E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .
Zrušit kouzlo
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				Tajemnik
 - Lv.7

- Dal poděkování: 18 poděkování
 - Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: Zrušit kouzlo
Jolly ja kse opovažuješ  

.Trolof je náš pán všichni ho musíme poslouchat.
E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .

- BloodRayne
 - Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
 - Dostal poděkování: 146 poděkování

- Xiri
 - Lv.20

- Dal poděkování: 71 poděkování
 - Dostal poděkování: 72 poděkování
 - Kontaktovat uživatele:

Ještě nedávno mi zruško nijak nevadilo ale teďkom jsem musela změnit názor..
Není prostě možný ustát několik zruškařů a v některých případech ustát i jedinýho

Není prostě možný ustát několik zruškařů a v některých případech ustát i jedinýho
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE. 

Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.
Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.
- patrikstepanek
 - Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
 - Dostal poděkování: 3 poděkování

PS. proti nikomu nic nemam ale --Tajemnik píše:Jolly ja kse opovažuješ![]()
![]()
EDIT: Tak uz po 21 ... Jste v diskuzi, ne v offu. Tyhle vylevy si nechte do pm a nebo si je vykrikujte ve svem pokoji.
Alea
Nepíšu pravopisně ani nijak výmečně - jde o to jak se stím kdo smíří - já to přežiju a jestli i vy to už je na vás  

- 
				Clon3D
 - Lv.15

- Dal poděkování: 83 poděkování
 - Dostal poděkování: 123 poděkování

Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí. 
 Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany. 
 ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné.. 

- 
				KickAss
 - Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
 - Dostal poděkování: 7 poděkování

Píšu to, protože věcně nějaký pindy a nakonec se prisere k nám. A extreeemku ty tu nepis ze nekdo zaklada nesmyslny temata viz to tvoje trapeni s láskou. 

Ps: Jsem tu král, tak mužů poroučet komu budu chtít.

Ps: Jsem tu král, tak mužů poroučet komu budu chtít.
- 
				Tajemnik
 - Lv.7

- Dal poděkování: 18 poděkování
 - Dostal poděkování: 16 poděkování

Byla to ironiepatrikstepanek píše:PS. proti nikomu nic nemam ale --Tajemnik píše:Jolly ja kse opovažuješ![]()
![]()
E:Trolofe máš strach z toho,že by někdo mohl dát víc CB jak ty a nebude to Didinea? :tutununu: .![]()
jen kvuli tomu ze je nejvisi lvl a ma nejvic CB ho "prej musime poslouchat"
![]()
![]()
![]()
no to me teda pobavilo
![]()
Pro trolofa:JSi možná největší traged,král určitě nebudeš.Běž si radši nastavit budík myslím že už máš herbaření
- 
				forumman
 - Lv.19

- Dal poděkování: 66 poděkování
 - Dostal poděkování: 102 poděkování

Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí.Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany.
ono je sice hezký rozdávat hráčům s pvp výbavou přes 10k na kouzlo, ale kdyby se to mělo prohodit taky by se jim to nelíbilo. Chce se to dívat z obou stran né jen z té jedné..
Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá...
Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude...
- 
				LOCO30
 - Lv.21

- Dal poděkování: 16 poděkování
 - Dostal poděkování: 151 poděkování

A co to takhle otočit. Udělat každé postavě jedno kouzlo, na které obrany nebudou platit.
War tělo- smršt meče
War mentální-průraz
ninja luk-ohnivý šíp
ninja dýky-víření kordů
BM sura-tomu nvm jaký? Duch?
healer-zaříkat blesk
a na závěr perličku pro šamíky draky- řev draků, to by byl mazec
Jsem zvědavej po týdnu, kolik WP by chtělo obrany

War tělo- smršt meče
War mentální-průraz
ninja luk-ohnivý šíp
ninja dýky-víření kordů
BM sura-tomu nvm jaký? Duch?
healer-zaříkat blesk
a na závěr perličku pro šamíky draky- řev draků, to by byl mazec
Jsem zvědavej po týdnu, kolik WP by chtělo obrany

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- 
				Clon3D
 - Lv.15

- Dal poděkování: 83 poděkování
 - Dostal poděkování: 123 poděkování

Tady se nejedná o zrušení toho kouzla, ale o nějakou obranu na to kouzlo. Navíc efekt toho kouzla by zůstal stejný jen by měl dmg podle soupeřovy obrany jako všechny ostatní kouzla. To je to samé jako kdyby na smršt meče nefungovali obrany na meč ani odolnosti na wary. Zabíjel bych pomalu na kouzlo i kdyby měli protihráči full na wara. Pro mě za mně ať zrušku zvednou klidně hodnotu utoku na podobnou jak mají ostatní kouzla, ale at udělají nějaké obrany.forumman píše:Ať se použije jakákoliv z těchto možností, tak z toho kouzla nezbyde vůbec nic, běžní hráči tím budou brát pak třeba 500... To bude paráda, se divím, že to těm "bláznům" co věnovali svůj čas, um a kolikrát peníze do rozvoji své postavy wp sury vadí... Máš recht, už to vidím z té druhé strany...Clon3D píše:Tak v dnešní době by to opravdu už nějaké ty obrany na zruško chtělo. Jelikož některé kritiky od top WP surů už celkem bolí.Takže bych byl pro hodit na zruško bud tu magii nebo obrany na sury (ty v pvp bonech). Sice WP sury jsou proti, ale zajímalo by mě jaký názor by tihle hráči měli, kdyby měl nějaký char kouzlo, na které by nepůsobili obrany.
Ale co, téma se evidentně nezamklo, takže jak je vidět, řvali jste dost dlouho a usilovně a máte naději, že zase bude po vašem... Hurá...![]()
Jsem zvědavý kdo přijde na řadu pak... že by nesmyslné průniky, jsem taky pro, už to vše vidím z té druhé strany... A že těch druhých stran bude...