To nepoznáš?Renegade2 píše:Počkej, kam dolu na lištu, jeslti myslíš automat, tak ten seká jenom dokud máš zaměřenej cíl. V okamžiku kdyz je cíl zničen, automat další nezaměří.
TB za popelník na mezerníku? :-O
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Stanley123
- Lv.14

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: TB za popelník na mezerníku? :-O
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Popravdě, nepoznám, v okamžiku kdy pustím mezerník tak postava která nemá zaměřený cíl seká ještě tak 10s.
-
NetoS
- Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Renegade2 píše:Popravdě, nepoznám, v okamžiku kdy pustím mezerník tak postava která nemá zaměřený cíl seká ještě tak 10s.
Otvor si metin cez okno a nie fullscreen
Drž medzerník a klikni mimo hru, tvoja postava seká stále a ty môžeš robiť na počítači čo chceš
- Nevidoucí
- Lv. 11

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Myslí lištu kde máš nabídku start a spuštěné programyRenegade2 píše:Počkej, kam dolu na lištu, jeslti myslíš automat, tak ten seká jenom dokud máš zaměřenej cíl. V okamžiku kdyz je cíl zničen, automat další nezaměří.
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Nevím proč by zato měli být TB dělá to tam kde kdo a je daleko lepší způsob než popelník...stačí držet mezerník a myší překliknout na launcher a postava seká dál a nemusíš nic dělat a třeba koukat na youtube na videa 
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
To dneska každej zkouší, že se lekne, ale když víš, že to není trestné,
Hele z toho si nic nedělej, já včera zabil v přítažlivce jednoho previta, ja jsem byl na prckovi, tak si myslel, že neznám pravidla a leknu se
, co mě to tam kradl, a hned jsem měl mýt
:normal?: :normal?: pak jsem stal u skladu a nějaky 70lv, mě psal, at mu dam nějaké, tak jsem se ho slušně zeptal proč bych to měl dělat, a on protože jsem mu to ukradl a pak psal jen "BAN" :normal?: Šílený, co ty mladý blázni už vymýšlení :normal?:
Hele z toho si nic nedělej, já včera zabil v přítažlivce jednoho previta, ja jsem byl na prckovi, tak si myslel, že neznám pravidla a leknu se
Naposledy upravil(a) Giant dne pon 13. srp 2012 12:23:20, celkem upraveno 1 x.
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
No jo nač používat těžítka, když jde jednoduše zmáčknout mezerník a vykliknout z okna hry (jak zde bylo popisováno).

-
Charen22
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
sakra klucí já ten popelník dal jen jako příklad psal jsem to už nahoře že překliknu na plochu a jdu třeba googlit atd jinak všem děkuji za účast já vůl bych věřil a chodil poctivě sekat
)
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Někteří nehrají na okna, ale na fullscreen a tam to nejde se mi zdá.. x) Proto je dobrý mít něco těžkýho po ruceSliimJiim píše:No jo nač používat těžítka, když jde jednoduše zmáčknout mezerník a vykliknout z okna hry (jak zde bylo popisováno).![]()
- MrDzenda
- Lv.15

- Dal poděkování: 84 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Tak tedy ještě jednou, za, třeba "popelník" na mezerníku, neboli můžeme říci automatický útok (sekání), ban opravdu není.
A spousta hráčů si tu vymýšlí, že za "něco" je ban, přitom, za "to" ban vůbec není. - Za to vymýšlení, bych já osobně dal
, protože to člověka dokáže občas pěkně vynervovat.
A spousta hráčů si tu vymýšlí, že za "něco" je ban, přitom, za "to" ban vůbec není. - Za to vymýšlení, bych já osobně dal