Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Pufas píše:A myslíte, že když se vrátí stará bude tam někdo chodit? Podle mě kdybyste chtěli, chodíte i do té nové!
Stará svatá měla jen pro ty honiče CB co mlátili v PVP lidi, co chtěli jít do Kerindoru, na tom jste si udělali mega moc CB (viz Rusila ). Ale když by se vrátila stará svatá bez sentinelu, tak tam stejně nikdo nebude chodit! Takže by to chtělo spíš přestat plakat, a zamakat na (výbavě biologovi a karmě), aby ty války říší měli hlavu a patu
Chceš říct, že sem si nahonila cb na dropech?Na kerindoru?Já když začínala běhaly tu dávno s 40k cb, když začala ta nová svatá, měla jsem 80 k cb, tak tu nemektej, že sem nahaněla cb na drpech, to bych asi dalších 50k cb neudělala.Nehledě na to, že tenkrát války říší byly uplně jiné a byl málokdo, kdo měl 20 k zb
Zdarec, stará svatá možná byla hezká mapa, ale na PvP zbytečně velká. Teď kdyby se tam vrátil pouze Senteniel, tak se 4 hodiny bude bojovat (pokud se bude) před věžema a pak se boje přesunou o pár set souřadnic dál. Pak se zase vrátí. Pokud bude menší (a to o dost) proč ne.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W.
Já bych už nechala Sentinel tam kde je i se vstupem. A navíc hlavně v tom zase nehledat odměnu typu CB a bonusy pro říše, to by tam pak zase stála jen TOPka v plné pvp výzbroji. Mapa at je klidně jiná zase s kopečkama a stromečkama (za stromečky nechtějte CB), ale podle mě se musí jádro problému hledat uplně jinde. Jednak vývoj hry, což jsou věci jako talismany, karma apod. a především chování hráčů a jejich spolupráce a v neposlední řadě vztah hráče k pvp, koho nebaví a nechce mu dohánět všechny nezbytnosti pro kvalitní pvp, tak ho do svaté nedostanete, ikdyby uprostřed stála třeba Eifelovka s výhledem. Omlouvám za některé přehnané výrazy.
Každý tvůj post mě udivuje Rusilo k jednomu tématu se vyjádříš asi takto " neplette priserkarinu s PvP" a v dalším tématu už bys byla pro aby se to pletlo dohromady ? Trpíš rozdvojenou osobností, že píšeš jak se ti zlíbí bez ohledu na to co jsi napsala o 10min dřív ?
Momentálně už jen malý levl.
Apollyon - 95Lv - BM sura
Jednou jste pro jinou svatou, pak zas pro jinou.. vsadím se o účet, že když se udelá stará svatá(pokud se udělá) tak do půl roku je tu téma že chcete zpět staronovou mapu... Do svaté díky bohu nemám důvod chodit.
Největší problém na staré svaté byl akorát ten že šly použít požehnání života,a naskočit na koně,jinak vždy tam bylo plno zábavy a dostatek protivníků,kdyby se vypnul kůn a požehy rád bych tam opět byl.
Ale Saggi psal že už se na svaté nové pracuje i když je už to nějakej pátek co to psal.
Ale za mě.
PRO
Alien píše:KDYBYSTE TU NEPSALI PREMOUDRELY STOKRAT OHRANY KECY NO FORUM A RADSI SLI ZABOJOVAT DO SVATY UDELATE LIP
:normal?:
prosimte ty se uklidni a pojd zase krast pruty at si aspon nejak vydelas :normal?: :normal?: :normal?: k tematu jsem pro zmenu chtel bych si to vyzkouset i v ty novy mape protoze kdyz jsem tu ja zacinal tak jsem tam byl asi 2 tydny moc jsem si toho neuzil
PS:PRO bm nevyvolavam hadky
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu! Národní ODPOR!
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@Mionix, jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@TomasFoxx, Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@Mionix, těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím