Zrušit kouzlo
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Re: Zrušit kouzlo
Kdyby ste misto techto blbych temat radsi shaneli a domlouvali lidi tak udelate lip.Ptase se na co?Valka risi a svata zeme je hlavne o lidech a o tom jak se umi domluvit,kdyby jste byli chytry a domluvily se treba na ymira tak si v ty valce moc neskrtne sam jsem se o tom presvedcil kdyz se o me v kazde valce velice staraji hraci s los reyes ja jim to neberu za zle;) je to o tom jak se umi domluvit,Ve svaty je to to sami tam chodi uz opravdu vetsinou jenom ti TOP hraci v pvp vybavach a ja jsem strasne mockrat zazil ze i kdyz jsme tam byli v presile tak jsem lezel behem 10 sekund proc? zase ta domluva prvni cil wp sura a je po problemu.
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]
Národní ODPOR!

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]
- Giant
- Lv.27
- Dal poděkování: 133 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Je vidět že jsi WPJolly píše:Kdyby ste misto techto blbych temat radsi shaneli a domlouvali lidi tak udelate lip.Ptase se na co?Valka risi a svata zeme je hlavne o lidech a o tom jak se umi domluvit,kdyby jste byli chytry a domluvily se treba na ymira tak si v ty valce moc neskrtne sam jsem se o tom presvedcil kdyz se o me v kazde valce velice staraji hraci s los reyes ja jim to neberu za zle;) je to o tom jak se umi domluvit,Ve svaty je to to sami tam chodi uz opravdu vetsinou jenom ti TOP hraci v pvp vybavach a ja jsem strasne mockrat zazil ze i kdyz jsme tam byli v presile tak jsem lezel behem 10 sekund proc? zase ta domluva prvni cil wp sura a je po problemu.

Hars:

![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
kakamil píše:No včera ve válce jsem dostal 13,5k od zruška. Zajímalo by mě jaký hodnoty máte u kouzel jako je prst a vír když tvrdíte že to jsou utočný kouzla na nic.
Když tam war běhá s mečem tak dat někomu za 5k s kritykem je už hodně dobrej war.
Ono at se s novýma věcma do hry dostane cokoliv. Tak dokud nebude fungovat aspon obrana proti surům na zruško. Tak wp surové si z ostatních budou dělat srandu.
Zvláštní.. pamatuju podobné téma kde si psal, že každá postava má něco a je to vlastně tak dobře..
Ale k věci, tyhle témata sou naprosto zbytečná, bylo jich tu už desítky a leda tak se zamkly

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/XDJEPjvbbs4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nu a zase k té wp, já už poznala v malé svate jednu věc, buffla sem se a mohl proti mě stat i s fullem a brala sem prstem 2k, vírem jeste mín a zrůškem 12k, dostal první posléze druhy, když byl joo dobrej dostal třetí a šel do kytek a jakej byl.

Tím chci říct, že můžete mít výbavu i zlatou a tejně je vám k ničemu

Ve válve říší mě většinou taky sundá wp a jak?No lehce zrušit sekat zrušit sekat, drží si mě tím pod mečem usměv od ucha k uchu a čeká jen na zrušit.Mám 29.5 k zb ve war jak dostanu 2x po 12k + k tomu, že do mě sype pocestný šama kouzla, sem tam nějaký war tak většinou končim.
Jediná má obrana na to je, zdrhnout

A ono bude hůř, jen par měsícu zpět co přišly 3 známí z offiku, všeci si udělaly wp, biology plní pečlivě , pvp si dělají pěkné takže další zrušiiit.
V ostatních říší jak koukam na wary je tomu stejně tak

Zvykejte si

JO ještě tu může být argument udělejte si karmu .. chacha dost přiblblej argument, pač když si jí uděláte tak on bude brát o něco málo mín, ale jak jí udělá wp, nebudete brát už vubec nic

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Co k tomu říct...
Hrál jsem za WP měl jsem tam výbavu celkem o ničem ale stejně jsem na to zruško bral 11-13K kritikem je to půl roku zpátky a ted už jsou dokonce talismany a berou 15K a ti nejlšpí vemou i 16-17k tak kde to jsme jako...
Dělal jsem hodně dlouho PvP řekl bych že celkem slušné dojdu do války a zičí mě tam jediná postava,tak to stojí za to
.
Já nevím čeho tu chcou dosáhnout at jim lidi odchází... Dost lidí odešli kvůli tomu,že se rok nepřidala mapa věci...A ten zbytek co tu zůstal to je z většiny kvůli válek a už i ty jim zkazili takže ten server půjde do háje.
E:Jsem pro obrany na zruško.
E2:Náhodou jsem probíral zruško se asi 3-4 WP na skype-(jenom v chatu včera jsme volali) a co se nestane všichni opustili konverzaci a proč?Protože neunesli pravdu kterou jsem napsal.
Hrál jsem za WP měl jsem tam výbavu celkem o ničem ale stejně jsem na to zruško bral 11-13K kritikem je to půl roku zpátky a ted už jsou dokonce talismany a berou 15K a ti nejlšpí vemou i 16-17k tak kde to jsme jako...
Dělal jsem hodně dlouho PvP řekl bych že celkem slušné dojdu do války a zičí mě tam jediná postava,tak to stojí za to

Já nevím čeho tu chcou dosáhnout at jim lidi odchází... Dost lidí odešli kvůli tomu,že se rok nepřidala mapa věci...A ten zbytek co tu zůstal to je z většiny kvůli válek a už i ty jim zkazili takže ten server půjde do háje.
E:Jsem pro obrany na zruško.
E2:Náhodou jsem probíral zruško se asi 3-4 WP na skype-(jenom v chatu včera jsme volali) a co se nestane všichni opustili konverzaci a proč?Protože neunesli pravdu kterou jsem napsal.
Naposledy upravil(a) Tajemnik dne stř 12. zář 2012 17:37:52, celkem upraveno 1 x.
- Wenneis
- Lv.19
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Musím si také "postěžovat" a proč? Nejde me ani tak moc, ale dost mi to vadí, že na zruško "není" obrana, ale vadí mi to, že WP je "univerzální" postava snad kromě Kerindoru.
Ne jen, že ve Swampu je to jedna z nejlehčích postav - čepel, ale navíc má Zrušit kouzlo.
Postava by měla mít svoje + a -. Tak proč je u WP tak výrazné + a - skoro žádné?! Válečník do Swampu bez buffu "nemůže", BM sura na tom taky není moc dobře, atd.
Ne jen, že ve Swampu je to jedna z nejlehčích postav - čepel, ale navíc má Zrušit kouzlo.
Postava by měla mít svoje + a -. Tak proč je u WP tak výrazné + a - skoro žádné?! Válečník do Swampu bez buffu "nemůže", BM sura na tom taky není moc dobře, atd.
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Jo takový příklad dejme tomu že by TOPka posbírala nejluxusnější věci na sindi,pak by to dala na nějakou pěknou posttavičku-(napadá mě třeba Trolof karma...),ale stejně by mu to bylo na nic protože by ho sejmulo jediné WP s kritikem po čase a 2 Wp téměř hned.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
tomuhle se uz musim fakt jen smat.Blabolit tu o fullkach a neco psat o ninjich? Ty si za nej hral,ze to tak dobre vis? Skoro kazdemu kouzlu se da uhnout a nekoho usekat? Kdyz kazdy da skill a pak prapor a utika? No s tema fullkama si me fakt dostal.Skoro kazdej beha ve war risi s fullem na suryrumplex píše:Jo tim si presne vystihl muj nazor na celou wikinu k metinu. (napriklad nenapsat, že strach dava jen miss na šip je velice profesionalni. Nebo snad je tam nekde uvedeno, že jak si uvedl prst vlastne nic neignoruje ??)lordsword píše:No jestli beres Wiki metinu za amaterskou stranku.Sice tam neni vse uplne presne,ale kdyby to bylo mysleno prunikem,tak by to asi bylo napsane ze? Stejne jako ze Vir znemoznuje utek.Ale to si vycucaly z prstu vid?
Osobne si myslim, že hra je zatim "relativne" vyvažena. Zda jsou na odpi nebo ne zaleži na. Ve valce bych si osobne vystačil i bez zruška (kritik u prstu je dokonce o 1k vetši jako obyčejne dmg u zruška; ale zas zaleži jak nakom). Problem nastane pri pvp 1vs1 když si da nepritel fulku tak vir prst nic jedine beru zruškem, a o nejakem prunikovani si zatim nechavam jen zdat ale možna by to šlo jen by to chtelo jinou zbran a take jiny nahrdelnik. Nicmene pri svate už jaksi dmg u prstu kritikem neprevažuje jaksi 2k takže hmm asi trefuju same polofullare nebo colordsword píše: Ja tu chtel hlavne reagovat na to,ze se tu WP obhajuji tim,ze zrusko je jejich jedine utocne kouzlo a bez nej sou proste na odpis.Ono zrusko ma slouzit na odstraneni nepritelovych obran a buffu a ver ze pak je kazdy o hodne zranitelnejsi.Proste na milion serverech musi byt Wp strasny chudaci,kdyz obrana na zrusko neni jen na Sindi![]()
Když si ale vemu napriklad ninju s prunikama, tak rekneme tomu že než a dam zruško pri RK(rychlost kouzel)200 on dome sekne asi 24x (když mi to nekde presne zmeri pri rychlosti utoku 200 budu rad).
Takže ja mma napriklad neco pod 900obrany pri 100% budu mi dany ninja sekem bude brat 900x1,52 (40prumka ve zbrani;12 nahrdelnik, neuvažuju talizmany). Ted sekne 24 t.j. 900x1,52x24x0,32; kde 0,32 je vlastne 32%seku ktere predu cez 68% na miss (asi nikdo nema na pvp cisarak).
Takže za 6sec mi ninja sekama (jop v idealnem pripade) veme 10944 (hodnota bez talizmanu na prumku, a když ma terč 100%buff, pokud sem se v rychlosti utoku seknul tak bud PM nebo odpoved zde)
Ja mu jak WP vemu 5k zruškem (když mam i černy elik a kosti na dmg), kdyby mel 100%na sury tak vir a prst 0, pokud ma kvalitnejši pvp tak 1k a 1,5k napriklad. On kritik mam zhruba 32% kouzlem nevim presne takže jedno ze 3 kouzel bude kritik, mno bud dostane za 6sec12,5k nebo 8,5k nebo 9k v prumeru to je 10k ? (jo je moznot že dam 3x kritik ale taky že nepadne ani jeden. proto uvažuju o prumeru). Takže suma sumaru kdo je natom lip ninja s 10k nebo sura s 10k ?
Jo ma to jednu muchu a to dost velku, ve war je jaka šanca že se ninja bude trefovat jen dome ? a pak jaka je šanca že ja donej ? Ono kouzlo tušim automaticky zameruje toho komu dam nejvetši dmg, takže obvykle když už dam prst mam "zaklikleho" nekoho jineho a tomu pak leti dalši zruško. Dale pak pokud me zruši nekdo jiny tak už jen težce dam nekomu 10k.
Jinak by me osobne zajimalo, kolikrat stihne vystrelit takovy ninja s lukem za 6sec. A neverim tomu že tam maj jen 40%prumkua když si udela teprva talizmany na prumku...
Ja nikomu nic v tomto smeru nevyčitam jen se divim proč všichni stale musej nadavat na zruško,pruniky(dyky, luky). Vždyt odtoho zde jsou ty zbrane. Ja si necham svuj jaspis a vy si nechte svuj luk(nebo dyky).
Spoiler:Možna časem k jaspisu pridelam i zlate naušky, ale zatim mi eben stači. A co vy udelate taliky na prumku ? Pokud se nepletu sam ste psal, že budete provokovat červene lukem. Tak ja si je dovolim dale provokovat zruškem

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- prodavamparky
- Lv. 11
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Kdyby se aspoň po zrušení všech podpůrných kouzel a ubrání půlky hp nelágl obraz 

Podpis smazán administrátorem.
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Zakladately tématu
četl sem to letmo takže sem nepřečetl ani polovinu ale jak sem tu viděl že tu někdo psal že každá postava má své
a
a jak tak tuším tak to psalo zrovna WP jelikož ať vemu jakoukoliv postavu tak je pořád WP 5x tolik lepší se zruškem když už to ruší to kouzlo tak ať to max bere 5-6k jelikož i to je dost a navíc to zruší temnou ochranu či buffy a to je jediné
ostatních postav, nikdo neveme žádným kouzlem asi 23k na kritik člověku který má PvP na úrovni
myslím že po těhlech neustálých tématech by mohlo GA či GP dojíd že vtom něco bude, a začít něco dělat 

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Nechtěl jsem nic psát do tohohle stupidního tématu, jelikož už jsem na to odpovídal 100 krát ale musím.
Na ofíku jsem nechápal, že vedení a vlastník hry dle mého pohledu kašlal na přání lidí co to hrajou a dělal vše podle svého. Byl jsem z toho zklamaný a naštvaný,přece lidi mají takových skvělých nápadů. Dnes už ale vím, že to je ta jediná možná cesta, pokud chceš něco takového dlouhodobě provozovat.
Zde se začala kdysi hra přizpůsobovat dle lidí co tu přispívají na forum. V té době mi to ještě nevadilo, naopak jsem v tom spatřoval ten velký rozdíl proti ofíku. Jenže jak je vidět, začalo to pár návrhy a dnes to vypadá tak, že když někomu něco vadí, jde hned s partou asi 10 lidí stále dokola řvát a fňukat sem a doufají, že se zase vše podřídí jim jako se tomu tady stalo pravidlem.
Brečelo se za požehnání, zrušilo se, pak mapu svaté a koně, máme novou, pak pro tohle a tamto a vždy se to nějak udělalo... A dopadlo to tak, že PVP stojí za starou bačkoru a každý na něj kašle až na pár stále stejných jedinců naprosto zoufalých a regulérně závislých na pc hře...
Stejně je to teď i se zrušit kouzlo... tisíckrát si budeme stěžovat a oni to přece zruší, bude po našem, my to tak chceme a tak je to přece fér...
Je jedno, že už se to tu opakuje asi po sté, jednou to přece musí projít, stačí jen zofale řičet a křičet, oni to musí změnit, my tu přece hrajeme...
Jednoduché, jednou vám byl podán prst ve formě úprav hry a dnes je to na denním pořádku, cokoliv se vám nelíbí a je pro vás nebezpečné, hned se to ruší.
Problém není v tomhle kouzlu, ale v talismanech, karmách, zdobeninách, zbraních od levelu 100, ale to vidět nikdo nechce. Chcete staré dobré pvp kde nebude zruško brát tolik? Chtějte zákaz toho všeho, pak nebudou průniky šípem za 2k/2s, šamani a bm surové nebudou brát jako atomovky, oheň nebude pálit za 3k, buffy nebudou nesmyslně 100% + a tak by se dalo pokračovat do aleluja...
Jenže lidem vadí zrušit, protože ho má jen menší skupina a tak když ten zbytek bude dost dlouho řvát, tak ho určitě zakážou, jelikož většina to tak bude chtít...
Jste vážně trapní vážení...
Na ofíku jsem nechápal, že vedení a vlastník hry dle mého pohledu kašlal na přání lidí co to hrajou a dělal vše podle svého. Byl jsem z toho zklamaný a naštvaný,přece lidi mají takových skvělých nápadů. Dnes už ale vím, že to je ta jediná možná cesta, pokud chceš něco takového dlouhodobě provozovat.
Zde se začala kdysi hra přizpůsobovat dle lidí co tu přispívají na forum. V té době mi to ještě nevadilo, naopak jsem v tom spatřoval ten velký rozdíl proti ofíku. Jenže jak je vidět, začalo to pár návrhy a dnes to vypadá tak, že když někomu něco vadí, jde hned s partou asi 10 lidí stále dokola řvát a fňukat sem a doufají, že se zase vše podřídí jim jako se tomu tady stalo pravidlem.
Brečelo se za požehnání, zrušilo se, pak mapu svaté a koně, máme novou, pak pro tohle a tamto a vždy se to nějak udělalo... A dopadlo to tak, že PVP stojí za starou bačkoru a každý na něj kašle až na pár stále stejných jedinců naprosto zoufalých a regulérně závislých na pc hře...
Stejně je to teď i se zrušit kouzlo... tisíckrát si budeme stěžovat a oni to přece zruší, bude po našem, my to tak chceme a tak je to přece fér...
Je jedno, že už se to tu opakuje asi po sté, jednou to přece musí projít, stačí jen zofale řičet a křičet, oni to musí změnit, my tu přece hrajeme...
Jednoduché, jednou vám byl podán prst ve formě úprav hry a dnes je to na denním pořádku, cokoliv se vám nelíbí a je pro vás nebezpečné, hned se to ruší.
Problém není v tomhle kouzlu, ale v talismanech, karmách, zdobeninách, zbraních od levelu 100, ale to vidět nikdo nechce. Chcete staré dobré pvp kde nebude zruško brát tolik? Chtějte zákaz toho všeho, pak nebudou průniky šípem za 2k/2s, šamani a bm surové nebudou brát jako atomovky, oheň nebude pálit za 3k, buffy nebudou nesmyslně 100% + a tak by se dalo pokračovat do aleluja...
Jenže lidem vadí zrušit, protože ho má jen menší skupina a tak když ten zbytek bude dost dlouho řvát, tak ho určitě zakážou, jelikož většina to tak bude chtít...
Jste vážně trapní vážení...
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
deimos « pát 10:26 pm »

@
Petronius « pát 8:56 pm »

@
Grout « pát 6:15 pm »

@
jivka007 « pát 6:13 pm »

@
Vydesenej « pát 6:08 pm »

@
jivka007 « pát 5:56 pm »