Zdravím.
Na tomhle se nikdy neshodneme, vždycky tady bude někdo jako Ghibli, který bude připravovat "půdu" pro sebe a pro jeho cech, jehož členové jsou tady od nevidím do nevidím a mají čas si dojít pro věci kdykoliv ( kdyby byli časově omezené jak již zmiňoval). Dále tady bude skupina hráčů, kteří opravdu čas nemají, proto by byli rádi kdyby byli věci prodejné a oni si je mohli pořídit s tím že si občas zajdou do swampu. Dále tady bude skupina lenivcú, kteří jen mrmlaj že je to nebaví a nemají na to čas (ale jsou taky ve hře pořád). Podle mě si na to čas může udělat každý, stačí jen trochu chtít. A k těm unikátům, zkus udělat unikát ze všední věci, například takové shellko s 5x15, myslíš že i když ho má skoro každý, tak takové unikát nebude? Nezáleží co je to za věc, ale jaké má ta věc vlastnosti. Konečné řešení stejně nezáleží na nás, my se jen budeme muset přizpůsobit.
Dračí výbava by Pufas
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Play4Win
- Lv. 12
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Re: Dračí výbava by Pufas
Play4Win - ale my dva se shodneme, dyž sme oba ze žluté, ne?
Jen s tou paranoiou, že si připravuju některými svými aktivitami tady na fóru "půdu" pro sebe a svůj cech - to jsi trošku ubral ne? Jo, píšu schválně ubral, protože normálně se píše přehnal - JENŽE - ty jsi fakt ubral a mě a dost a mě to mrzí, jelikož to nejsem jenom já a nebo spolucecháčci. Těch aktivních lidí a cechů je tady opravdu víc. Stačí se rozhlédnout okolo sebe.
Dál, co tady máme... chjo
, kde mám ten papír od naší Vůdkyně a od BandSimulat, co chtějí, abych na fóru protlačil - jó tady.
Tak a teď vážně. To rozdělení hráčů podle aktivity, když by bylo obecné, tak se taky shodneme. A unikáty? No to se taky shodneme, protože jak správně píšeš, tak unikát je - cituji - Nezáleží co je to za věc, ale jaké má ta věc vlastnosti. Ano vlastnosti jako bonusy, barva věci, tvar věci - tím může být věc unikátní. Pro někoho to je 4x15, pro někoho to je žluté Shellko. Někdo tomu obětuje yangy, někdo si vybere delší cestu. Není to krásné, že tu máme možnosti pro všechny zájmové skupiny.
A já už jen zase schválně připomínám, že cesta k Dračímu setu má být dvojí - těžší a lehčí, nebo delší a kratší - každopádně těšíme se - my aktivní hráči - že odměna za těžší/delší cestu nebude jen v té časové délce nebo složitosti.

Jen s tou paranoiou, že si připravuju některými svými aktivitami tady na fóru "půdu" pro sebe a svůj cech - to jsi trošku ubral ne? Jo, píšu schválně ubral, protože normálně se píše přehnal - JENŽE - ty jsi fakt ubral a mě a dost a mě to mrzí, jelikož to nejsem jenom já a nebo spolucecháčci. Těch aktivních lidí a cechů je tady opravdu víc. Stačí se rozhlédnout okolo sebe.

Tak a teď vážně. To rozdělení hráčů podle aktivity, když by bylo obecné, tak se taky shodneme. A unikáty? No to se taky shodneme, protože jak správně píšeš, tak unikát je - cituji - Nezáleží co je to za věc, ale jaké má ta věc vlastnosti. Ano vlastnosti jako bonusy, barva věci, tvar věci - tím může být věc unikátní. Pro někoho to je 4x15, pro někoho to je žluté Shellko. Někdo tomu obětuje yangy, někdo si vybere delší cestu. Není to krásné, že tu máme možnosti pro všechny zájmové skupiny.

A já už jen zase schválně připomínám, že cesta k Dračímu setu má být dvojí - těžší a lehčí, nebo delší a kratší - každopádně těšíme se - my aktivní hráči - že odměna za těžší/delší cestu nebude jen v té časové délce nebo složitosti.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- Pufas
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Lidi to si fakt děláte srandu, že jste to pochopili tak že vám ty věci po 24 hodinách samy zmizí?
To si jako večer dropnu +0 zvednu to na +9 natočím item.. a druhý den co přijdu z práce tak si hodinku zahraju a sem bez toho? Přemýšlíte někdy vůbec, než něco napíšete? Nenapadlo mě, že to vezmete tak do slova, příště to musím pro každého extra rozepsat!
To si jako večer dropnu +0 zvednu to na +9 natočím item.. a druhý den co přijdu z práce tak si hodinku zahraju a sem bez toho? Přemýšlíte někdy vůbec, než něco napíšete? Nenapadlo mě, že to vezmete tak do slova, příště to musím pro každého extra rozepsat!
Web cechu DeathComing

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako
- rafffa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
NESOUHLASÍM!
NESOUHLASÍM!
NESOUHLASÍM!
Víš ono ne každý má jen jednu postavu..
a ne každý má víc setů věcí..
NESOUHLASÍM!
NESOUHLASÍM!
Víš ono ne každý má jen jednu postavu..
a ne každý má víc setů věcí..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »