Sagi myslím si že toto by išlo zrealizovat

V anketě jsem hlasoval proti, protože se mi to zdá zbytečné...na BM se dá 5 SD vydělat bez problémů... stačí tam dát třeba 5 červenejch bylinek... a k tomuhle konkrétnímu návrhu bych dodal asi tohle: Když už by se měly ty SD vracet, tak jedině za účty, které se neprodaj... ty prodáš účet a ještě dostaneš naz5 5 SD?:-) co to je za absurditu?Mathaius píše:Páčí se mistrnaj píše:Noo ty si môj návrh ešte doladil toto je ono dáš 5 SD a ked predáš postavu/y tak sa ti vráti 5 SD.
Sagi myslím si že toto by išlo zrealizovata myslím si, že tento návrh je dost dobrý
Sagi jaké je tvoje vyjádření prosím ??
Obter!vr píše:V anketě jsem hlasoval proti, protože se mi to zdá zbytečné...na BM se dá 5 SD vydělat bez problémů... stačí tam dát třeba 5 červenejch bylinek... a k tomuhle konkrétnímu návrhu bych dodal asi tohle: Když už by se měly ty SD vracet, tak jedině za účty, které se neprodaj... ty prodáš účet a ještě dostaneš naz5 5 SD?:-) co to je za absurditu?Mathaius píše:Páčí se mistrnaj píše:Noo ty si môj návrh ešte doladil toto je ono dáš 5 SD a ked predáš postavu/y tak sa ti vráti 5 SD.
Sagi myslím si že toto by išlo zrealizovata myslím si, že tento návrh je dost dobrý
Sagi jaké je tvoje vyjádření prosím ??
prave,ze Elektrix to vystihl uplne presne.Ucty nejsou herni veci,se kterymi by se melo handlovat.Mathaius píše:Ty platíš Sindicate za to, že hraješ ??qweqwe píše:Zaplatíš si reklamní zeduli s tvojí reklamou. Nikdo se nechytne a budeš chtít peníze zpět?
Elektrix -Celkem mě překvapuje, že zrovna tobě se nepáčí obchod s postavama...ještě mě to udivuje, že tu dokážeš hovořit s takovým elánem o takových věcech jako o omezeném nákupu a prodeji účtůA takhle to mělo dle mého být od začátku do konce. Proto bych se naopak vůbec nebránil, kdyby byl počet transferů v HM pro každý účet (nebo raději e-mail) omezen, podobně jako je omezen počet přestupů do jiné říše. A ať mi prosím nikdo neříká, že je to jeho jediný způsob výdělku, nebo mě z něj trefí ...![]()
![]()
![]()
... jako odpusť ale to co si právě napsal je dost vtipné, protože dalo by se říci, že chceš zablokovat další druh obchodu a nebo nechceš rovnou omezit nákup ve hře věcí na jeden účet ??
že bys mohl nakoupit max 10 věcí na účet ??
prostě směšné ....A stou ´´sektou´´ si mě zabil
( sakra, kam na ty nápady chodíš ...
)
Mathaius píše:Pokud si toto téma už celé přečetl, tak ti ho doporučuju přečíst znova, protože 2x to psát nehodlám..Fencer píše:Proti....je tak velkej problem zehnat 5SD ?je spoustu veci ktere se daji prodat rychle pres SD
jen treba zapojit mozek a ne jen si stezovat
...Nejde o mě...jde o celou věc k rozvoji obchodu