Celá se třesu nedočkavostí
Swamp na lvl 140
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Re: Swamp na lvl 140
Když někdo napíše, že bude větší lvl mít větší drop, tak normální člověk považuje tím vyšším dropem samozřejmě i esence, ale to jde do dutých hlav asi těžko.
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.
- kamosvsech
- Lv.19

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Člověk by skoro čekal, že za 4 roky hraní metinu o něm už bude něco vědět.nicnevim píše:Když někdo napíše, že bude větší lvl mít větší drop, tak normální člověk považuje tím vyšším dropem samozřejmě i esence, ale to jde do dutých hlav asi těžko.
P.S. Trolof už psal jo? ^^
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dostal poděkování: 28 poděkování
4 roky nehraju.
Co by měl psát? Sám jsi psal o nových věcech (i totální tupec by poznal, na co narážíš, když pominu to, co mi psal Ondřej), ačkoli víš více než já.
Co by měl psát? Sám jsi psal o nových věcech (i totální tupec by poznal, na co narážíš, když pominu to, co mi psal Ondřej), ačkoli víš více než já.
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.
-
KickAss
- Lv.7

- Dostal poděkování: 7 poděkování