Každý den nový topic na téma zruško. Zruško a zase zruško.
Proboha už si zvykněte, že všechno nebude jak vy pískáte

Presne jak sem to tu psal ze?:)) Zadny WP nenapise proSenci píše:Bavíte mě![]()
Jo a proč taky že? Když neumíte nic jinýho, než si věčně stěžovatlordsword píše:Presne jak sem to tu psal ze?:)) Zadny WP nenapise proSenci píše:Bavíte mě![]()
No co vim tak prst ma prunik co ignoruje obrany a vir je plosny coz je ve war dobre:) vsak si hrajte:) Stejne si lidi budou stezovat a stejne se nic neudela.Maximalne dopadne war risi jako svata:))Senci píše:Jo a proč taky že? Když neumíte nic jinýho, než si věčně stěžovatlordsword píše:Presne jak sem to tu psal ze?:)) Zadny WP nenapise proSenci píše:Bavíte mě![]()
Proboha už si zvykněte, že všechno nebude jak vy pískáte![]()
A to, že WP sura bere prstem a vírem prd? To jste asi pořádného WP neviděli
E: Byl bych pro, v případě, že když sníží DMG u zruška, tak at DMG zvýší u těch 2 ostatních útočných skillů. Jak už tu někdo psal, WP nebyl na PvP nikdy moc silný, ted se ho každej bojí, a vy to prostě neunesete, že má nějaká postava větší výhodu než vy, ani ne tak výhodu, spíš záleží na výbavě dotyčného.
Dovolim si to trochu upresnit, prst ignoruje OBRANU (to je ta hodnota když stlačiš C a je to v pravem sloupci 4 hodnota zdola), pokud se tedy nepletu. jinak otom že by ignoroval neco jine si dovolim protestovatlordsword píše:No co vim tak prst ma prunik co ignoruje obrany a vir je plosny coz je ve war dobre:) vsak si hrajte:) Stejne si lidi budou stezovat a stejne se nic neudela.Maximalne dopadne war risi jako svata:))
23K na zruskoslusnej píše:Zdravím
Vím že na zrušit kouzlo není žádná obrana ale přesto by se nějaká měla udělat.Zašel jsem si teď válku říší a hned hráč:Tommo mi dal na zruško 23k nevím jako mě je to jedno ale chtěl jsem se vrátit do hry a hned jak jsem dostal na zrušit kouzlo takové rány 12k+ tak jsem říkal odcházím a nebudu dále prodlévat čas,takže zase budu odnášet biologa,vždy mě PvP bavilo ale ne takové u kterého budu skapávat pomalu jen na 1 kouzlo,jako dávali mi i míń za 7k atd ale i tak je to dost nikdy jsem tolik nedostával nevím. :normal?: :normal?:
Přeji příjemnou hru a pevné nervy.
tak klidne protestuj:)) Tu to mas:))rumplex píše:Dovolim si to trochu upresnit, prst ignoruje OBRANU (to je ta hodnota když stlačiš C a je to v pravem sloupci 4 hodnota zdola), pokud se tedy nepletu. jinak otom že by ignoroval neco jine si dovolim protestovatlordsword píše:No co vim tak prst ma prunik co ignoruje obrany a vir je plosny coz je ve war dobre:) vsak si hrajte:) Stejne si lidi budou stezovat a stejne se nic neudela.Maximalne dopadne war risi jako svata:))
lordsword píše:tak klidne protestuj:)) Tu to mas:))rumplex píše:Dovolim si to trochu upresnit, prst ignoruje OBRANU (to je ta hodnota když stlačiš C a je to v pravem sloupci 4 hodnota zdola), pokud se tedy nepletu. jinak otom že by ignoroval neco jine si dovolim protestovatlordsword píše:No co vim tak prst ma prunik co ignoruje obrany a vir je plosny coz je ve war dobre:) vsak si hrajte:) Stejne si lidi budou stezovat a stejne se nic neudela.Maximalne dopadne war risi jako svata:))
http://wiki.metin2.cz/index.php/R%C3%A1na_prstem
Nehlede jak koukam tak mu pomahaji na kouzlo 3 staty tela:))