Drop - kam to smeruje?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Re: Drop - kam to smeruje?

Příspěvek od Rok » pon 06. srp 2012 15:10:59

snižte už konečně ten výdělek !!! :D aspoň na stejnou hranici výdělku jako je v metinlandu za stejný čas :)

konečně už možná ti dva jedinci co vlastně ani nehrajou budou mít klid na duši ;)

ale ono i ten prcek hraje, máká na sobě, občas i utratí real penízky za prut z BM aby z něj byl co nejrychleji taky velký hráč a měl vyšší přijmi lepší věci a atd.
A o to jde skoro v každý HŘE !!!
k čemu by pak tu hru vlastně hrál ? :)
oo

SpArrKy
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od SpArrKy » pon 06. srp 2012 16:57:30

Tak budto si nekdo stezuje ze spatne dropy nebo nic nepada ci to neexpi a nebo si nekdo stezuje se to moc vydelava :D Lidi ja z vas proste uz nemuzu vydelava to tolik kolik ste schopny s psotavou vydelat a ze mate vybavu na urovni neadrtalce a nic vam nepada tak to uz bude chyba nekde jinde ;) Ti co si stezuji ze malo pada tak to bude chyba jen na jejich strane a ti co rikaji ze to v dnesni dobe vydelava moc tak maji pravdu a tim padem pujdou za chvili ceny zase dolu ;)
Moje postavička, získaná zpět.
ObrázekF0rEstEkObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
72k.min
Shinsoo
127
5
Unicorn
9
M1
104%
18/65

Windows 10 64bit, i7 7700HQ, GTX 1060, RAM 16GB DDR4
Droper swamp --> Gl4dl4t0r 110lvl. --> 1,2kkk+/2h :*
Lidé kteří mi braly pruty i kdyz sem se dival: Markstone, HiFFule

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Příspěvek od nechápavec » pon 06. srp 2012 19:29:46

A rovnou zrušte swamp, kerindor a všechno. Budeme všichni dropovat na metnech 60.

Ono pointou tohoto všeho je to, že level 100, který dojde do swampu poprvé, si prostě víc jak v metinlandu nevydělá. Musíte mít dost dobrou výbavu, aby jste si zarobili třeba 400kk za swamp. Já mám teď problém dát 150kk za swamp, když je tam přeplněno. Uvažuju zase o prckovi do druhé vesnice, ten vydělával snad nejvíc :roll:.

TenNejlepsi
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od TenNejlepsi » pon 06. srp 2012 20:11:44

Ono tomu je tak skutečně tak 2. vesnice mi vydělává snad nejvíc :D Kerindor - 210 úlomků drop byl vskutku přenádherný 2x střep a bylinky co víc přát, ale na tohle už jsem si zvykl ještě ke všemu, když si vemete, že střep prodáte za 35kk ono vlastně už do keri chodím dropit bylinky, protože to ostatní nestojí za řeč. Z toho mě 60kk jen elíky a dalších 50kk proměny takže do mojí aktivitu v kerindoru začínám omezovat.

Pak tu mám swamp - bohužel nejsem v TOP abych vydělal 1kkk za swamp a díky nedostatku místa se dostanu tak na 300kk+ které vyplácám na mapách a točení talismanů. Takže výdělek z něho mi pokryje ledatak krev a elíky na další swamp.

Pak zaskočím s prckem do metinlandu a udělám tam 450kk - záleží jestli padne mapu nebo ne. Takže já už vydělávám v metinlandu, protože tam vydělám zdaleka nejvíce akorát mě deptají jistá individua která musím krotit s hlavní postavou.

Na závěr postavu 114 Lv živím s droperem z metinlandu 8-) Prostě je to tu na pytel, když máte problém prodat kosti na útok schopností za 130kk připomínám, že dříve jsem je kupoval za 350kk, protože nyní si vedle Vás stoupne frajer a potřebuje peníze tak prodá úlomky za 2,5kk a kosti za 100kk tím pádem si od Vás už nikdo nic nekoupí, protože zjistili, že tu samou věc koupí o dost levněji a takhle to bude klesat až do té doby než bude stát úlomek 1kk - magičák 20kk. Jedna věc s talismanama a dobrýma bonama mě stojí 10kkk tak si stočítejte kolik hodin musím strávit na tom podělaným droperovi abych si na to vydělal
Momentálně už jen malý levl.
Apollyon - 95Lv - BM sura
Obrázek

Obrázek

nechápavec
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od nechápavec » pon 06. srp 2012 20:32:17

Spoiler:
TenNejlepsi píše:Ono tomu je tak skutečně tak 2. vesnice mi vydělává snad nejvíc :D Kerindor - 210 úlomků drop byl vskutku přenádherný 2x střep a bylinky co víc přát, ale na tohle už jsem si zvykl ještě ke všemu, když si vemete, že střep prodáte za 35kk ono vlastně už do keri chodím dropit bylinky, protože to ostatní nestojí za řeč. Z toho mě 60kk jen elíky a dalších 50kk proměny takže do mojí aktivitu v kerindoru začínám omezovat.

Pak tu mám swamp - bohužel nejsem v TOP abych vydělal 1kkk za swamp a díky nedostatku místa se dostanu tak na 300kk+ které vyplácám na mapách a točení talismanů. Takže výdělek z něho mi pokryje ledatak krev a elíky na další swamp.

Pak zaskočím s prckem do metinlandu a udělám tam 450kk - záleží jestli padne mapu nebo ne. Takže já už vydělávám v metinlandu, protože tam vydělám zdaleka nejvíce akorát mě deptají jistá individua která musím krotit s hlavní postavou.

Na závěr postavu 114 Lv živím s droperem z metinlandu 8-) Prostě je to tu na pytel, když máte problém prodat kosti na útok schopností za 130kk připomínám, že dříve jsem je kupoval za 350kk, protože nyní si vedle Vás stoupne frajer a potřebuje peníze tak prodá úlomky za 2,5kk a kosti za 100kk tím pádem si od Vás už nikdo nic nekoupí, protože zjistili, že tu samou věc koupí o dost levněji a takhle to bude klesat až do té doby než bude stát úlomek 1kk - magičák 20kk. Jedna věc s talismanama a dobrýma bonama mě stojí 10kkk tak si stočítejte kolik hodin musím strávit na tom podělaným droperovi abych si na to vydělal
A právě proto mi připadá tahle hra jako povinnost. Chceš být dobrý? Trav u toho 10 hodin denně a pak se můžeme bavit. Já hraju rekreačně, hodinku denně, někdy si dám třeba i na týden pauzu, někdy u toho ztvrdnu 10 hodin :D. Pomalu odevzdávám biologa a jen tak si hraju v metinlandu.
Když jsem si dal cíl vydělat si na jedák, ztrávil jsem u toho asi dva dny v kuse, potom jsem si uvědomil, že to může být i závislost, protože už jsem si ráno začínal říkat: "Jéjda, zase, než půjdu na brigádu, musím vstát o hodinu dřív a poodezvdávat všechny biology, nadropovat bylinky a odjezdit diamanty na nfsw". Pokud Vás hra nebaví, není to ono.

Vydělávejte si pomalu, klidně 1kkk vydělávejte i týden. Hlavně si hru užívejte a neberte ji jako povinnost. Potom Vás to bude i více bavit ;).

trasa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od trasa » pon 06. srp 2012 20:36:10

Spoiler:
A právě proto mi připadá tahle hra jako povinnost. Chceš být dobrý? Trav u toho 10 hodin denně a pak se můžeme bavit. Já hraju rekreačně, hodinku denně, někdy si dám třeba i na týden pauzu, někdy u toho ztvrdnu 10 hodin :D. Pomalu odevzdávám biologa a jen tak si hraju v metinlandu.
Když jsem si dal cíl vydělat si na jedák, ztrávil jsem u toho asi dva dny v kuse, potom jsem si uvědomil, že to může být i závislost, protože už jsem si ráno začínal říkat: "Jéjda, zase, než půjdu na brugádu, musím vstát o hodinu dřív a poodezvdávat všechny biology, nadropovat bylinky a odjezdit diamanty na nfsw". Pokud Vás hra nebaví, není to ono.

Vydělávejte si pomalu, klidně 1kkk vydělávejte i týden. Hlavně si hru užívejte a neberte ji jako povinnost. Potom Vás to bude i více bavit ;).
[/quote]
Ano máš pravdu, teď nás to možná neomezuje sedět u PC třeba 8 hodin, ale co potom, až skončí prázdniny. Když vydělám například 100KK/2hod , tak za jak dlouho např. našetřím 4KKK? Nemůžu u toho sedět pořád, ve školním roce mám také jiné aktivity a povinnosti, než jen sedět u metinu :)

nechápavec
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od nechápavec » pon 06. srp 2012 20:40:43

Spoiler:
Když jsem si dal cíl vydělat si na jedák, ztrávil jsem u toho asi dva dny v kuse, potom jsem si uvědomil, že to může být i závislost, protože už jsem si ráno začínal říkat: "Jéjda, zase, než půjdu na brugádu, musím vstát o hodinu dřív a poodezvdávat všechny biology, nadropovat bylinky a odjezdit diamanty na nfsw". Pokud Vás hra nebaví, není to ono.

[/quote]
trasa píše: Ano máš pravdu, teď nás to možná neomezuje sedět u PC třeba 8 hodin, ale co potom, až skončí prázdniny. Když vydělám například 100KK/2hod , tak za jak dlouho např. našetřím 4KKK? Nemůžu u toho sedět pořád, ve školním roce mám také jiné aktivity a povinnosti, než jen sedět u metinu :)
I ve školním roce to takhle praktikuju. Na základce jsem se neučil, na střední už asi budu muset, takže to bude ještě míň času. Ale aspoň se budu moct věnovat rozvoji postav po stránce biologa, herbaření a dalších těchto blbostí, které zabírají čas.

trasa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 31 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od trasa » pon 06. srp 2012 20:44:04

Já ani na to herbaření nemám čas, odjíždím v 6 ráno a příjíždím v 6 večer, a ještě když něco píšem, tak se pokusím naučit, a až potom mi zbyde čas na PC, takže kdybych takhle postupoval s Herbařením, tak to nemám ani na za 10 let :D

nechápavec
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od nechápavec » pon 06. srp 2012 20:47:26

trasa píše:Já ani na to herbaření nemám čas, odjíždím v 6 ráno a příjíždím v 6 večer, a ještě když něco píšem, tak se pokusím naučit, a až potom mi zbyde čas na PC, takže kdybych takhle postupoval s Herbařením, tak to nemám ani na za 10 let :D
My jsme na herbaření tři :D. Střídáme se po osmi hodinách. Na začátku prázdnin bylo na 5, teď je na M4 :D. Ono stačí mít v reálu kamarády, se kterýma se jde domluvit a pak to jde samo.

Ale přistoupil bych z5 k tématu, ať tady z dropu nemáme řešení důvěry mezi lidma :D

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 07. srp 2012 10:33:03

forumman píše:
Dell píše:
Dragon eye píše:Zdarec

Víte, podle mě LOCOvi nejde o to mít plný kapsy peněz, ale o to, že za nějakou dobu se můžeme dostat až k tomu, že i pitomá runa bude stát 100 M /kus a to jen kvůli tomu, že jsou tu lidé, kteří vyvezou ze SWAMPu skoro miliardu za hodinu a půl a kvůli nim se ceny zvedají. Vy tady prskáte na něj, že se mu to říká, když má herbaření P a rejžuje na tom. jenže on na tom rejžuje z toho důvodu, že těch lidí co maj P (G+) není tolik. Kdyby jsme nebyli líní, a herbaření dělali všichni, tak rejžovat bude prd. herbaření není žádný problém jako SWAMP. Než něco napíšete, zymyslete se prosím, proč tomu tak je.
Herbareni neni problem? :D Vis ty vubec kolik casu to chce?... do swampu muze kazdy od lvlu 100 na 1,5 hodiny...bez rozdilu casu..Jde jen o sikovnost. Ostatni rejzujou na swampu protoze to umi lip nez ostatni. Jakej je v tom rozdil? Jedine co zveda ceny je sysleni veci na skladech.
Priklad: kdyz je v cele hre treba 1000 Map pokladu...a 999 bude hnit ve skladech kolik bude mit ta jedna v obehu cenu?...a co kdyz budou ty mapy v obehu vsechny? jaka bude jejich cena?...stejne tak je to u run.
O cem ty se tu chces bavit? Vis,co to je inflace,jak a proc vznika,k cemu vede a jak se proti ni bojuje???

Hraj si hru,vydelavej si miliardy,ale hlavne tu s tvymi vedomostmi nesnaz nekoho presvedcovat. Nejhorsi na tom je to,ze ty si vazne myslis,ze mas pravdu...

PS: K tve otazce... Aktivne nehraju momentalne,nemam ted cas si hrat,coz ale nema nic spolecneho s tim,ze kdyz se tu navazis do Loca diky sve hlouposti,nemuzu ti k tomu neco napsat.
Kdyz uz to tu pises,vis ty co je to inflace? To by musely vsichni vydelavat miliardy a ne jen par jedincu.
Takze treba i 50lv by musel za hodinu a pul vydelat par miliard.Pak by obycejne veci staly miliardy a to by byla teprve inflace.To,ze je tu par noliferu,neznamena inflaci.Ne kazdy tu vydelava miliardy za Swamp a ne kazdy ma veci hotove. To ze se zvedaji ceny proti drivejsku je jen prirozeny posun hry. Na offiku taky nejdriv knizky staly par kacek a pak staly vic a o dost.Taky se tam postupne vic vydelava a normalni veci stoji vic.Ted tam ceny klesaji,protoze uz tam neni co vylepsovat,ani defakto co delat.
Myslis,ze by runy staly tolik,kdyby nebyly potreba na lesteni,talismany atd?
Az prijde nova mapa,zase budou treba potrebne jine veci a tim padem stoupnou na cene.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « pon 8:10 am »
@OrangEE,  však tak by to malo byť. Možno to ešte doladia.
@ OrangEE « ned 9:58 pm »
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70 :D a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
@ TomasFoxx « ned 8:54 pm »
myslim nohu samozrejme
@ TomasFoxx « ned 8:53 pm »
jednou z tech variant bych si rozmlatil klavesnici, takze to nic
@ Relly « ned 8:50 pm »
@TomasFoxx,  O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
nesso lasko pujc
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
pujcte nekdo healera s gen tvl ja to fakt chci zkusit
@ TomasFoxx « ned 8:24 pm »
a co jsem koukal tak dost lidi tam proste pomalu vic cb z assistu nez killu😂
@ TomasFoxx « ned 8:23 pm »
no tak ja to pisu z pohledu co jsem byl ted wp, jsem dal 180cb a celkove mam 348😂 sileny
@ Relly « ned 8:12 pm »
@TomasFoxx,  No nepovídej, ale pro křivoruké bmka a heal je to značka ideál.
@ TomasFoxx « ned 8:10 pm »
nevim jak vy, ale podle me jsou ty assisty ve stredni war trosku overpowered
@ Revus « ned 10:07 am »
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline asdis 
offline strDK