BM vs. dagger
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- JsemPesVrr
- Lv.9
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: BM vs. dagger
Já bych řekl, že skillama je na tom líp ninja
samozřejmě jak by řekl ooo velký mudrc trolof jsem byl nejhorší ninja na serveru, ale myslim že dát mu těch 9k by takovej problém nebyl. Dejte zamaskování léčku ze zadu mějte aspon 55 na lidi a tak 4 talíky na schopnost a je to tam jak nic at má obrany jaký chce. A to že se mu dá dobře vyhýbat tak to sory ale to je blbost. Třikrát seknout dát kombo víření hned potom bleskáč a je v čudu. Samozřejmě když má 35 k zb tak je to něco jiného než když má 20.

- ddt007
- Lv.20
- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
těžko říct, asi by jsi musel poprosit nějaké dva top hráče ať si dají pvp ve fullu, výbavě do válek a třeba v pvm, ať máš srovnání, zkus třeba deliana a batistu přemluvit, jinak myslím mužeme jen spekulovat ale nikdy nebudeme na 100% vědět 

-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM 

- Xiri
- Lv.20
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 90 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
BM vs. Dagger = zabijou se navzájem! 
No já bych možná vsadila na ninju protože vím z vlastní zkušenosti že otrava, léčka ze zamaska a trojtý vířko jsou celkem zákeřný
Možná jsem jen zaujatá pro vlastní char, ale zdá se mi že dagger je v pár ohledech silnější...

No já bych možná vsadila na ninju protože vím z vlastní zkušenosti že otrava, léčka ze zamaska a trojtý vířko jsou celkem zákeřný

Možná jsem jen zaujatá pro vlastní char, ale zdá se mi že dagger je v pár ohledech silnější...
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE.
Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.

Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
Ty hraješ za ninji?Nebo ti to někdo řek?Takže jedna bába povídala vid?Jolly píše:ve svate dostava tzv ,,nejlepsi sura,, trolof 9k na lecku;))
Mě taky nedavo jeden war řek , že ti hodil smrští 15k

Hoodně zavistivej chlapec, že si ho bereš do huby v skoro v každem téma..
K tématu, Bm vs dager, tam de spíš o to jak stím kdo umí a jake má obrany, takovej ninjak jak umí tak se trefí trojítým vírkem a bm si ani moc nezakouzlí, ale když to neumí tak třeba nedá.
Zas Bm ma výhodu v tom, pokud (pokud nenaběhne nějaký rušič), že má temnou, a ta snižuje průniky, když k tomu připočteme, že má i nějaké ty % na miss tak ho ninjak neuseka

To je to samé když sem vzala Loca s trolem na pvp, tak mě Trolík rosekal a proč? Neumím s dýkařem, když šel LOCO(pravej) tak zas Trolika sundal..
Takže závěre bych řekla to, že jak hráč trenuje(umí) tak bojuje

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
někdo mi to řek a taky ukázal jestli chces pohledám ten obrázek v mojem pc určitě jsem ho nesmazal.. nejsem zavistivý já mu ani nemám co závidět jenom když se zeptám lidi kdo je podle nich nejlepší bm sura co se týče PVP tak mi 80% řekne trolof tak jsem dal jenom tenhle příklad..BloodRayne píše:Ty hraješ za ninji?Nebo ti to někdo řek?Takže jedna bába povídala vid?Jolly píše:ve svate dostava tzv ,,nejlepsi sura,, trolof 9k na lecku;))
Mě taky nedavo jeden war řek , že ti hodil smrští 15k![]()
Vyvrat to
![]()
Hoodně zavistivej chlapec, že si ho bereš do huby v skoro v každem téma..
K tématu, Bm vs dager, tam de spíš o to jak stím kdo umí a jake má obrany, takovej ninjak jak umí tak se trefí trojítým vírkem a bm si ani moc nezakouzlí, ale když to neumí tak třeba nedá.
Zas Bm ma výhodu v tom, pokud (pokud nenaběhne nějaký rušič), že má temnou, a ta snižuje průniky, když k tomu připočteme, že má i nějaké ty % na miss tak ho ninjak neuseka
To je to samé když sem vzala Loca s trolem na pvp, tak mě Trolík rosekal a proč? Neumím s dýkařem, když šel LOCO(pravej) tak zas Trolika sundal..
Takže závěre bych řekla to, že jak hráč trenuje(umí) tak bojuje
Edit:když připojíš wp suru tak určitě vyhraje WP kvůli zrušku:)
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]
Národní ODPOR!

Války Říší-
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Co na tomhle porad nechapete? Je sice hezke,ze to tu rozvadite,ale tu slo o neco jineho:) A pro doplneni oba by to umely za svou postavu perfektne:)lordsword píše:Ctete vubec co se tu pise? Oba chary se stejnou vybavou pro dany char nejlepsi a i biologem.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 45 poděkování
a to vam prijde normalni kde jsou ty obrany na mece obourucky a dyku magii?Karl píše:No 9k ve war je u některých celkem obvyklé...petter a robocop dostávají pravidelně po 7,5-9k, Missipipi 6,5-7,5k, rhetopx poslední dobou kamenem i 9k....a není to že 1 rána ze 100 ale řekl bych že 90/100. A je jich daleko víc a to mám útok naprd protože mám 1 talík na sochopnost a nikde žádné jiné inteligence, obratnost nebo podobné.

![]() | TemnyBlack | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Archer | Jinno | 140 | P | P | P | P | Complete | Chizfen |
-
- Lv. 18
založ já tě podpořím brácho:DLORDxMICHAL. píše:a to vam prijde normalni kde jsou ty obrany na mece obourucky a dyku magii?Karl píše:No 9k ve war je u některých celkem obvyklé...petter a robocop dostávají pravidelně po 7,5-9k, Missipipi 6,5-7,5k, rhetopx poslední dobou kamenem i 9k....a není to že 1 rána ze 100 ale řekl bych že 90/100. A je jich daleko víc a to mám útok naprd protože mám 1 talík na sochopnost a nikde žádné jiné inteligence, obratnost nebo podobné.jen wp bere kotel?neprijde vam trapne se navazet do wp suru?pujdem ted do bmek co nic neberou? a v druhem tematu zas pieses jak je to nespravedlive musime dat obrany na zrusko tohle me hlava nebere
jdem hlasovat?
Přesně tak brečí že nic neberou a teď se dozvídám že hračům kterým já beru 5k oni berou 2x víc to není méžne já chci taky

Edit abych se držel tématu,Ninja dýkař průnikama useká našlapané bm jak nic;)
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!

Války Říší-
Národní ODPOR!

Války Říší-
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Xtrrreme hlavně že na videu bereš 12k+,tak by mě zajímalo proč tu remcáš že bereš 5k možná jsem špatně? pochopil ?Jolly píše:založ já tě podpořím brácho:DLORDxMICHAL. píše:a to vam prijde normalni kde jsou ty obrany na mece obourucky a dyku magii?Karl píše:No 9k ve war je u některých celkem obvyklé...petter a robocop dostávají pravidelně po 7,5-9k, Missipipi 6,5-7,5k, rhetopx poslední dobou kamenem i 9k....a není to že 1 rána ze 100 ale řekl bych že 90/100. A je jich daleko víc a to mám útok naprd protože mám 1 talík na sochopnost a nikde žádné jiné inteligence, obratnost nebo podobné.jen wp bere kotel?neprijde vam trapne se navazet do wp suru?pujdem ted do bmek co nic neberou? a v druhem tematu zas pieses jak je to nespravedlive musime dat obrany na zrusko tohle me hlava nebere
jdem hlasovat?
Přesně tak brečí že nic neberou a teď se dozvídám že hračům kterým já beru 5k oni berou 2x víc to není méžne já chci taky![]()
![]()
Edit abych se držel tématu,Ninja dýkař průnikama useká našlapané bm jak nic;)

-
- Lv. 18
zruškem... a né dalšímy kouzly BM sura zruško nemá a přesto bere na kámen 9k apod.. tak bežte zase plakat na forku jak nic neberete:)))
Edit:zalezi na talismanech jestli bude ninja mit vsude na prumku nema bm sanci jestli ninja nebude mit zadny a bm sura na schopku tak zase bm vyhrava:)
Edit:zalezi na talismanech jestli bude ninja mit vsude na prumku nema bm sanci jestli ninja nebude mit zadny a bm sura na schopku tak zase bm vyhrava:)
Národní ODPOR!

Války Říší-
Národní ODPOR!

Války Říší-
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 12:02 am »

@
Hakan « ned 6:04 pm »

@
Suko201 « ned 6:02 pm »

@
Suko201 « ned 6:01 pm »

@
Mionix « ned 6:00 pm »

@
Suko201 « ned 5:57 pm »