1. moja otazka spada na level... mam FMS+9 s kritikom a nestvutou +6
zhanam brnko od 42 s ochranou+6 a chcel by som ist na 55/60..da sa stale tak zarobit ako pisu ze 400k/metin? ..neustrazil som na nosicoch expy a som 43lvl
2. kupit prut za 25kk a dat to za 20SD...kupuje to vobec niekto?
3. mam hlavnu 75... nemam kalenu takze mam len 95% prisery a v 3/4 veciach 75hodnotu utoku... niekde sa pisalo ze na 85/90 veci na spomalenie a yangy a zaraba sa tam pekne... ake je idealne % na pravidelny spawn bossa z metinu + kolko tam viete vy zarobit za 1h/2h ( ak bude niekto reagovat z tych co tam chodia ) lebo mne osobne z tych metinov okrem tych zbrani nic poriadne nepadne..pruty idu celkom malo..
4. niekto pisal ze za 2 hodinky da skoro 2 plnr inventare dusi z nosicov... Je to stale mozne? ja ked dam rukavice mam pocit ako keby to pol hodinu trvalo kym sa drop rozbehne.. :/ za 2 hodiny som rad za duse s cislom 25.. :/ a to to davam celkom v pohode /lvl 43/
5. ak by som riesil brnko 48/54..co je podla vas lepsie? ochrana,vyhibko su samozrejmost..ale 3. suter? schylenie alebo spech?
6. plati odolnost proti sipom aj na dryady, ledovista, plameny duchov?
7. este co sa tyka tej 75ky...potocit bony vo veciach na orkov, alebo ist vyssie s levelom a prejst v keri dalej na ezo? /alebo neviem co ide dalej po orkoch /
Dopredu dakujem za zodpovedane otazky