Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Pufas píše:A myslíte, že když se vrátí stará bude tam někdo chodit? Podle mě kdybyste chtěli, chodíte i do té nové!
Stará svatá měla jen pro ty honiče CB co mlátili v PVP lidi, co chtěli jít do Kerindoru, na tom jste si udělali mega moc CB (viz Rusila ). Ale když by se vrátila stará svatá bez sentinelu, tak tam stejně nikdo nebude chodit! Takže by to chtělo spíš přestat plakat, a zamakat na (výbavě biologovi a karmě), aby ty války říší měli hlavu a patu
Chceš říct, že sem si nahonila cb na dropech?Na kerindoru?Já když začínala běhaly tu dávno s 40k cb, když začala ta nová svatá, měla jsem 80 k cb, tak tu nemektej, že sem nahaněla cb na drpech, to bych asi dalších 50k cb neudělala.Nehledě na to, že tenkrát války říší byly uplně jiné a byl málokdo, kdo měl 20 k zb
Zdarec, stará svatá možná byla hezká mapa, ale na PvP zbytečně velká. Teď kdyby se tam vrátil pouze Senteniel, tak se 4 hodiny bude bojovat (pokud se bude) před věžema a pak se boje přesunou o pár set souřadnic dál. Pak se zase vrátí. Pokud bude menší (a to o dost) proč ne.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W.
Já bych už nechala Sentinel tam kde je i se vstupem. A navíc hlavně v tom zase nehledat odměnu typu CB a bonusy pro říše, to by tam pak zase stála jen TOPka v plné pvp výzbroji. Mapa at je klidně jiná zase s kopečkama a stromečkama (za stromečky nechtějte CB), ale podle mě se musí jádro problému hledat uplně jinde. Jednak vývoj hry, což jsou věci jako talismany, karma apod. a především chování hráčů a jejich spolupráce a v neposlední řadě vztah hráče k pvp, koho nebaví a nechce mu dohánět všechny nezbytnosti pro kvalitní pvp, tak ho do svaté nedostanete, ikdyby uprostřed stála třeba Eifelovka s výhledem. Omlouvám za některé přehnané výrazy.
Každý tvůj post mě udivuje Rusilo k jednomu tématu se vyjádříš asi takto " neplette priserkarinu s PvP" a v dalším tématu už bys byla pro aby se to pletlo dohromady ? Trpíš rozdvojenou osobností, že píšeš jak se ti zlíbí bez ohledu na to co jsi napsala o 10min dřív ?
Momentálně už jen malý levl.
Apollyon - 95Lv - BM sura
Jednou jste pro jinou svatou, pak zas pro jinou.. vsadím se o účet, že když se udelá stará svatá(pokud se udělá) tak do půl roku je tu téma že chcete zpět staronovou mapu... Do svaté díky bohu nemám důvod chodit.
Největší problém na staré svaté byl akorát ten že šly použít požehnání života,a naskočit na koně,jinak vždy tam bylo plno zábavy a dostatek protivníků,kdyby se vypnul kůn a požehy rád bych tam opět byl.
Ale Saggi psal že už se na svaté nové pracuje i když je už to nějakej pátek co to psal.
Ale za mě.
PRO
Alien píše:KDYBYSTE TU NEPSALI PREMOUDRELY STOKRAT OHRANY KECY NO FORUM A RADSI SLI ZABOJOVAT DO SVATY UDELATE LIP
:normal?:
prosimte ty se uklidni a pojd zase krast pruty at si aspon nejak vydelas :normal?: :normal?: :normal?: k tematu jsem pro zmenu chtel bych si to vyzkouset i v ty novy mape protoze kdyz jsem tu ja zacinal tak jsem tam byl asi 2 tydny moc jsem si toho neuzil
PS:PRO bm nevyvolavam hadky
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu! Národní ODPOR!
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd , padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw.
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části
Nemám moc času na hru okrem víkendov a netušil som, že na tortu bude čas obmedzený. Respektíve som očakával, že mám čas do konca osláv. Bohužiaľ mi teda chýba posledný diel talizmanu pumy. Nikdy predtým som sa osláv nezúčastnil. Veľmi rád by som pumu získal. Avšak ani možnosť získania univerzálnej časti skrz súťažný týždeň mi moc nevyhovuje. Ale cez víkendy som aktívny a nadpolovičnú väčšinu stránok som si už dokázal nadropovať. Okrem toho, že ma zaujímal príbeh Ekury mám teraz znova nádej na získanie talizmanu. Budem veľmi vďačný za pomoc. Niektoré stránky mám dvojmo, takže možno by som zasa vedel pomôcť ja vám.
Dobrý večer, bylo předáno dalších 98 částí amuletu v rámci soutěží zde na fóru. Pokud jste svou část neobdrželi a jste si 100% jisti, že jste se soutěže zúčastnili, zkontrolujte si prosím ještě jednou, zda jste uvedli dvě jména postav na dvou různých účtech. Hráču, kterých se to týká, budu během 48 hodin kontaktovat.
kONTROLNÍ OTÁZKA - pokud bude za dnešní OX dílek amuletu bude to ten stejný jako minule nebo jiný/ náhradní dílek? Ptám se proto že by pak nemělo smysl chodit se stejnou postavou co posledně. Děkuji