Dále by mě ještě zajímalo, jestli mi v PvM pomůže třeba bonus Odolnost proti magii - proti čemu mi to pomůže a jak je důležitý tento bonus mít. Pokud chcete můžete mi poradit i proti jakým monstrům mám dávat bony na Shardy (2 stačej)

Zajímavý koment... Udělej medůzy kolem 1kkk, protože dýky moc nevyužiješbavorak píše:Dýky (PvM) udělej medúzy a to jen do rokle a věže. Nikde jinde je moc nevyužiješ...
Tak do lv. 100 je možná užiješ, i když budou možná lepší chakry (když ne jedák). S shardama jsem meteor ještě nezkoušel, takže nevím.Donald píše:Zajímavý koment... Udělej medůzy kolem 1kkk, protože dýky moc nevyužiješbavorak píše:Dýky (PvM) udělej medúzy a to jen do rokle a věže. Nikde jinde je moc nevyužiješ...![]()
Když dýky moc nevyužiju, tak nevidím důvod dělat lepší dýky než jsou shardy, který mám docela levně. A s ninjíkem jde krásně dávat metiny i z koně s dýkama (se kterejma určo budu brát mnohem víc, než s nějakým průměrnym jedákem). Jenom mě zajímalo na který monstra tam mám natočit %, hodlám chodit na Meteory Zin případně na bosse pokud je budu dávat - takže předpokládám ďábel, neusmrcený?
Na PvP jo.mojeproblemy píše:jako je mi divné že ninja dýkař ---> a nevyužije dýky..
trošku fail ne??