Dnešní war říší

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
prodavamparky
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Re: Dnešní war říší

Příspěvek od prodavamparky » pát 24. srp 2012 22:05:41

LOCO30 píše:Války na počet úmrtí, zde byli na začátku. Mě se zdáli zajímavější. Jednou jsem utíkal já před hordou modrých nebo žlutých, doběhl jsem k našim a pak utíkali oni, než se to vše střetlo a pozabíjelo. Hlavně by se při tom dokázali využít hodnosti a možná by hráči začali chodit do svaté.
Dnešní skóre va svaté 13-3-4 nebo tak nějak, dělá ze svaté mrtvé uzemí.
Chat by určitě nebyl problém, nebo by stačilo zakázat cizí říši rozumět druhé.
Za ty hodnosti by se, ale mohli dostávat nějaké odměny, aby víc vydrželi. A nebo jim vzít třeba 10% z obrany, aby tak lehce znova nezískali hodnost...Samozřejmě že dočasné.....
Podpis smazán administrátorem.

TenNejlepsi
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od TenNejlepsi » pát 24. srp 2012 23:52:54

Docela mě fascinuje jak někteří z červené mluví o řečech jakýchsi "vykrákanců" za dob co jsem tam chodil jsem potkával tyto lidi akorát v červené :ts:

K tématu svatá je na nic byla na nic a bude na nic, do war chodí lidi akorát kvůli tomu, že se tam neubírají body za úmrtí jinak by tam nikdo nelez možná ještě kvůli tomu, že Vám tam full a podobné vymoženosti nepomůžou.

Svatá byla týden bez ubírání CB ještě ve starý svatý a hned bylo plno, ale to hned bylo " to co jsme tak tak dlouho dělali mají někteří za měsíc" a říkali to přesně Ti lidé kteří to teď chtějí oživovat :ouch:
Momentálně už jen malý levl.
Apollyon - 95Lv - BM sura
Obrázek

Obrázek

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 25. srp 2012 1:56:32

TenNejlepsi píše:Docela mě fascinuje jak někteří z červené mluví o řečech jakýchsi "vykrákanců" za dob co jsem tam chodil jsem potkával tyto lidi akorát v červené :ts:

K tématu svatá je na nic byla na nic a bude na nic, do war chodí lidi akorát kvůli tomu, že se tam neubírají body za úmrtí jinak by tam nikdo nelez možná ještě kvůli tomu, že Vám tam full a podobné vymoženosti nepomůžou.

Svatá byla týden bez ubírání CB ještě ve starý svatý a hned bylo plno, ale to hned bylo " to co jsme tak tak dlouho dělali mají někteří za měsíc" a říkali to přesně Ti lidé kteří to teď chtějí oživovat :ouch:

Osobně se nesnažim vůbec o žádné oživováni, je mi to celkem volné, pač jak už sem psala je to jen o hráčích o ničem jiném ;) Takže at saggi udělá cokoliv je to uplně zbytečné ;)
To, že svatá bez umrtí bylo tyden a někteří tam kempovaly a udělaly 6000 cb za blbej týden by taky brzy omrzelo ;)
Za další nikde sem nikdy nepsala o změně svate co byla ta první, to si akorát stěžovala horda takových jako ty, že se tam mlátí dropy,požehy atd atd
A právě ti samí co si na to vše stěžovaly tam dnes ani nepáchnou :lol:
Takže co vlasně chcete?
Ale to není jen někdo z modre i u nás pamatuju Harafenu.. Ten si težce stěžoval na požehy,posílal tickety atd, pak se jednou objevil ve svate, dostal na frak a nikdy sem ho tam už neviděla :lol: :lol: Tím chci říct, že to není jen, že si stěžuje jen modrá na něco, ale i paka z červene a žlute ;)
Co sem řekla o vykrákancích je jen pravda, domluvila sem se s Posedlim , že se sejde ve svate na 19:00 oni došly Dagr a spol , Posedli psal ještě pm, že se to dá a šup přišla modrá a začly se žvanit pindy a připomínky..zbytečně...
Né každý má náladu čist tyhle hovadiny, proto taky svatá vypadá tak jak vypadá, takže zase o hráčich, vše si dělaj hráči, né mapa ani system ;)
Obrázek

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » sob 25. srp 2012 4:21:55

Co sem řekla o vykrákancích je jen pravda, domluvila sem se s Posedlim , že se sejde ve svate na 19:00 oni došly Dagr a spol , Posedli psal ještě pm, že se to dá a šup přišla modrá a začly se žvanit pindy a připomínky..zbytečně...
Né každý má náladu čist tyhle hovadiny, proto taky svatá vypadá tak jak vypadá, takže zase o hráčich, vše si dělaj hráči, né mapa ani system ;)[/quote]

Konkrétně ke kecům by bylo lepší si toho nevšímat nebo nereagovat,tak samo ve válkách,ale když modří tak modří... :crazy:
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » sob 25. srp 2012 5:38:39

Ihned bych to zakázal prostě jen čistě lítat postava žádné vytváření bossů,nějaké ty rudy prostě jen bojovat..
Obrázek

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Jolly » ned 26. srp 2012 2:39:49

kdyby tu nebyli urciti lide tak by ve svate byla zabava ;) nechci jmenovat kazdy si domyslete... ted kdyz dojdu do svate tak bud tam nikdo neni a kdyz uz je tak mi reknou nech nas my jenom kecame :down: :down:
Co se tyce valky risi je to perfektni na odreagovani ale stale nechapu proc nekteri lide jdou do valky jenom proto aby pokazily zabavu druhym co si to chteji naplno uzit tu smesnou 1 hodinku :cry: za takovehle omezovani hry bych daval ihned aspon 10 tb
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » ned 26. srp 2012 6:40:44

Rusillko:...presne jak pises..je to o lidech....vyrovnany boj kdyz umre jedna rise...na oplatku druha rise...a porad dokola.. KDEPAAAAAAAK...JA JAKO RUSILLA URCITE UMIRAT NEBUDU!!! Zavolam ovecky a udelame z toho frasku jak ty pises: cituju ne uplne presne " proc by mel nekdo ustat 10 lidi, to nejde"tak to a tohle delas ty tak to udelame a vyzeneme je....Misto toho aby si umirala a bojovala..radeji zavolas lidi aby byla presila a tim se vyhrala bitva jako se bavit bojem a UMIRAT(fakt ti tak zalezi na tech CB? klidne pozadam team at ti moje CB davaji)...Tim ze umru priznam ze souper je silnejsi..lepe pripraveny (i kdyz v dnesnim pvp systemu tomu tak rozhodne neni, co ubira na kvalite i tobe samotne ceho si si urcite vedoma). Skus si priznat porazku v mensine a utkat se v boji s presilou a porazit je...nechci vuci tobe delat zadne famy..vybavu mas urcite dobrou... ale BOJUJ!!! Presne ty, ktera tu rika o problemech ve svate jsi nejvetsi problem svate! Vyhnat vsechny a jakym spusobem je uz jedno!
A s tema CB to myslim vazne...Klidne at ti davaji i moji hodnost kdyz ti jde jen o to se ukazovat pred deckama jaka si "dobra"... Jeste jednou...jsi dobra hracka...venujes tomu hodne caśu...ale nekdy je prohrat lepsi jak vyhrat takovym spusobem jak to resis ty. Lidi by si te vazili mnohem vic...alespon ja(i kdyz pro tebe sem chudak a nevim co jeste dal). Skus se nad tim zamyslet bez toho aby si zacala na me nadavat. Nemyslim to zle...

E: a k problemu tematu...zily udelali ZADANEJ prostor mezi respawnem a bojem! totizto je rozdil kdyz se bojuje primo u sloupu rise nebo je tam prazdno...je rozdil objevit se v zalagovanem prostoru nebo ve volnem prostredi a postupne nacist data boju. kdyby se ve War objevil KRUH o prumeru x do ktereho kdyby hrac vstoupil by uz nemohl ven a jen tam by se dalo bojovat..hned by to nabralo jiny rozmer...samozrejme z okoli kruhu by se nedalo utocit ani davat podpurna kouzla. A ten prostor by byl dostatecne vzdalenej on respavnu risi...tam by se dala resit i domluva mezi hraci jakou taktiku zvolit....treba by cekali na sebe na okraji zony a pak na to vlitli spolecne. Jeden jedinej napad..udelat ze svate a War risi jednu mapu.... kdyz vstoupis uz neni cesty ven...

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » ned 26. srp 2012 15:44:50

Dell píše:Rusillko:...presne jak pises..je to o lidech....vyrovnany boj kdyz umre jedna rise...na oplatku druha rise...a porad dokola.. KDEPAAAAAAAK...JA JAKO RUSILLA URCITE UMIRAT NEBUDU!!! Zavolam ovecky a udelame z toho frasku jak ty pises: cituju ne uplne presne " proc by mel nekdo ustat 10 lidi, to nejde"tak to a tohle delas ty tak to udelame a vyzeneme je....Misto toho aby si umirala a bojovala..radeji zavolas lidi aby byla presila a tim se vyhrala bitva jako se bavit bojem a UMIRAT(fakt ti tak zalezi na tech CB? klidne pozadam team at ti moje CB davaji)...Tim ze umru priznam ze souper je silnejsi..lepe pripraveny (i kdyz v dnesnim pvp systemu tomu tak rozhodne neni, co ubira na kvalite i tobe samotne ceho si si urcite vedoma). Skus si priznat porazku v mensine a utkat se v boji s presilou a porazit je...nechci vuci tobe delat zadne famy..vybavu mas urcite dobrou... ale BOJUJ!!! Presne ty, ktera tu rika o problemech ve svate jsi nejvetsi problem svate! Vyhnat vsechny a jakym spusobem je uz jedno!
A s tema CB to myslim vazne...Klidne at ti davaji i moji hodnost kdyz ti jde jen o to se ukazovat pred deckama jaka si "dobra"... Jeste jednou...jsi dobra hracka...venujes tomu hodne caśu...ale nekdy je prohrat lepsi jak vyhrat takovym spusobem jak to resis ty. Lidi by si te vazili mnohem vic...alespon ja(i kdyz pro tebe sem chudak a nevim co jeste dal). Skus se nad tim zamyslet bez toho aby si zacala na me nadavat. Nemyslim to zle...

E: a k problemu tematu...zily udelali ZADANEJ prostor mezi respawnem a bojem! totizto je rozdil kdyz se bojuje primo u sloupu rise nebo je tam prazdno...je rozdil objevit se v zalagovanem prostoru nebo ve volnem prostredi a postupne nacist data boju. kdyby se ve War objevil KRUH o prumeru x do ktereho kdyby hrac vstoupil by uz nemohl ven a jen tam by se dalo bojovat..hned by to nabralo jiny rozmer...samozrejme z okoli kruhu by se nedalo utocit ani davat podpurna kouzla. A ten prostor by byl dostatecne vzdalenej on respavnu risi...tam by se dala resit i domluva mezi hraci jakou taktiku zvolit....treba by cekali na sebe na okraji zony a pak na to vlitli spolecne. Jeden jedinej napad..udelat ze svate a War risi jednu mapu.... kdyz vstoupis uz neni cesty ven...

Zrovna mi to píše jeden stěch co po 2 smrtí zdrhne aby nahodou neubylo par cb, to , e mi tam taky nesčetněkrat lítame do přesily, strácíme je ok, ale jak se počet vyrovná uprk a ste pryč.
Nehledě na to, že když vás tam kolikrat vidim 6-8 na nas třeba 3, zavolam tak dva další, to že naše říše je aktivnější a dojdou jiní kterým bych dokonce ani nenapsala není moje věc, nejsem vůdce říše, že bych si mohla rozkazovat ty ne běž pryč,ty zůstan a podobně ;)

PS:Na tvojí pm sem odepsala a snad si pochopil velice jasně jak vás beru a kde mi ste ;)

PS:Jo kdyby mi záleželo tolik na cb,přeběhnu žlutou a mam těch cb 5x tolik (každy kdo si umí spočítat kolik ma červená % na šípy mělo by mu to být hned jasne ;) ;) )
Obrázek

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » čtv 30. srp 2012 15:35:06

Zrovna mi to píše jeden stěch co po 2 smrtí zdrhne aby nahodou neubylo par cb, to , e mi tam taky nesčetněkrat lítame do přesily, strácíme je ok, ale jak se počet vyrovná uprk a ste pryč.
Nehledě na to, že když vás tam kolikrat vidim 6-8 na nas třeba 3, zavolam tak dva další, to že naše říše je aktivnější a dojdou jiní kterým bych dokonce ani nenapsala není moje věc, nejsem vůdce říše, že bych si mohla rozkazovat ty ne běž pryč,ty zůstan a podobně ;)

PS:Na tvojí pm sem odepsala a snad si pochopil velice jasně jak vás beru a kde mi ste ;)

PS:Jo kdyby mi záleželo tolik na cb,přeběhnu žlutou a mam těch cb 5x tolik (každy kdo si umí spočítat kolik ma červená % na šípy mělo by mu to být hned jasne ;) ;) )[/quote]

Podle mě je akorát vidět, že to nejsi schopná pochopit, což je vidět už s tvojí odpovědi. A přiznej si to, než abys ztratila cb tak si necháš provrtat koleno.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « pon 6:57 pm »
@Suko201, takhle to nefunguje, nastavuje se to podle těch nahoře :D ti dole se můžou zlepšit, nemůžeš podle nich dělat "průměr" :D
@ Suko201 « pon 6:31 pm »
TomasFoxx píše: @Suko201,  cože
výjimky tam jsou, ale když si to takt spočítáš, tak většina má těm průměr, co sem psal.. Mimo ten průměr jsou akorát ti úplně nahoře, ale těch je kolik? 6? To je zanedbatelné si myslím.. Když se to sníží, ve výsledku stejně nejvíc trpí ti, co jsou low, nebo středně dobří. Ty topky nahoře si to doženou jinak..
@ TomasFoxx « pon 5:53 pm »
@Suko201,  cože
@ OrangEE « pon 11:02 am »
@ChunjoKing,  to som zvedavý :D
@ Suko201 « pon 10:00 am »
No nevím, kdes na to přišel, ale já se teď na to díval a průměrně ty topky nahoře mají za asisty o cca 100cb více a ti dole kolem 50-70cb, což za asisty mi přijde naprosto adekvátní.
@ ChunjoKing « pon 8:10 am »
@OrangEE,  však tak by to malo byť. Možno to ešte doladia.
@ OrangEE « ned 9:58 pm »
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70 :D a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
@ TomasFoxx « ned 8:54 pm »
myslim nohu samozrejme
@ TomasFoxx « ned 8:53 pm »
jednou z tech variant bych si rozmlatil klavesnici, takze to nic
@ Relly « ned 8:50 pm »
@TomasFoxx,  O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
nesso lasko pujc
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
pujcte nekdo healera s gen tvl ja to fakt chci zkusit
@ TomasFoxx « ned 8:24 pm »
a co jsem koukal tak dost lidi tam proste pomalu vic cb z assistu nez killu😂
@ TomasFoxx « ned 8:23 pm »
no tak ja to pisu z pohledu co jsem byl ted wp, jsem dal 180cb a celkove mam 348😂 sileny
@ Relly « ned 8:12 pm »
@TomasFoxx,  No nepovídej, ale pro křivoruké bmka a heal je to značka ideál.
@ TomasFoxx « ned 8:10 pm »
nevim jak vy, ale podle me jsou ty assisty ve stredni war trosku overpowered
@ Revus « ned 10:07 am »
Zdravím, poradí někdo kdo chodí ninju do kerindoru - jsou potřeba šípy?nebo je to v proměně nebere- díky.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved

Who is chatting

offline Akyl26 
offline Amawel 
offline Azaril 
offline Fogru 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline Pajjuska