No takže môžem sa vyjadriť? Dík
Z môjho pohľadu:

42 sa ťažko udržuje na 42, za jeden metin 60 kľudne môžeš požiť aj 2-3 láhve jedu, pretože ani kurare ťa nezachráni

máš síce vyšší zárobok na menšom leveli, ale ja som 61 a zarobím viac ako niektoré levely od 42 do 61, takže aj so 61 sa dá pekne zarobiť, len treba vedieť

61 môže mať brnenie a štít od levelu 61, čo je dosť veľká výhoda oproti nižším levelom, kvôli vyššej obrane

61 má väčšiu obranu = väčšia obrana, viac vydržíš (mudrlanti - nepíšte, že väčšie prúniky)

61 môže používať zbraň od 57 - zbraň z kerindoru a zbraň z kerindoru = väčší dmg

42 má veľmi málo silných vecí takže nevýhoda je to, že musíš mať nevyhnutne buffa - čo u niekoho proste nejde

61 s priemernou výbavou buffa mať nemusí, má silnejšiu výbavu (od zbrane až po šperky)

ak by si mal dropa 42 level s priemernou výbavou, tak ani s buffom metin 70 (napr.) nedáš

s droperom 61 level, ktorý by mal priemernú výbavu dáš aj meteor 85 (áno, viem čo hovorím, neopravujte ma)
takže máme to 4 zápory - všetko sa týka levelu 42 (vlastne je to jedno, týka sa to aj napríklad 50 levelu)
a máme 5 plusiek, všetko ku levelu 61.
takže moja rada - 61 level je najlepší, nikdy som nemal nižší level a vôbec to neľutujem, poriadne zváž všetko čo som napísal a urob tak ako ty uznáš za vhodné.
p.s. nepísal som naschvál všetky zlé stránky nižšieho levelu dropa, ani som nepísal naschvál len všetky dobré stránky dropa level 61, ale tak to proste je.