Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Giant píše:Neřekl bych že na Crainona platí zvěř, platilo mě na něj undead, dabla jsem nezkoušel.
A kde si vzal že na něj platí zvíře ? ...
Tu to psal ten cyp:
Spoiler:
lordsword píše:
Martin007 píše:Ahoj tak sme se z cechem byly taky mrknout v nove mape a na prvni pokus sme se dostasli do 2 patra az na zkoro na konec v 7 lidech bez nejakych bonusu jen to co sme mely zrovna nadelany. trvalo to trochu dyl takze sme to 2 patro nedosly ale uz vim ze na ne plati v 1 patre zvirata a 2 patro neusmrceny takze se na ne muzu pripravit a zkusit to znovu.
Kdyz to vezmete logicky,ze Cranion je pan Draka,Modre smrti a Rokle,tak tam budou fungovat prave tyhle bonusy:)
Giant píše:Neřekl bych že na Crainona platí zvěř, platilo mě na něj undead, dabla jsem nezkoušel.
Tu to psal ten cyp:
Spoiler:
lordsword píše:
Martin007 píše:Ahoj tak sme se z cechem byly taky mrknout v nove mape a na prvni pokus sme se dostasli do 2 patra az na zkoro na konec v 7 lidech bez nejakych bonusu jen to co sme mely zrovna nadelany. trvalo to trochu dyl takze sme to 2 patro nedosly ale uz vim ze na ne plati v 1 patre zvirata a 2 patro neusmrceny takze se na ne muzu pripravit a zkusit to znovu.
Kdyz to vezmete logicky,ze Cranion je pan Draka,Modre smrti a Rokle,tak tam budou fungovat prave tyhle bonusy:)
Spíš by mě zajímalo, jestli tam funguje magíe.
Více méně ... spíš méně než víc ... prakticky skoro vůbec ... buď pomáha jen strašně málo nebo to ovlivnily jiné bonusy v mé výbavě ... ale to fakt netuším které by to byly ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "
Shamanice píše:To 2. patro se zatím nedá
Snad se zítra podaří
Fakt hard..Je jich tam fakt moc,a dlouhá cesta
Shamanice píše:Chtělo by to fakt něco těžkého,a né že se tam dostane každý..Klidně bych tam nechal ten čas,ale prodloužit ho,protože tak to může každý vymlátit,a dostat se dál
Omlouvám se, že tu vytahuji starší věci ... ALE
Milý Shamaničáku, přestaň laskavě psát to co se ti zrovna hodí. V jednom příspěvku naříkáš, že je to fakt hard a v dalším by jsi to chtěl ještě ztížit? No to snad ne...
Tu to psal ten cyp:
Spoiler:
lordsword píše:
Zkoušel sem a žadny rozdíl sem s obranou a bez obrany magii nespozoroval..
Shamanice píše:Ehm...Myslel jsem to tak,že je to docela těžké,ale bez času to je o ničem,že se tam dostane každý,tak jsem chtěl,aby se prodloužil čas ...
Jeden myslel a vymyslel kolečko ... pak zjistil, že ho musí tlačit ... ty radši nemysli ... a když už provádíš něco takového tak radši nepiš na forko ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "
LordxMichal má ve vecech 45 magii a říkal ze mu berou o dost mene muzete to skusit nekdo zjistit jestli tam ta magie opravdu funguje? vim ze kosti na obranu schopnosti funguji na 100% ale ta magie mi mota hlavou dekuji predem..
PS:Nehadejte se tu jejda jste jak maly deti tady se ma probirat mapka a ne se urazet a shazovat se.
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu! Národní ODPOR!
Tu to psal ten cyp:
Spoiler:
lordsword píše:
Tak ja sem nemyslel jen samotnyho bosse,ale ty mapy celkove:)
Shamanice píše:Ehm...Myslel jsem to tak,že je to docela těžké,ale bez času to je o ničem,že se tam dostane každý,tak jsem chtěl,aby se prodloužil čas ...
Rokle taky neni cela na cas,tak nechapu v cem vidis problem? Tam je jen jedno patro na cas.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?