Držím vám palce nech vám do dlho vydrží

Lost píše:TO je zajimavé Essence v cech hlavne ze porohral duel neee pokud si pamatuju ze jsem v tom duelu vyhral a tet jak neco potrebujete tak je vám každej dobrý hhh jak říkám srandovní cech.... hlavne co ste psali Rassovy cituju : Dvakrát do stejný řeky nevstopíš :DDDDDD vy ste komedianti
ty seš komediant Lukine, omlouváš se po Pmkách a ted tu zas otravuješ, sám nevíš co chceš.Lost píše:TO je zajimavé Essence v cech hlavne ze porohral duel neee pokud si pamatuju ze jsem v tom duelu vyhral a tet jak neco potrebujete tak je vám každej dobrý hhh jak říkám srandovní cech.... hlavne co ste psali Rassovy cituju : Dvakrát do stejný řeky nevstopíš :DDDDDD vy ste komedianti
Tedy Storme, ne že by ti něco po tomStormLord píše:Lost píše:TO je zajimavé Essence v cech hlavne ze porohral duel neee pokud si pamatuju ze jsem v tom duelu vyhral a tet jak neco potrebujete tak je vám každej dobrý hhh jak říkám srandovní cech.... hlavne co ste psali Rassovy cituju : Dvakrát do stejný řeky nevstopíš :DDDDDD vy ste komedianti
Stím musím taky souhlasit, Essence od vás odešel a vrátit se mohl, ale když se chtěl vrátit Rass, tak nemohl? vy jste fakt divný cech....
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
Opožděně Vám děkuji za přivítání zpět do cechuiMac píše:COMEBACK
Vrátil se nám Ozzák!
TheEssence, vítej doma