Ahoj. Za ninju hraju už opravdu dlouho, ale bavil mě vždycky spíše na PvP a v PvM jsem používal vždy auráka. Tehle server je ale pomalejší, a tak nestačí pouze drop, ale musím se nějak naučit PvM za ninju a s tím právě potřebuju popradit. Kerindor chodím v proměně s lukem a na Metinech expím stejným způsobem. Je to teda o nervy chodit na 90tky v proměně, ale s dýkama to dávám pomalu a ninju s mečem moc nemusím. Nevím právě jak mám chodit s ninjou do swampu. Už mám koupenou Sépii, tak jsem si říkal, že tam budu chodit jenom s ní, ale poslední dobou tam chodí ninjové spíše s mečem a pořád shánět proměny taky není jednoduchý a ani levný. Pokud bych se Sépijkou vydělával a expil lépe, tak bych tam s mečem ani nechodil, protože bych musel všude dát 75/10. Dále musím nějak udělat buffa. Mám těch klasických 230 INT. Mít 100% buff je ale nesmírně nákladný a přišlo by mi to i blbý se tak dělat s % na MISS a s Absorbcí když mi vlastně nikdo nic nebere

Chtěl bych buff, abych dával jakýkoliv monstra bez používání požehnání života a nemusel se bát že umřu - nevíte kolik je to zhruba %? Chtěl jsem ten buff udělat docela levně a přemejšlel jsem i o talismanech. Opět do toho nechci moc investovat takže jsem chtěl na - helmu, boty a štít 1x talisman +4 na Intošku. Tady jsem narazil na to že vůbec nevím kde ty ingredience (krom těch co vyrobím z run) sehnat. Slyšel jsem, že to padá z metinů, ale z 50tek mi nikdy nic nepadlo a ani nwm jak je to nákladný, ale asi moc ne když jsem videl plnej stánek natalismanovanejch věcí. Dále už mi z úlomků vůbec nepadají ty věci na výrobu pergu se 100% šancí do +4 a kovářovky taky ne. To ty předměty vymizely nebo se přesunul drop jinam a nebo mám jen smůlu? Poradíte mi někdo prosím?