Co vás baví? Pvm/pvp? :)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
-
Drago
- Lv. 18

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Co vás baví? Pvm/pvp? :)
na co pvp když wp fullka hodí zruško s talíkama za 25k a kvůli obranám dostane ranu o kterej ani nemá cenu mluvit pokud to není další zruško od WP...
pvm rozhodně, ale nemá cenu je dělat pokud je 100% buff
pvm rozhodně, ale nemá cenu je dělat pokud je 100% buff
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
PvM je pro mě jen cesta, jak expit a vydělat na PvP. Trošku paradoxně momentálně nemám vůbec žádnou PvP výbavu, ani set, a ani čas, abych něco dodělal 
- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Pvm je pro mě nuda, ale beru to za nutné zlo aby se dalo vylepšit pvp..
Pvp mě tu moc bavilo, do doby nežli přišli talíky a zruško se umocnilo tak , že už to je neunosné, nějak mě přestává bavit to aby za mnou běhaly wp se smíchem od ucha k uchu a střílely mi to po 12 litru stím, že proti tomu nic neudělám..
Je to jasné i praktické, když ke mě přide dykař střelí mi teba kriti za 8k vím kde je chyba, zvednout dyky , ale když ke mě příde wp a střelí mi zruškem za 12 litru a nemůžu nic udělat proti tomu , tak mě to přestává bavit..
Pvp mě tu moc bavilo, do doby nežli přišli talíky a zruško se umocnilo tak , že už to je neunosné, nějak mě přestává bavit to aby za mnou běhaly wp se smíchem od ucha k uchu a střílely mi to po 12 litru stím, že proti tomu nic neudělám..
Je to jasné i praktické, když ke mě přide dykař střelí mi teba kriti za 8k vím kde je chyba, zvednout dyky , ale když ke mě příde wp a střelí mi zruškem za 12 litru a nemůžu nic udělat proti tomu , tak mě to přestává bavit..
- rafffa
- Lv. 18

- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
PvM
protože když já dojdu na metin večer tak asi asi z moc lidma nezaPVPuju
ale příšery jsou tu pořád
protože když já dojdu na metin večer tak asi asi z moc lidma nezaPVPuju
ale příšery jsou tu pořád
- Riddle
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
pvm mě baví furt pvp taky,akorád šamanův oheň a wp suorovo zrušit kazí hru östatním 
- rafffa
- Lv. 18

- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
co za talíky bych si na wp surovi měl udělat abych měl neubranitelné zruško?Riddle píše:pvm mě baví furt pvp taky,akorád šamanův oheň a wp suorovo zrušit kazí hru östatním
(ne že bych si to chtěl dělat je to srabárna..jen mě zajímá co? podle mě inteligence ale ptám se..nejsem si jistý..)
-
NetoS
- Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Ani si nechcem predstaviť suru s full útokmi, biológom, schopkou 65%+, kritikom a kosťami ako raz začas vybehne z začiatku (vo vojne ríší) hodí zruško a znova zalezie za piliere
to by bola vyžierka 
ale táto téma tu nie je preto aby sa tu kecalo o zrušku ale o tom čo koho baví, tak sorry
Ja som nikdy nehral PvP, stále PvM ale pred nedávnom som začal a neviem skončiť
ale táto téma tu nie je preto aby sa tu kecalo o zrušku ale o tom čo koho baví, tak sorry
Ja som nikdy nehral PvP, stále PvM ale pred nedávnom som začal a neviem skončiť
- patrikstepanek
- Lv. 18

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
me mnohem vic pvp (kdyz neberu v uvahu ze nic nenaexpim a nevidelam) pvp me bavi vic je to takove promenlive nekdy na razim na hrace ktereho dam na 1 skil jindy on me da na 1 skil nekdy na fulku kterou nedam ale ani on me neda - kdesto to pvm je furt dokola - furt jen treba ve swampu plastuju a je to to samy dokola 
-
stripes66
- Lv.19

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
BloodRayne píše:Pvm je pro mě nuda, ale beru to za nutné zlo aby se dalo vylepšit pvp..
Zrovna u Tebe bych to nečekal že jsi na to tak nabroušená