Volba přejmenování postav

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Chtěli by jste možnost změnit si jméno?

Ano.
74
70%
Ne.
26
25%
Je mi to jedno.
5
5%

Celkem hlasů: 105

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Re: Volba přejmenování postav

Příspěvek od lordsword » pon 03. zář 2012 22:27:44

Dragon eye píše:Zdarec :Hello:, no já nevím, ale pokud byhc si měnil jméno, tak to staré bych si znovu obsadil. Nebo by šlo třeba udělat to, že se to jméno nebude dát použít.

Také by nebylo na škodu, kdyby se po přejmenování objevila hláška "Hráč XXX se přejmenoval na YYY" stejně jako tomu je, když se přejde mezi říšema.
Vsak co vim,tak se to objevuje.A nevim proc by nemohlo prejmenovani fungovat tady,kdyz uz ho davno pouziva Ymir tvurce celeho metinu na jeho officialnim serveru.Postava ktera si meni jmeno,nesmi mit nikoho v pratelich,nesmi byt v cechu,ani manzelstvi a jde to jen jednou na postavu za celou dobu.Ovsem tak neni povolene prodavani postav.Zmena se tam prodava klasicky v ItemShopu.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 03. zář 2012 23:03:42

Vsak co vim,tak se to objevuje.A nevim proc by nemohlo prejmenovani fungovat tady,kdyz uz ho davno pouziva Ymir tvurce celeho metinu na jeho officialnim serveru.Postava ktera si meni jmeno,nesmi mit nikoho v pratelich,nesmi byt v cechu,ani manzelstvi a jde to jen jednou na postavu za celou dobu.Ovsem tak neni povolene prodavani postav.Zmena se tam prodava klasicky v ItemShopu.
Tak tohle je pěkně domyšlené až na to že 1x za celou dobu to bych dal např. třeba 1x za rok jo nebo 1x za 6 měsíců,protože pak se zas někdo jí rozhodne střelit na HM a bude si chtít změnit a on řekne áá už to nejde změnit mám smůlu..jo nebo něco takového v tomhle smyslu..
Obrázek

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » pon 03. zář 2012 23:08:50

Nějak nechápu smysl přejmenovávání herních postav.
1.Každý, kdo postavu zakládá se má zamyslet nad tím jaké ponese jméno.
2.Stejně tak každý, kdo postavu kupuje by se měl zamyslet nad tím, jestli mu bude jméno postavy vyhovovat.
S přejmenováním skladníčků nevidím žádný problém. Prostě postavičku smažete a založíte novou s příslušným jménem. To samé můžete udělat s obchodními postavami.

S droperama to také nemusí být takový problém pokud jim neděláte biologa.
Pokud ano, pak platí bod č.1

Osobně neznám žádnou online hru kde by šlo přejmenovat herní postavu nebo účet.

Můj subjektivní názor je, že to přinese ve finále víc škody než užitku pro celou komunitu.

S veškerou úctou,

KapkaRosy
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » úte 04. zář 2012 9:35:20

KapkaRosy píše:Nějak nechápu smysl přejmenovávání herních postav.
1.Každý, kdo postavu zakládá se má zamyslet nad tím jaké ponese jméno.
2.Stejně tak každý, kdo postavu kupuje by se měl zamyslet nad tím, jestli mu bude jméno postavy vyhovovat.
S přejmenováním skladníčků nevidím žádný problém. Prostě postavičku smažete a založíte novou s příslušným jménem. To samé můžete udělat s obchodními postavami.

S droperama to také nemusí být takový problém pokud jim neděláte biologa.
Pokud ano, pak platí bod č.1

Osobně neznám žádnou online hru kde by šlo přejmenovat herní postavu nebo účet.

Můj subjektivní názor je, že to přinese ve finále víc škody než užitku pro celou komunitu.

S veškerou úctou,

KapkaRosy
hned jak jsem četl že neznám žádnou online hru kde by se šlo přejmenovat,tak hned ti napovím World of Warcraft tam jde frakce čili podobná věc jako změnit říši tady na metinu,potom changerace migrovat se z orca na undeada např.,a potom je rename..ale i při frakci a migraci už se jde přejmenovat o wow bych ti mohl vážně hodně povídat 4 roky jsem dělal tam GM a vím toho spoustu+ještě např. hra seafight a je jich určitě taky plno jiných a určitě znáš sám nějakou pařbu kde se jde přejmenovat online,např ještě CS 1.6 :what?: :what?: :lol: :lol:
Obrázek

JenyLi
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od JenyLi » úte 04. zář 2012 9:47:47

Jsem pro změnu jmena ... ale jen 1x za rok

Když někdo ma wara s nazvem lucinka vypada to fakt "užasně" :lol:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 04. zář 2012 9:51:41

Vydím v tomto přejmenování postavy jen velké zneužití. Případný zlodějíček a podvodník se stává čistým.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » úte 04. zář 2012 10:02:03

Tím ti dokážu oponovat že čistým, přeci když někdo něco ukradne či udělá něco jiného tak se nahlási na ticket a potom už je snad jedno jakej má Nick ne :D
Ovšem když něco ukradne a nikdo to neřeší tak už je potom chyba toho daného hráče který se nechal okrást že to nikomu kdo by to mohl vyřešit neřekl takže chyba na straně člověka za počítačem a ne jména postavičky okrádajícího a okrást se zase nechá jenom ten kterej chce přijít rychle k výdělku, takže mě pořád vychází že si ani nezaslouží tady hrát. O zlodějíčky tady podle mě vůbec nejde. Jeslti chtějí chytře krást tak ať si najdou chytrýho hráče na okrádání, protože ti ostatní budeme jim říkat nezkušení hráči stejně nemají co na ukradnutí a většinou nemají ani rozvinoutou postavu takže je ztráta těch věci stejně moc trápit nebude.
Naposledy upravil(a) Renegade2 dne úte 04. zář 2012 10:05:45, celkem upraveno 1 x.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » úte 04. zář 2012 10:04:24

Renegade2 píše:Tím ti dokážu oponovat že čistým, přeci když někdo něco ukradne či udělá něco jiného tak se nahlási na ticket a potom už je snad jedno jakej má Nick ne :D
Ovšem když něco ukradne a nikdo to neřeší tak už je potom chyba toho daného hráče který se nechal okrást že to nikomu kdo by to mohl vyřešit neřekl takže chyba na straně člověka za počítačem a ne jména postavičky okrádajícího a okrást se zase nechá jenom ten kterej chce přijít rychle k výdělku, takže mě pořád vychází že si ani nezaslouží tady hrát. O zlodějíčky tady podle mě vůbec nejde. Jeslti chtějí chytře krást tak ať si najdou chytrýho hráče na okrádání, protože ti ostatní budeme jim říkat nezkušení hráči stejně nemají co na ukradnutí a většinou nemají ani rozvinoutou postavu takže je ztráta těch věci stejně moc trápit nebude.
Aspon nekdo to chape.To s tim kradenim uz je fakt z cesty.krade se porad a Gm se porad snazi ty zlodeje chytat.Ale vzdy jen to jen na hracich,zda se nechaji okrast.Postava je jen nastroj,sama o sobe nic neudela :suspect:
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

JenyLi
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od JenyLi » úte 04. zář 2012 10:07:14

co se toho zlodějičkovani tyče...

Opravdu jste tak naivni aby jste pujčovali ukazovali věci cizím ? pokud si někdo změni jmeno je pro mne v podstatě cizí ... at si píše co si piše ... pokud se mnou nebude komunikovat hlasem a ja nebudu 100% vědět že je to on tak mu nic nepujčím...

co se tyče toho že někdo pužije již "zaběhle jmeno někoho kdo si ho změnil... copak je takovy problem si to jmeno zadat např na lvl 1? aby ho nikdo nezneužil?"

je to na každem kdo si bude měnit jmeno jak zabezpeči aby jeho byvale jmeno nezneužili ...

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » úte 04. zář 2012 10:20:53

To je vám také jedno, když člověk se ve hře chová několik let s prominutím jako čuně, nikdo s ním proto nekomunikuje, všichni ho odsuzují a on si najednou změní jméno? Myslím si, že tu vidíte jen změnu vámi špatně založených postav, ale ty špatné následky tu z vás nikdo vidět nechce. A mohu uvádět další příklady, vyhodíte člověka z cechu a šup máte ho zpátky.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline p4tresss