Pomohlo by to při obchodu s hráči a věděli byste s kým máte čest

Admini by vybral sami jaké by tam byli otázky

příklad:
Spoiler:
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru:
říše za kterou hrajete(vyberte z jinno,shinsoo,chunjoo)
Odehrané minuty na serveru:
Momentálně jsem vůdcem/členem cechu:
Můj oblíbený administrátor:
Moje nejoblíbenější oblast:
Má oblíbená činnost na ekuře:
Za co hraju(sura=WP/BM,šaman=drak/healer,válečník=body/mental,ninja=dagger/archer):
Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):
Vaše webové informace
Váš nick na webu:
Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:
Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video z metin2 sindicate/ekura:
Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):
Vaše osobní stránka
Jméno:
Příjmení:
Datum narození:
Věk:
Kontakty:
Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královehradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Vysočina, Zlínský kraj, jiný.
Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/á, rozvedený/á, vdaná/ženatý, vdova/vdovec, zadaný/á, zasnoubený/á, partner/ka.
Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, zaměstnanec, na volné noze, nezaměstnaný, rentiér, podnikatel, v domácnosti.
Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, vyučen/a, s maturitou, střední odborné, bakalářské, magisterské, vysokoškolské, jiné.
Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, jiný.
Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nechci mít, mám, nemám, chci mít.
Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, v bytě, v pronájmu, ve squatu, na ulici, pod mostem, na koleji, jinde.
S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, sám, s přáteli, v komuně, s přítelkyní/em, s manželkou/em, s dětmi, jiný.
Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, homosexuál, bisexuál, beru všechno, jiný.
Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):
Informace Vaší povahy
Povaha: Melancholik, sangvinik, cholerik, flegmatik, jiná.
Pohled na svět: Optimista, pesimista, jiný.
Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná.
Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná.
Informace o Vaší postavě
Výška:
Hmotnost:
Postava: Hubená, štíhlá, sportovní, vypracovaná, svalnatá, plnoštíhlá, baculatá, jiná.
Barva očí:
Barva vlasů:
Brýle: Nepotřebuji, nosím občas (na čtení třeba), nosím stále (neobejdu se bez nich), kontaktní čočky.
Na těle mám: Tetování, tattoo, piercing, díru, jiné.
Vousy: Vousy oholené, strniště, prales, když mám tak sundám, jiný.
Fotografie (ukažte se nám):
Závislosti
Kouření: Přestávám, ne, občas, hodně, v jiném slova smyslu než je myšlen výběr.
Alkohol: Přestávám, ne, abstinent, s Mírou, i bez Míry, denně.
Sex: Jak kdy, ano, ne.
Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi,Ekura,móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize, jiné.
Vaše zájmy a co máte doma
Zájmy:
Sport:
Literatura (zde uvedete žánr):
Hudba (zde uvedete žánr):
Zvíře:
Můj styl
Moje motto:
Moje webová stránka:
Životní cíl:
Co nesnáším:
Co miluji:
Oblíbená muzika:
Oblíbené jídlo:
Oblíbené pití:
Oblíbený film:
Oblíbená kniha:
Oblíbené oblečení:
Oblíbená barva:
Váš nick na serveru:
říše za kterou hrajete(vyberte z jinno,shinsoo,chunjoo)
Odehrané minuty na serveru:
Momentálně jsem vůdcem/členem cechu:
Můj oblíbený administrátor:
Moje nejoblíbenější oblast:
Má oblíbená činnost na ekuře:
Za co hraju(sura=WP/BM,šaman=drak/healer,válečník=body/mental,ninja=dagger/archer):
Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):
Vaše webové informace
Váš nick na webu:
Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:
Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video z metin2 sindicate/ekura:
Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):
Vaše osobní stránka
Jméno:
Příjmení:
Datum narození:
Věk:
Kontakty:
Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královehradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Vysočina, Zlínský kraj, jiný.
Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/á, rozvedený/á, vdaná/ženatý, vdova/vdovec, zadaný/á, zasnoubený/á, partner/ka.
Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, zaměstnanec, na volné noze, nezaměstnaný, rentiér, podnikatel, v domácnosti.
Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, vyučen/a, s maturitou, střední odborné, bakalářské, magisterské, vysokoškolské, jiné.
Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, jiný.
Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nechci mít, mám, nemám, chci mít.
Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, v bytě, v pronájmu, ve squatu, na ulici, pod mostem, na koleji, jinde.
S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, sám, s přáteli, v komuně, s přítelkyní/em, s manželkou/em, s dětmi, jiný.
Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, homosexuál, bisexuál, beru všechno, jiný.
Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):
Informace Vaší povahy
Povaha: Melancholik, sangvinik, cholerik, flegmatik, jiná.
Pohled na svět: Optimista, pesimista, jiný.
Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná.
Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná.
Informace o Vaší postavě
Výška:
Hmotnost:
Postava: Hubená, štíhlá, sportovní, vypracovaná, svalnatá, plnoštíhlá, baculatá, jiná.
Barva očí:
Barva vlasů:
Brýle: Nepotřebuji, nosím občas (na čtení třeba), nosím stále (neobejdu se bez nich), kontaktní čočky.
Na těle mám: Tetování, tattoo, piercing, díru, jiné.
Vousy: Vousy oholené, strniště, prales, když mám tak sundám, jiný.
Fotografie (ukažte se nám):
Závislosti
Kouření: Přestávám, ne, občas, hodně, v jiném slova smyslu než je myšlen výběr.
Alkohol: Přestávám, ne, abstinent, s Mírou, i bez Míry, denně.
Sex: Jak kdy, ano, ne.
Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi,Ekura,móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize, jiné.
Vaše zájmy a co máte doma
Zájmy:
Sport:
Literatura (zde uvedete žánr):
Hudba (zde uvedete žánr):
Zvíře:
Můj styl
Moje motto:
Moje webová stránka:
Životní cíl:
Co nesnáším:
Co miluji: