Tak to se ti nestíhají množit jak tu uz někdo psalKeriBM píše:ja mam 60% drop yangu 40% predmety a premko a za swamp mam 200kk ale chodim to v promene no nechapu jak nekdo muze udelat 900kk....

Tak to se ti nestíhají množit jak tu uz někdo psalKeriBM píše:ja mam 60% drop yangu 40% predmety a premko a za swamp mam 200kk ale chodim to v promene no nechapu jak nekdo muze udelat 900kk....
No tak když sekaš 40 k do mobu tak neni divutom97897 píše:Tak to se ti nestíhají množit jak tu uz někdo psalKeriBM píše:ja mam 60% drop yangu 40% predmety a premko a za swamp mam 200kk ale chodim to v promene no nechapu jak nekdo muze udelat 900kk....
Natoč mi klidne 1.5 hodinové video jak za swamp vydeláš 900 kkDontSleep píše:To že to nedáš ty, neznamená, že to nejde
ja do priser sekam za 71kTaznovejsi píše:No tak když sekaš 40 k do mobu tak neni divutom97897 píše:Tak to se ti nestíhají množit jak tu uz někdo psalKeriBM píše:ja mam 60% drop yangu 40% predmety a premko a za swamp mam 200kk ale chodim to v promene no nechapu jak nekdo muze udelat 900kk....jinak 900 kk se dát nedá to už je nerealne čislo si myslim
Jako kdybych chodil nezavysle s 2 postavama najednou tak možná ale z 1 postavou + buff se 900 kk dát nedá
Takto tu som chodil a bolo to zhruba 600 kkpepops píše:ked niekoho niekto bufuje neustale, ten si nonstop privolava moby a ma 101 buff je to mozne pretože ide nonstop a lvl 110 drop na ezo ..... co dodat. a talizmany!!! 45procent ak sa podarí
mobby neublizuju ani buffce ani dropovi. 60 yang, 40 drop, yangpremko, a neviem ci nieco dava aj svatba. buffka potom zbiera kym on nici dalsiu skupku.
je to o vyťaženosti celkového času. ja dávam buffkou 250kk max a to mam obrovske prestoje
![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |