Warforce: Ale já nikde nic o Strachu nepsal, ve věži ho do 5. patra vůbec nezapínám, aby nepotlačoval agresivitu démonů a hlavně proto, že je to úplně zbytečné a na jeho místě mám na liště pláště statečnosti. Zapomněl jsem možná podotknout, že ten WP sura má 3% převzít ZB v brnění.
V pátém patře věže je 36 skupin démonů, z toho v každé jsou průměrně asi dva až tři dálkoví mobové, což je přinejhorším asi 36 * 3 * 3 = 324 ZB, které by ti vzali za každou +/- sekundu, co do sebe necháš střílet. V praxi ale pořád pobíháš, takže podle šikovnosti hráče jich do tebe zároveň střílí něco mezi jednou a dvěma třetinami. Dále existuje obnova ZB, která ti např. při 16k ZB a 0% na obnovení přidá 175 ZB každé 3 vteřiny boje. To rozhodně nevypadá jako scénář pro neuelíkovatelné PvM.
Tak jsem si teď byl to nesrovnatelné vyzkoušet, vzal jsem mentála s obranou 942 a šel do Věže. Vyhnutí šípům 0%, vyhnutí tělesné 25%, převzít ZB 0%, 16% neusmrcení, 16,5k ZB, 2x hodnota a žádný buff - no zkrátka naprosto podprůměrná PvM. Po naplášťování celého patra hnusáků se ZB skoro nepohnulo, malinko šlo dolů až po vymlacování ze země, ale schválně jsem zkusil vydržet bez elíků no a kupodivu to šlo

. V závislosti na tom, jak moc se mi "pobíhání" dařilo (za mentála to moc neumím), jsem každý respawn dokončil s 1/4 až 2/3 ZB a se spoustou času nechat si je doplnit na maximum pouhým stáním na místě. Za celou dobu jsem nepoužil jediný červený elík a pokud jde o DMG příšer, všiml jsem si, že mi něco málo (asi 20-30) bral
Hnusný duch šamana, ostatní 1-5 a samozřejmě ani jeden průnik, to bych s touhle obranou ležel okamžitě. A kdybych měl třeba jen 5% převzít ZB, tak věřím, že bych končil s úplně plnými ZB.
To, co jsi viděl na ofíku, byl asi právě zmiňovaný bug čepele, která ti při seknutí do už zabité příšery místo doplnění ZB stejný počet ZB ubere. Bez absorpce se ti tohle nikdy nepodaří, to by těch psů muselo být několik tísíc najednou.
Edit: Tak i 6. patro jde lehce bez elíků a to včetně bosse (s využitím stunu).