hero market
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
hero market
Zdravím, tak sem na Hm vyměnil Ninju za Suru. Bohužel už 24 hodin čekám a stále žadný email s udajema. Kuec už si pěkne hraje na novém ninjovi a já stále jak idiot čučím a pořád nic. Tak se chci zeptat jestl ise to tady někomu taky stalo nebo jestli se mi něco vůbec vratí. Děkuji
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: hero market
Někdo o tomhle taky,psal ale pokud vím tak se otočil na ticket,já bych se s tímhle taky otočil na ticket raději,tam ti pomůžou víc.PinkPower píše:Zdravím, tak sem na Hm vyměnil Ninju za Suru. Bohužel už 24 hodin čekám a stále žadný email s udajema. Kuec už si pěkne hraje na novém ninjovi a já stále jak idiot čučím a pořád nic. Tak se chci zeptat jestl ise to tady někomu taky stalo nebo jestli se mi něco vůbec vratí. Děkuji
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
-
AbcGames
- Lv.16

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: hero market
pokud nepomuze kouknout do inventuru tak skus jit na email a tam kouknout do spam nebo do kos ... obcas to tam posle ... kdzy nepomuze ani to tak ticket
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování