem se ani nesnažil. Takže to, že vám to blbě vydělává není vina swampu, ale postupu..

Počkej, jak je možný že ty dáš za 90min 800-850 a jiný zase nadávaj jak to pokazili ten Swamp a že to nevynáší, to mi někdo vysvětlete, to jsou ti co nadávaj lenoši nebo něco podobnýho a nebo vy co dáváte 500+ takový borci?pomeranc píše:Já dávám za swamp 800-850 (90 minut), nemám teď čas dodělat dropera, abych dával 900+, takže to možný je
Oni si jen myslí, že droper už nejde nijak zlepšit..Matheus píše:Počkej, jak je možný že ty dáš za 90min 800-850 a jiný zase nadávaj jak to pokazili ten Swamp a že to nevynáší, to mi někdo vysvětlete, to jsou ti co nadávaj lenoši nebo něco podobnýho a nebo vy co dáváte 500+ takový borci?pomeranc píše:Já dávám za swamp 800-850 (90 minut), nemám teď čas dodělat dropera, abych dával 900+, takže to možný je
Staci mat tie spravne bonusy a talizmany a yangy sa len tak sypupomeranc píše:Oni si jen myslí, že droper už nejde nijak zlepšit..Matheus píše:Počkej, jak je možný že ty dáš za 90min 800-850 a jiný zase nadávaj jak to pokazili ten Swamp a že to nevynáší, to mi někdo vysvětlete, to jsou ti co nadávaj lenoši nebo něco podobnýho a nebo vy co dáváte 500+ takový borci?pomeranc píše:Já dávám za swamp 800-850 (90 minut), nemám teď čas dodělat dropera, abych dával 900+, takže to možný je
hm, významný príspevokturbosenk31 píše:Aj bez talismanov a prémka to ide, včera ráno 500kk.
Bez talismanov a prémka.
Dennis píše:hm, významný príspevokturbosenk31 píše:Aj bez talismanov a prémka to ide, včera ráno 500kk.
Bez talismanov a prémka.
jasné, že to ide, všetko ide ak si zoženiete dobrú výbavu a miesto![]()