Volba přejmenování postav
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Volba přejmenování postav
Myslím si že v případě opravdu nevhodného nicku bych přejmenování povolila,při ,,zcizení,, pokud se prokáže zlodějský majitel je to na rozhodnutí pravého majitele po návratu účtu.Jinak zhrzený vztah a podobně nejspíš důvodem ke změně není:)
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Spoiler:
lordsword píše:Lois píše:Psala jsem sice 1000-2000 SD, ale ani 3000 SD nejsou nerealnym pozadavkem. O to prave jde, aby to nebylo pristupne na pockani kazdemu. Neco chces, tedy se snaz. Prejmenovani by zustavalo moznosti ne podminkou. Serveru uz takto utika spousta financnich prostredku, ktere hraci s chuti po nove postave nemusi investovat do rychleho vzestupu. I kdyby byla rec jen o premku.Cricket píše:já jsem pro koupil sem postavu na HM a jméno bych určitě rád změnil a MalloryKnox kdyby to stálo 2-3 tisice SDtak by se tím nic nevyřešilo za takovou cenu by si to asi málokdo koupil
[/quote]lordsword píše:nechapu,proc sem cpete,takove navrhy 1k-2k SD? Kdyz se mel dat prestup mezi risemi za SD,tak to tu vsichni rvaly,ze ne a ted najednou utikaj penize? promin nevedel sem,ze si v teamu a ze vis kolik a jak server vydelava![]()
To jak do serveru,pujdou penize nezalezi na nejakem prejmenovani,ale na tom jaky server je. Staci si precist co sem psal v predeslem prispevku.
Treba proto, že je to diskuze. Že by? O přestupu mezi říšemi jsem nikde nic neřvala. Nejsem členem týmu. Nevím, kolik a jak server vydělává.
Za svůj nick nese každý zodpovědnost sám, jaké si to udělal, takové to má.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
je to zvlastni...sobne zmenu nicku nepotrebuji... ale vy co vam to vadi:nikdo vas prece nenuti aby jste si nick menily i vy... jde vam o tom ze nebude vedet jak se jmenuji mavi pratele? bud vam to napisou nebo to nejsou vasi pratele (uz to tu min. jednou zaznelo)
ja jsem tedy PRO ale ze podminek aby prejmenovani slo jen jednou nebo kdyby se prodavala postava pres HM nevim jestli by slo zabranit ,,fake" prodejim pro zmenu nicku... treba to omezit na IP a postavu... (v tomhle se moc nevyznam) + jeste si myslim ze od lvl 100-110 jak tu psali nejaci chytraci je podle me blbost... prece si chteji zmenit i nick hraci pod lvl 100 a cenu za zmenu nicku bych taky ,,nenapaloval" moc vysoko... muj nazor
(jiz 3 mesice nehraji....jen pro info)
ja jsem tedy PRO ale ze podminek aby prejmenovani slo jen jednou nebo kdyby se prodavala postava pres HM nevim jestli by slo zabranit ,,fake" prodejim pro zmenu nicku... treba to omezit na IP a postavu... (v tomhle se moc nevyznam) + jeste si myslim ze od lvl 100-110 jak tu psali nejaci chytraci je podle me blbost... prece si chteji zmenit i nick hraci pod lvl 100 a cenu za zmenu nicku bych taky ,,nenapaloval" moc vysoko... muj nazor

Novinka i Andriana Jsou jiz minulost... 

- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
JurasSaga píše:Chtel bych podotknout to že sem napsal jen Proti nebudu tu opakovat co tu už dalších 10 hraču napsalo :normal?:
Takže sam neviš co bys napsal jako důvod, ano chápu, stejne jako 20 ostatnich myslitelů co napišou "Proti" nebo "Proti + nejakej duvod o zlodejich atp." žejo DarkTronik? .... taková logika že fu!
Edit: MaloryKnox nebo jak si to zas ... nemaš moc moudré řeči? 3k SD? Tolik nestoji ani tvoje postava s full bio(pokud máš) .. trošku blbosti tu píšeš, hráš se na moudrou ale přitom se bojíš o to že ti nekdo napíše pod jinym jmenem nebo co? Mám problém chápat lidi jako jsi ty

Nákup postav přes HM bez možnosti zmeny jmena? Okay tak ja si koupim napr tvoji šamanku a nechci se jmenovat MalloryKnox či jak je to a co teď?? ?? ?? ?? ? ?? ?? ?? ?? ? ??

Pověst postavy bereš jako součást hry a blááááblááááábláááá... - nebereš tu hru příliš vážne?
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Teensaver - nechapu "jak si to zas"
Nehraji si na moudrou. Není mi příjemné mluvit s někým, kdo se schovává před svojí herní minulostí. Není to o strachu, ale o naprosté ztrátě mého času. Výsměch za nick je hodný mávnutí rukou. Osobně si myslím, že k posměchu vede jednání hráče, ne jeho nick. Důvodem blokace PM bývá zpravidla to, že s tebou někdo nechce komunikovat. Trapné otravovat stále dokola.
Pokud se nechceš jmenovat jako kupovaná postava, nekupuj.
Hrou trávím část svého volného času, nevidím jediný důvod, proč kolem sebe ve svém volném čase trpět lidi, kteří mi nejsou příjemní.
Nehraji si na moudrou. Není mi příjemné mluvit s někým, kdo se schovává před svojí herní minulostí. Není to o strachu, ale o naprosté ztrátě mého času. Výsměch za nick je hodný mávnutí rukou. Osobně si myslím, že k posměchu vede jednání hráče, ne jeho nick. Důvodem blokace PM bývá zpravidla to, že s tebou někdo nechce komunikovat. Trapné otravovat stále dokola.
Hrou trávím část svého volného času, nevidím jediný důvod, proč kolem sebe ve svém volném čase trpět lidi, kteří mi nejsou příjemní.
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Nekupuj? Ne no budu tam sedet 6 hodin denne jak ty.Lois píše:Teensaver - nechapu "jak si to zas"
Bereš hru moc jak reál ikdyž je to sakra odlišné....
Ta ruka by me sakra bolela kdybych tak furt mával
Tak nereaguju ni? to dá rozum.. nebo spíš jakej?
Tak snim nemluv

Trolololol...
To ti nikdo nebere, ale i tak pravdu nemáš. Klidne můžeš vŠem davat vše, chovat se jak inteligentni človek i tak budeš pro ostatní s prominutim za výraz dement a budou ti kvuli nicku nadávat atp.
E:Zorro? Ty jsi koho další účet z těch, co to tu už psali stejně "rozvětvené příspěvky" jak ty? DarkTronikův nebo saga2ův nebo?
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No hele ja mam na to svuj nazor ale proč to psát dokola ?? Hmm
A navíc nevím proč si kupovat POSTAVU/VY stenak vám jde oto kupovaní postav a na nem si zmenít NICK ale proč kupovat ste liní expit ?? tohle je nejednodušší tak si myslím že tady dokaže naexpit postavu každej . Založím nick a expím proč po XXXletech menit ten nick že je nekdo stou postavou vykradnul tak to už je snad jejich problem že sou duveřivky ..a ty by sis v Realu nechal zmenit jmeno ?? ja teda ne leda to Příjmení ale tady příjmení není ...
a navíc že tu par jedincu brečí že chcou zmenit nicky tak hnedka nemusí snad team skat jak nějaci Uplakanci pískaj 

A navíc nevím proč si kupovat POSTAVU/VY stenak vám jde oto kupovaní postav a na nem si zmenít NICK ale proč kupovat ste liní expit ?? tohle je nejednodušší tak si myslím že tady dokaže naexpit postavu každej . Založím nick a expím proč po XXXletech menit ten nick že je nekdo stou postavou vykradnul tak to už je snad jejich problem že sou duveřivky ..a ty by sis v Realu nechal zmenit jmeno ?? ja teda ne leda to Příjmení ale tady příjmení není ...

Hraji dál ale už jen občas

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
20. stránek a závěr takový, že 85% lidí je spokojeno se svým jménem, skvělá diskuze.
A co oněch zbývajících 15%? Ty nikoho nezajímají a mají smůlu. Sice by změna jména jim pomohla a ostatním neublížila, ale proč myslet na ostatní, když se dá myslet jen na sebe...
Celá tahle diskuze pak postrádá smysl, zde se neargumentuje logicky, pouze se hledají důvody pro zamítnutí.
Jsou lidé, kteří postavu buď dostali, koupili, či jen prostě na začátku něco napsali, jelikož nevěděli, že je to chytne a dnes by si chtěli špatné jméno změnit. Proč jim tu možnost brát? Je to změna jména, nic víc, nedostanou k tomu dračí set zdarma a ani level 250, jen se nechtěj jmenovat třeba franta a hrát za ženskou postavu ...
To jsou to ale blázni, místo toho aby postavu smazali a dělali ji odznovu další rok, tak by si chtěli ulehčit hraní změnou jména, no fuj, to jsou ale parchanti...
A pro Lois: Jako pardon, pokud hraješ hru ve které navazuješ sociální vazby do té míry, že změna něčího jména tě natolik zasahuje, jak tu poukazuješdoporučil bych se s tímto problémem spíše ukrývat a ne ho veřejně prezentovat, jelikož to je přinejmenším smutné kam lze dovést závislot na hraní počítačové hry...
PS: Celá diskuze nemá žádný smysl, lidi nemají zájem myslet na ostatní a když to není jejich problém, tak jsou proti. To šlo shrnout anketou bez možnosti psaní, aspoň by jsme byli ušetřeni blábolů o tom, jak to každému ublíží, když si někdo změní jméno..
A co oněch zbývajících 15%? Ty nikoho nezajímají a mají smůlu. Sice by změna jména jim pomohla a ostatním neublížila, ale proč myslet na ostatní, když se dá myslet jen na sebe...
Celá tahle diskuze pak postrádá smysl, zde se neargumentuje logicky, pouze se hledají důvody pro zamítnutí.
Jsou lidé, kteří postavu buď dostali, koupili, či jen prostě na začátku něco napsali, jelikož nevěděli, že je to chytne a dnes by si chtěli špatné jméno změnit. Proč jim tu možnost brát? Je to změna jména, nic víc, nedostanou k tomu dračí set zdarma a ani level 250, jen se nechtěj jmenovat třeba franta a hrát za ženskou postavu ...
To jsou to ale blázni, místo toho aby postavu smazali a dělali ji odznovu další rok, tak by si chtěli ulehčit hraní změnou jména, no fuj, to jsou ale parchanti...

A pro Lois: Jako pardon, pokud hraješ hru ve které navazuješ sociální vazby do té míry, že změna něčího jména tě natolik zasahuje, jak tu poukazuješdoporučil bych se s tímto problémem spíše ukrývat a ne ho veřejně prezentovat, jelikož to je přinejmenším smutné kam lze dovést závislot na hraní počítačové hry...
PS: Celá diskuze nemá žádný smysl, lidi nemají zájem myslet na ostatní a když to není jejich problém, tak jsou proti. To šlo shrnout anketou bez možnosti psaní, aspoň by jsme byli ušetřeni blábolů o tom, jak to každému ublíží, když si někdo změní jméno..

- nicoletta
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
prokousat se touhle "diskusí" dá celkem zabrat
ale nenadávejte, že se řeší tohle a né nová mapa, když tu pomalu každý týden byla přidaná nová anketa se změnou jména
jinak za mě PROTI..chápu, že by se spoustě lidí hodilo si herní nick změnit, ale myslim, že by v tom pak byl akorát "bordel" i kdyby byl na stránkách seznam změněných nicků

jinak za mě PROTI..chápu, že by se spoustě lidí hodilo si herní nick změnit, ale myslim, že by v tom pak byl akorát "bordel" i kdyby byl na stránkách seznam změněných nicků

- Belhor
- Lv.2
- Dal poděkování: 2 poděkování
No já si myslim, že nick, který jsme si zvolili na začátku je něco jako naše ID v této hře pro ostatní hráče, to, že tuhle volbu změny nicku vitají především hráči, kteří si svůj nick pošpinily, je mi předem jasné. Jak už tu bylo řečeno, chceme vědět s kým jednáme apod. Na druhou tranu by se mi líbilo si třeba přejmenovat dropa nebo buff. Ale jsem spíše proti než pro.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »