BloodRayne píše:Zkoušeno s KapkouRosy, všechny šípy stejný dmg, takže zbytečně dělat nějakou tabulku.
Jen doplním, že jsme zkoušeli skilly na max. vzdálenost s lukem sépie +9.
Vedl jsem o tom diskuzi s ElectriXem, který testoval s lukem od levelu 1 ( nemá tak velký rozptyl DMG) a ten došel ke stejnému výsledku. Rozdíl v přidané hodnotě útoku mezi dřevěným a jedovatým šípem je nulový.
Jsem zvědav jak dopadne Mansariho test ohledně průniků a rád si počkám na zveřejnění výsledků. Bohužel nemohu provést v tomto směru vlastní test, neb nevlastním "průnikářskou" výbavu.
Pro Mansariho : až budeš testovat vem ohled na rozptyl útoku luku sépie +9 (523-615). Nevím sice úplně přesně jestli má tento rozptyl vliv na pronikavý zásah, ale podle mě ano. Ideální by bylo kdybys k tomu využil luk od levelu 1 +0 ( 7-29 ). Tam už by měl být účinek jedovatého šípu znatelný.
Jako lukostřelec ovšem uznávám, že šípy (ať už funkční či nefunkční) by si své místo v seznamu předmětů zasloužily.
Za KapkuRosy
ANO 
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme.