Chtělo by to udělat nějakou stránku např:
Sindicate(Ekura)Podvody na pranýři-trzistě.cz že

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Gery235 píše:A co to vyhrotit dál co?! v 95% případů stánky, který se jmenujou NEJLEVNĚJŠÍ a pod. jsou ty nejdražší... Nebo když někdo prodává expák za randál, jak si to může vůbec dovolit, hned je všechny ztrestejte za to, že jste líní si ceny kontrolovat...
PS: udělal jsem to jednou a omylem.
Promiň, ale ty si vypatlanec. De o to že je to úmyslné okrádání (s ranečkem). A Zloději maj být potrestáni. To jenom v Česku se lidi zastávaj zlodějů a vrahů. Viz. bratři mašínové....Dostal píše:cele tohle téma je blbost a bavit se tu o nečem co ste si koupili a nemnelo to tu cenu jaká byla napsaná na stánku je važne ubohé to chcete aby vám už uplne vytirali prdel ? to je proste vaše hloupost že ste tak blbý a nevšímate si ceny mne se tohle stalo hodne krát a co? moje hloupost že sem si to nevšim a nikde se neztežuju a jak tu už nekdo rikal každá vec ma svoji vlastni cenovku a to že si to nevšimnete a koupite to je vaše hloupost. dva krát mneř,jednou řež.
Ahoj,Forbidden píše:ono je docela sviňárna i ten bug, kdy dáváš cenu věcem a pak zjistíš, že to samo hodilo cenu na 0.... kontroluju to radeji 3x pokaždé, ale mohli by s tím něco udělat (možná už udělali, dlouho se mi to nestalo, ale kontroluji pořád)
Takže pro méně chytré. Jedná se o ranečekdhdhdhd píše:Nikdo nikoho "neochcává"!
Neříkám, že to nedělají schválně, ale i mě se občas stane, že přidám o nulu víc.
A ještě nikdy se mi nestalo že by mi někdo něco koupil za 400kk místo 40kk a pod.
A když někdo koupí věc za 400kk místo 40kk tak je ***** jen on sám, že si nezkontroloval co vlastně kupuje.
Toto téma je celé UJETÉ !