BUG? či ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
ImLegend
- Lv.15

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Re: BUG? či ?
zadny debug na to nepomuze?Bud se zkus prihlasit na to CH z ktereho te to koplo a az ti napise server nedotupny zkousej to na dalsi ch dokud se neprihlasis.nakonec se to vzdy povede.rraddImLegend píše:Pro změnu problému mi to píše KOnto je připojeno ani debug nepomoh :dd
-
ImLegend
- Lv.15

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Ještě bych si musel pamatovat kde mě to koplolordsword píše:zadny debug na to nepomuze?Bud se zkus prihlasit na to CH z ktereho te to koplo a az ti napise server nedotupny zkousej to na dalsi ch dokud se neprihlasis.nakonec se to vzdy povede.rraddImLegend píše:Pro změnu problému mi to píše KOnto je připojeno ani debug nepomoh :dd
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
pratele mi jedou ale server ma nechce pripojit az za 3min .... atd ticket už je skoro napsan ješte musim natom hzapracovat nechce sa mi 
- Kristynka333
- Lv.2

- Dal poděkování: 9 poděkování
Nevím mě nic jakože nepadalo... I friends jsem měla furt žádný chyby.... Kámošce nejdou vůbec účty jen některý..... Bude to OK, no stress don't worry 
- Play4Win
- Lv. 12

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
- Eresable
- Lv.19

- Dal poděkování: 158 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Boha jeho .. Tak asi zkusím všechny 4 ch .. :normal?:rraddImLegend píše:Ještě bych si musel pamatovat kde mě to koplolordsword píše:zadny debug na to nepomuze?Bud se zkus prihlasit na to CH z ktereho te to koplo a az ti napise server nedotupny zkousej to na dalsi ch dokud se neprihlasis.nakonec se to vzdy povede.rraddImLegend píše:Pro změnu problému mi to píše KOnto je připojeno ani debug nepomoh :dd
- Alea
- Čestný člen

- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 347 poděkování