Myslím, že tady s něčím takovým neuspěješ místní komunita se ti ledatak vysměje.
Jak to vypadá ve swampu !!
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
TenNejlepsi
- Lv.14

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Re: Jak to vypadá ve swampu !!
Co byste čekali od takového ubožáka jako je tlama? Jinak k tématu dělají tak úkoly z expertek. A holt jak mi bylo nesčetněkrát řečeno "bojová hra zvykej si".
Myslím, že tady s něčím takovým neuspěješ místní komunita se ti ledatak vysměje.
- Chyu
- Lv.39

- Dal poděkování: 2801 poděkování
- Dostal poděkování: 1163 poděkování
Reinegan píše:Najdu si metin 110 nikde jinde chodit nemohu protože by mě nic nepadalo a kdo tam nepřijede tlama a čordne mě ho , pak mě ještě nadává do PMa ještě bych chtěl na těch fotkách zdůraznit , je 4 hodiny ráno a plno 130+ na 110 metinách , kam sakra Týme máme chodit my ? Pokud ve 4 je to tam narvané , neopovažuji se ani pomyslet jak to vypadá odpoledne :/
čorujenadáváSpoiler:a tady další 131Spoiler:na 110 a tak to tam je pořád
Spoiler:
Nic stím neuděláš..
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
no neboj keby nemal knihu misi tak tam nejde a za par dni to caka aj mna :/
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout