vlastnit ho může kdo chce ale kdo z nich ho doopravdy dá až na +9?makyn píše:Akorat trošku mě zlobí že bylo psáno že dračí set budou moci nosit jen ti nejlepší a teď ho vlastní tak 50% lvl 120+

vlastnit ho může kdo chce ale kdo z nich ho doopravdy dá až na +9?makyn píše:Akorat trošku mě zlobí že bylo psáno že dračí set budou moci nosit jen ti nejlepší a teď ho vlastní tak 50% lvl 120+
Dobrý ale než teď někdo získá truhlu asi bude trvat trochu déle to je zas pro lidi co se hře věnují více..A ti co tam jsou jen 1x za týden nebo nemaj čas mají smůlu..Jolly píše:Konečně to saggi vymyslel tak aby se u hry muselo i přemýšlet a ne jenom natočit dobré bonusy a hned patříte mezi ty lepšíteď třeba utratíte miliardy a ve výsledku zjistíte že je to zbytečné
))) paráda;) já třeba ty botky dělat budu a je mi jedno že umřu ryhleji ale hlavně že budu dávat zase větší pecky
![]()
![]()
ale tak to chodi proste vsude kdyz nechodis do skoly nemuzes se rovnat tem co tam jsou kazdy den nemam snad pravdu? tak je to i tady:) hold ten kdo nema v realu zadne povinnosti a tech lidi tu je opravdu vetsina tak si tu muzou sedet cely den dokonce znam typy lidi kteri kvuli hre ani do skoly nejdou to uz je ale fakt extrem..my co mame v realu povinnosti si na ty veci hold pockame a budeme je mit pozdeji ale jak se tak divam na ty bonusy o moc teda neprijdeme teda aspon ja ne:-))slusnej píše:Dobrý ale než teď někdo získá truhlu asi bude trvat trochu déle to je zas pro lidi co se hře věnují více..A ti co tam jsou jen 1x za týden nebo nemaj čas mají smůlu..Jolly píše:Konečně to saggi vymyslel tak aby se u hry muselo i přemýšlet a ne jenom natočit dobré bonusy a hned patříte mezi ty lepšíteď třeba utratíte miliardy a ve výsledku zjistíte že je to zbytečné
))) paráda;) já třeba ty botky dělat budu a je mi jedno že umřu ryhleji ale hlavně že budu dávat zase větší pecky
![]()
![]()
Ale jinak vzhledově co jsem viděl vypadaj luxusně,to se mu povedlo..
A co bys chtěl, jednou týdně si na hodinu zahrát a moct nosit nejvyšší možnou výbavu?slusnej píše:Dobrý ale než teď někdo získá truhlu asi bude trvat trochu déle to je zas pro lidi co se hře věnují více..A ti co tam jsou jen 1x za týden nebo nemaj čas mají smůlu..Jolly píše:Konečně to saggi vymyslel tak aby se u hry muselo i přemýšlet a ne jenom natočit dobré bonusy a hned patříte mezi ty lepšíteď třeba utratíte miliardy a ve výsledku zjistíte že je to zbytečné
![]()
![]()
Ale jinak vzhledově co jsem viděl vypadaj luxusně,to se mu povedlo..
To muze napsat jen hlupak.Prirovnani nolifare k normalnimu hraci.Normalni hrac neznamena hrat hodinu tydne :normal?:sem1rek píše:A co bys chtěl, jednou týdně si na hodinu zahrát a moct nosit nejvyšší možnou výbavu?slusnej píše:Dobrý ale než teď někdo získá truhlu asi bude trvat trochu déle to je zas pro lidi co se hře věnují více..A ti co tam jsou jen 1x za týden nebo nemaj čas mají smůlu..Jolly píše:Konečně to saggi vymyslel tak aby se u hry muselo i přemýšlet a ne jenom natočit dobré bonusy a hned patříte mezi ty lepšíteď třeba utratíte miliardy a ve výsledku zjistíte že je to zbytečné
![]()
![]()
Ale jinak vzhledově co jsem viděl vypadaj luxusně,to se mu povedlo..Tohle mě fakt rozesmálo..
A pokud jde o můj názor, tak vzhled zbraní je fakt libový, pokud jde bonusy ve věcech, rozhodně tim hra rozšířila svoje možnosti a bude větší alchymie nakombinovat správně věci na různý mapy/PvP. Pokud jde o vzhled brnění, tak pro mě osobně to je otřesný, absolutně popírají charakteristiky jednotlivých postav, kdy ninja má bejt rychlej a mrštnej a místo toho na sobě nosí pancíř, to samý se vlastně dá říct i o šamanech. Válečnice, statná bojovnice, zase vypadá, jak kdyby se chystala do nevěstince a ne na bitevní pole... Nehodlám nějak výrazně pomlouvat práci týmu, nicméně když už tady to téma je, tak jsem to aspoň vyventilovala![]()
![]()
Každopádně doufám, že ti, kteří nadávají, že některé z nových věcí jsou z hlediska bonusů takřka nepoužitelný nebo zaostávají za zdobenkama, tak jsou to stejní lidé, kteří tady před pár měsíci žehrali, že až přijdou dračí věci, tak cena zdobenek klesne na třetinu a budou už téměř nepoužitelný
Jak může někdo, kdo neumí napsat správně pár vět, ani použit diakritiku, říct člověku s vysokoškolským vzděláním že je hlupák?lordsword píše: To muze napsat jen hlupak.Prirovnani nolifare k normalnimu hraci.Normalni hrac neznamena hrat hodinu tydne :normal?:
Aha takze sem napsal spatne nolifer a to ze pisu bez diakritiky,znamena ze sem nevzdelany? Uz se prober.A svuj nazor si muze rickt kazdy.Od toho tu forum je ne?Kort kdyz napise hloupost(aspon podle me)Play4Win píše:Jak může někdo, kdo neumí napsat správně pár vět, ani použit diakritiku, říct člověku s vysokoškolským vzděláním že je hlupák?lordsword píše: To muze napsat jen hlupak.Prirovnani nolifare k normalnimu hraci.Normalni hrac neznamena hrat hodinu tydne :normal?:
A asi těm takzvaným "noliferům" něco závidíš, že o nich píšeš skoro v každém příspěvku.