Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.
Zamčeno

Tak co zvolíte?

1. PVP obrany
80
42%
2. Obrana magii
40
21%
3. Snizit rychlost kouzla zrušit
6
3%
4. Mám lepší nápad
7
4%
5. Nesouhlasím s ničím
58
30%

Celkem hlasů: 191

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Re: Zrůško-hlasování na vytvoření obran.

Příspěvek od Donald » pát 02. lis 2012 19:25:41

forumman píše: Jen dodám, zaznívá tu stále dokola jak se nelze bránit, někdo tu psal, jak když se dostane do sporu se 3 WP surama, tak je hned po něm a nemá šanci... Paráda, tak si zkuste stoupnout ke třem ninjům s lukama na průnik, povíme si jak se tomu dá bránit...

Všechny argumenty jsou zde naprosto zcestné, všechny vycházejí jen z toho, že větší skupina chce poškodit tu menší a získat tím sobě výhodu...
Podle mýho názoru je zcestný maximálně to, co tu píšeš ty.
Napsal jsem celkem velkej článek na dřívějších stranách o tomto problému, aby jste to vy WP surové konečně pochopili. Jenomže jste to podle mého názoru ani nečetli. Je tam vysvětleno snad úplně všechno do podrobností a pořád tu vznikají další nesmyslné komenty.
Proti 3průnikujícím ninjům se dá chránit celkem dobře. Jak píše LOCO: dá se udělat 68% na vyhnutí se šípům a krom toho, opět má WP sura dalších 37% na kouzlu strach, takže má 105% na vyhnutí šípům. Opravdu si myslíš, že ti něco vezmou?? Nevezmou ti vůbec nic a ty se jim budeš tlemit do obličeje, zatímco od 3WP dostaneš 3x kolem 5-6k DMG, kterej nijak nesnížíš, a to ještě nepočítám, že ti můžou dát kritik.

Podle mého názoru a názoru všech ostatních přemýšlejících lidí je tato postava na privátech nepřiměřeně silná. Na ofiku to beru celkem vyrovnaně, ale na privátech se o nějaké vyrovnanosti nedá vůbec mluvit (lepší věci > větší DMG). WP sura je celkem slušná postava (i bez zruška není špatná a i celkem pěkně ubírá), ale priváty tuhle postavu neupravili a stala se z ní 1skillová postava s DMG kterej nikdo nepřežije. Není vůbec pravda, že úpravou tohoto skillu by se nedalo za WP hrát. Bylo by pořád dobrý, jenomže už jste zvyklí na to, že tím berete stálejch 5k a víc, tak proč to měnit když kvůli tomu můžete sundat elitní hráče i s průměrnou výbavou, že?

Asi to opravdu musíte vidět na vlastní oči, jinak neuvěříte. Přiložím nějáká videa ze Sindy ať vidíte, jak jsou na tom i ostatní postavy. V těchto videích máte vlastně ukázku boje od dobrých PvP hráčů. Je tu hezky vidět šance dobrého BMka Rasiiccek, proti ostatním velice dobrým hráčům jako je třeba DATteplice a jaké má zase šance proti němu on. A potom je tu taky vidět jak dostává MissiPippi zruškem 12 200. Podle mě jí málokdo vezme nad 3k, ale Wp nemusí zoufat, jeho se obrany přece netýkají… ;)
http://www.youtube.com/watch?v=hOc7efko ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Z1YrEtsY ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4

1) od 0:40 je vidět, že se dají ustát 3rozdílné postavy
od 1:30 nálet WP surů a hráči umírají, případně utíkají
od 3:10 tady je krásně vidět šance BM sury proti dobrému hráči (nemá šanci ho nijak ohrozit)
2) od 1:40 tady vidíte, že šaman healer a aurák proti Bm surovi se navzájem nemají šanci nijak ohrozit
3) od 2:50 no a zde máte ukázáno, jak i tak velice dobrá šamanka dostane 12 200 zruškem,
ano přežila, ale kterákoli jiná postava by si ustlala, protože ji na nohách drželo léčení, které ovšem ostatní postavy nemají

Doufám, že přes moji snahu vám to vysvětlit a názorně ukázat jste to konečně pochopili.
Už aby se vyjádřil Saggi nejlépe s řešením, už mě opravdu ti hráči co jsou proti, ale nemají vlastně žádnej rozumnej důvod začínají unavovat. :roll:
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 03. lis 2012 1:01:01

Donald - už jsem se radoval, že nebudu nikým vybuzen reagovat do tohohle typu zbytečných témat - a nakonec se ti to povedlo. :D Takže Gratulka a jdeme "řešit" na co jsi ještě u Zruška nepřišel, co jsi přehlédl, nad čím ti "zůstal rozum stát".

Začneme tím,... že si procvičíme jedno přísloví "Opakování = Matka moudrosti". Omlouvám se těm, co to už museli číst, ale pro ty a pro tebe, co nečtete a nebo smůlu, že jste to přehlédli, to sem dám znova.

1.) Přestaňte tahat do tématu o Zrušku Pohádky typu, jak jedna postava potkala tři WP nebo tři dýkaře a - jak to bylo "krutý" nebo "snadný" se ubránit. Nevím, kam na to chodíš, nebo kde vlastně děláte na zdejším serveru PvP. Už jsem asi 100x říkal, že hodnoty z nějaké laboratoře za Skladem nebo fiktivní simulace jsou irelevantní a z toho vyplývající styl "Jedna paní povídala" není nic, na čem se dá postavit obhajoba jakéhokoliv nápadu.

Už jsem tady radil, ať jdete do terénu a sledujete, co se děje s tím, kdo dostává Zruško. Tím terénem nebude místo za Skladem nebo Svatá, kde na sebe nahážete správný set a dáte pořádnou ránu. Tím terénem nebude ani jedno nebo dvě videa, kde se to občas povede občas ne. A co pak objevíte? Překvapení - ono se na ty Zruška zase tolik neumírá a zrušit někomu buff nebo podpůrná kouzla nevychází vždy napoprvé. :)

V tomhle bodě bohužel nevidím od doby, kdy se vyvíjí snaha některých z nás upravovat kouzla, žádný posun = pro mě známka toho, že si o tom chcete jen povídat.

2.) Jak to mají s kouzly a jejími obranami nastavené na jiných serverech - je zase jen na správcích těch serverů. Ekura není žádná "kopírka", ale jede si podle svých správců vlastní cestou, která odpovídá jejich představě o game balance i v oblasti kouzel.

Jestli je podle některých z nás vlastnost nějakého kouzla na Ekuře přeboostovaná - tak to rozhodně není, protože nejde vytahovat konkrétní kouzlo bez dalších souvislostí (kouzel). Samotnou sílu v PvP u WP sury nejde postavit na Zrušku. Ano, jde si udělat "Zruškovací set", chodit do Svaté a tam ukazovat, kolik můžu ještě dát - ale nevšiml jsem si, že by takhle PvP hrála většina WP sur a proto nejde soudit podle stylu jednotlivců celou skupinu. :idea:

3.) Otázku obran na Zruško jsme probírali v jiném tématu. Ti zvídavější si to najdou a ti, podle kterých stále nejsou obrany na Zruško, stejně nepřesvědčíme. Jen připomínám, že s příchodem nových Dračích věcí se objevila další možnost se bránit tomuto "hustodémonskykrutopřísnému" kouzlu. A ještě bych rád požádal ty, co z Dračích věcí už dopředu vidí apokalypsu serveru v podání WP sur - aby u ostatních nevyvolávali zbytečnou paniku. :up:

Skončíme tím,... že i pro mě je únavné vysvětlovat už 100x vysvětlované věci. A ani nevěřím, že to teď zabere a ti, co chtějí měnit kouzla, pochopí, jaká "cesta" vede k jejich cíli. Navíc součastný způsob argumentování a složení diskutujících žádnou změnu nepřinese. :idea:

Takže nám zbyde jediné (slova klasika): Můžeme o Zrušku diskutovat, můžeme o Zrušku vést spory, můžeme se Zruškem i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti Zrušku dá dělat. ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » sob 03. lis 2012 10:06:02

Ghibli píše:Donald
Spoiler:
- už jsem se radoval, že nebudu nikým vybuzen reagovat do tohohle typu zbytečných témat - a nakonec se ti to povedlo. :D Takže Gratulka a jdeme "řešit" na co jsi ještě u Zruška nepřišel, co jsi přehlédl, nad čím ti "zůstal rozum stát".

Začneme tím,... že si procvičíme jedno přísloví "Opakování = Matka moudrosti". Omlouvám se těm, co to už museli číst, ale pro ty a pro tebe, co nečtete a nebo smůlu, že jste to přehlédli, to sem dám znova.

1.) Přestaňte tahat do tématu o Zrušku Pohádky typu, jak jedna postava potkala tři WP nebo tři dýkaře a - jak to bylo "krutý" nebo "snadný" se ubránit. Nevím, kam na to chodíš, nebo kde vlastně děláte na zdejším serveru PvP. Už jsem asi 100x říkal, že hodnoty z nějaké laboratoře za Skladem nebo fiktivní simulace jsou irelevantní a z toho vyplývající styl "Jedna paní povídala" není nic, na čem se dá postavit obhajoba jakéhokoliv nápadu.

Už jsem tady radil, ať jdete do terénu a sledujete, co se děje s tím, kdo dostává Zruško. Tím terénem nebude místo za Skladem nebo Svatá, kde na sebe nahážete správný set a dáte pořádnou ránu. Tím terénem nebude ani jedno nebo dvě videa, kde se to občas povede občas ne. A co pak objevíte? Překvapení - ono se na ty Zruška zase tolik neumírá a zrušit někomu buff nebo podpůrná kouzla nevychází vždy napoprvé. :)

V tomhle bodě bohužel nevidím od doby, kdy se vyvíjí snaha některých z nás upravovat kouzla, žádný posun = pro mě známka toho, že si o tom chcete jen povídat.

2.) Jak to mají s kouzly a jejími obranami nastavené na jiných serverech - je zase jen na správcích těch serverů. Ekura není žádná "kopírka", ale jede si podle svých správců vlastní cestou, která odpovídá jejich představě o game balance i v oblasti kouzel.

Jestli je podle některých z nás vlastnost nějakého kouzla na Ekuře přeboostovaná - tak to rozhodně není, protože nejde vytahovat konkrétní kouzlo bez dalších souvislostí (kouzel). Samotnou sílu v PvP u WP sury nejde postavit na Zrušku. Ano, jde si udělat "Zruškovací set", chodit do Svaté a tam ukazovat, kolik můžu ještě dát - ale nevšiml jsem si, že by takhle PvP hrála většina WP sur a proto nejde soudit podle stylu jednotlivců celou skupinu. :idea:

3.) Otázku obran na Zruško jsme probírali v jiném tématu. Ti zvídavější si to najdou a ti, podle kterých stále nejsou obrany na Zruško, stejně nepřesvědčíme. Jen připomínám, že s příchodem nových Dračích věcí se objevila další možnost se bránit tomuto "hustodémonskykrutopřísnému" kouzlu. A ještě bych rád požádal ty, co z Dračích věcí už dopředu vidí apokalypsu serveru v podání WP sur - aby u ostatních nevyvolávali zbytečnou paniku. :up:

Skončíme tím,... že i pro mě je únavné vysvětlovat už 100x vysvětlované věci. A ani nevěřím, že to teď zabere a ti, co chtějí měnit kouzla, pochopí, jaká "cesta" vede k jejich cíli. Navíc součastný způsob argumentování a složení diskutujících žádnou změnu nepřinese. :idea:
Takže nám zbyde jediné (slova klasika): Můžeme o Zrušku diskutovat, můžeme o Zrušku vést spory, můžeme se Zruškem i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti Zrušku dá dělat. ;)
No takze Ghibliku,ver mi ze ja osobne ty pozorovani mam z war risi,kde neni problem dostavat zruska pres 10k.A ver mi ze sem nekolikat zazil jak jsou 3 Wp spolu a jen hazej.Ani se k nim nedostanu a utect kolikrat taky ne.
A ze sou v dracich vecem obrany na zrusko?To sou obrany na vsechny kouzla vseobecne,jen zbrane davaji zase vetsi vyhodu zrusku.Stacilo si i precist post od Elektrixe.
A jak si podotknul nakonec,ze se o tom muzem jen bavit,dohadovat atd. Ano muzem a treba to jednou dojde tam,ze to bude tak neunosne a neco se s tim udela.Tak to funguje vsude.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » sob 03. lis 2012 11:09:03

Ano, pořád si tu stěžujete, že jste viděli, nebo se doslechly, že někdo dostal pecku za 12K. Aha, a dostal ji někdo z vás? Že tu tímto argumentujete? To je to stejný kdybych teď prohlásil, že chci snížit dmg Léčky, protože jsem na jednom videu viděl jak dal dagger léčkou za 97K. A teď začnete, že na ninju sou dýky, ale já tu poukazuji na vaše argumenty, které jsou neoprávněné. Protože jedna bába povídala, není opravdu žádný důvod.

Ale je zajímavý jak si tu stěžujete, že na zruško není žádná obrana (přitom dobře víme, že obrany jsou), ale že by někdo napsal že na zruško nefungují lidi? Anti chary? To už ne ! Takže než tu kdokoliv z vás, začne dělat rozsudky, nebo psát excelentní návrhy, ověřte si fakta a zjistěte si vše ohledně zruška. :Hello:
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Dundee7
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od Dundee7 » sob 03. lis 2012 11:50:01

xR3Dx píše:Ano, pořád si tu stěžujete, že jste viděli, nebo se doslechly, že někdo dostal pecku za 12K. Aha, a dostal ji někdo z vás? Že tu tímto argumentujete? To je to stejný kdybych teď prohlásil, že chci snížit dmg Léčky, protože jsem na jednom videu viděl jak dal dagger léčkou za 97K. A teď začnete, že na ninju sou dýky, ale já tu poukazuji na vaše argumenty, které jsou neoprávněné. Protože jedna bába povídala, není opravdu žádný důvod.

Ale je zajímavý jak si tu stěžujete, že na zruško není žádná obrana (přitom dobře víme, že obrany jsou), ale že by někdo napsal že na zruško nefungují lidi? Anti chary? To už ne ! Takže než tu kdokoliv z vás, začne dělat rozsudky, nebo psát excelentní návrhy, ověřte si fakta a zjistěte si vše ohledně zruška. :Hello:

Já tím přes 10k (kritik samožřejmně) dostával běžně. Mám biologa, kosti i shell ;) Nic víc nevím že by ještě platilo na snížení DMG. Najdi jiný char kterej mi dá ve výbavě do válek takovou pecku a všem WP se hned omluvím. ;)
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118

S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » sob 03. lis 2012 12:13:45

xR3Dx píše:Ano, pořád si tu stěžujete, že jste viděli, nebo se doslechly, že někdo dostal pecku za 12K. Aha, a dostal ji někdo z vás? Že tu tímto argumentujete? To je to stejný kdybych teď prohlásil, že chci snížit dmg Léčky, protože jsem na jednom videu viděl jak dal dagger léčkou za 97K. A teď začnete, že na ninju sou dýky, ale já tu poukazuji na vaše argumenty, které jsou neoprávněné. Protože jedna bába povídala, není opravdu žádný důvod.

Ano, já jsem dostala zruško za 12. 200 ve válce říší cca před 14ti dny a je to natočený, takže žádná bába povídala:/
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 03. lis 2012 13:39:04

Obrázek

Tak, aby to nebylo "jedna bába povídala" přikládam zrůško bez kritiku z 15.4.02.Tehdy se talíky rozjížděly a už se dostávaly takové šlehy bez kriti, každý si může spočítat 2x tolik ;)
Jen bych pododkla, všiměte si, že mam štít sura, kosti, shell ( hotové bio)
Kdo dává přes hromadu obran tolik?Jedině wp, tady je vidět, že je něco v nepořádku.
Když si vezmem tuhle dobu, když už maj talíky dodělane, to číslo bez kriti je cca o 1 -1.5 větší, pak si připočtě ten slavnej kriti, buff má dnes kde kdo 100% a výjde vám nehorázná rána ;)
Když vezmem budoucnost, Ghiblík, se tu ohání tím, že v nových věcech sou obrany na vše, ALE :!: Zapomíná napsat, že to si může nasadit i wp a funguje na všechny kouzla, když si vezmem, že nově zbraně pomáhaj jen wp, pač nnějakej luk, nové dýky či hůl nemá smysl vůbec dělat na pvp pač sou stejné ba i dokonce horší jak zbraně 95 a 108 tak nakonec zjistíme, že wp dostane tu samou obranu na vás , stím, že vy nebudete brát pořádně nic, a on vám bude nadále prskat dost velke rány na to , aby byl zas na tom uplně někde jinde nežli vy, když připočítam nová zbran, tak výsledek bude ještě horší jako ted a to se tu bavím jen o levlech 138 až 145 kteří už budou mít nějake ty dračí věci.
Levly 115 až 130 + si to budou moc hodit, pač ani nebudou mít ty obrany co mají ti co maj aspon nco dračího.
Výsledek bude takovej, že bud se na to vykváknou uplně,nebo zanevřou na pvp a nebo v lepším případě začnou makat, expit a do te doby se ukážou tak max jednu war aby měly na stup do mapy.
Každopádně to moc pvp na serveru nepomůže ;)
Já osobně když vidím 2 wp pohromadě, tak Usain Bolt hadra :) Pač dokud nejde s něčím bojovat pač na to nemám obran, vzdávam to ;)
Naposledy upravil(a) BloodRayne dne sob 03. lis 2012 22:45:34, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 03. lis 2012 14:28:10

lordsword - ano, chodíme do Válek oba - a nestojíme na respawnu. Já taky dostávám Zruškem občas velkou ránu, ale nemyslím si, že by to pro hráče ve finálním progresu postavy (Slušná výbava, kosti, hotový Biolog, Karma G a výš), musela být tak smrtící. Ani mě se Zruška nevyhýbají a co rozdám jiným WP já, tak to musím přijímat. Někdy je pak "sranda" rušit někoho, koho ani po 3-4-5ti pokusech nejen nezrušíš ale dokonce ani nezabiješ a zase naopak (WP proti mě).

Mě osobně překvapivě ve Válkách nedostává Zruško ani Zruška, ale souhra dalších kouzel, co na mě háží nepřátelé a k tomu sekání a kill je na světě. A nemusí to být tři WP sury. Jsou to všechny postavy, co umí týmově bojovat = a to je pak jedno, kolik jsem dostal Zrušek (nebo Zruškem), protože mě dřív nebo později "rozeberou" svými kouzly.

KDYBY teoreticky vycházel každému Zrušku kritik a KDYBY teoreticky vycházelo každému Zrušku jeho funkce zrušit kouzla = tak je co řešit. Jenže není tomu tak = kritik u kouzla je i přes 100% buffy stále dost nízký, k tomu připočtu, že Šance zrušit nepřítelova kouzla je 60% a k tomu připočtu, že běhat s nabuffovanou postavou nonstop ve Válkách nejde (dřív nebo později mě ty buffy někdo sebere) = a tak není co řešit.

Dračí věci a Zruško - tady bych ještě počkal a určitě chci vidět Zruško-Draky v akci ve Válkách. Pokud tam budou běhat jen oni a nikdo nebo nic je nesloží a oni všechno, co bude v dostahu, tak bych začal řešit, jestli je něco špatné.

Dundee7 - obranu proti Zrušku pomáhá ještě Karma na G-P (Obrana Schopností). Je na každém, kdo si co vybere, ale doufám, že všichni vybíráme s ohledem, kde budeme dál hrát. A tuším, že to psal ExTreeeMeee, který tvrdí, že většina hráčů s WP na PvP šla do obran... možná o důvoď míň mít obavy. A ani s útočnou Karmou u WP sur bych se nebál, protože to kouzlo je v závislosti na procentech úspěšnosti (kritik, šance na zrušení) docela nestabilní. Jednou ti může dát ránu a jindy šťouch. A WP sura, co běhá ve Válkách s útočnou Karmou, bude slušně "trpět". Ostatně jako všichni, co PvP zkouší hrát stylem glass cannon (= minimum obran, maximum útoků na char-y).

Sabousek
- ano, ta hodnota není smyšlená. Ale tím "jedna bába povídala" třeba já myslím to, že se dost hráčů mylně domnívá, že tohle Zruško dává běžně a ještě to "posílají" dál a balamutí ostatní (...a tady přichází to "jedna bába=hráč/hráčka povídal/a")
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » sob 03. lis 2012 18:59:01

Ano ale všechny ty pecky jsou v kritiku ne? A kritik může mít kdokoliv z vás, nebo se snad pletu? a bez kritiku se myslím pecka za 5-6K dá ustát a dokonce i u elíkovat, nemluvě o tom, že když budete chtít tak vás zruškem trefit ani nemusí ;) Proč? Protože zruško je nejpomalejší kouzlo ve hře, každý před ním uteče. A pokud si někdo říká, že nevidí důvod proč by měl pořád někam utíkat aby ho netrefilo, tak v takovém případě si nestěžujte. Nikdo neříká že se kouzlům musí bránit pouze obranama ne? Člověk se musí umět bránit i jiným způsobem. Takže pokud nechcete umírat na zruško, tak se mu naučte vyhýbat, ale to je zase moc práce navíc že?

Ono by se někdy v tom PvP nebo war vyplatilo i zapnout mozek a ne jen hrrr ať je rychle soupeř dole a já mám co nejvíc CB. Pokud vám jde tolik o kvalitu PvP, tak by to tak mělo i vypadat od vás, ale tím, že budete mít co nejvíc CB z vás nedělá kvalitní PvP hráče. Kvalitní PvP hráč je ten co se umí vypořádat s danou situací.

Ano 3 Wp co jedou na zruško člověk sám nezabije. Ale ani jeden Wp nezabije třeba 3 Archery, nebo kterékoliv jiné chary.

Ale vážně se mi líbí vaše sebestřednost, nebylo by od věci reagovat na celé příspěvky a ne jen na tu část která se vám nelíbí. Vážně by mě zajímalo co řeknete tomu že na zruško neplatí anti? Nic, protože se vám nelíbí že nefungují obrany a aji kdyby fungovaly, tak se tu NIKDO z vás o tom ani slovíčkem nezmíní ;) Takže je to prosté, pokud se mají zavést obrany na zruško, tak ať to jsou odolnosti na sury, ale tím pádem ať platí i Anti ! Možná si myslíte že tím to vyhraje ale to je omyl. Pokud budou platit Anti, tak se připravte na to že pecky budou mnohem větší, a pak si budete moci stěžovat, když budete mít ty svoje obrany.
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Donald
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Donald » sob 03. lis 2012 19:43:02

Koukal jsem na nové věci a už vím jak jsou udělaný. Celej ten systém věcí je založenej hlavně na snížení DMG od průniků o 24% + snížení obrany o 142 bodů na brnku. Takže nové věci mají usměrňovat průniky, aby vás průnikující ninjové(auráci) méně ohrožovali. Ale zase tolik bych tyto věci nehrotil, protože vylepšení je opravdu extémně složitý a navíc je to omezeno opravdu vysokým levelem. Myslím že většina hráčů si ponechá staré dobré věci a po nových sáhne opravdu jen málokdo. Přeci jen lv 145 jen tak někdo neudělá a proč ty věci měnit, když nejsou nějak o moc lepší. Podle mě je tento set udělanej spíše pro hráče co se nudí a nemají na velkém levelu co dělat než jako set, kterej nějak ovlivní PvP.

Řekněme, že se nyní pohybuje průměrnej DMG zruška kolem 6k. Tak by se mohl DMG snížit o 30%. (něco podobného psal i ElectriX) Tím pádem budou brát kolem 4,2k což je řekněme DMG klasického kouzla s kritikem. Wp si snad nebudou stěžovat, protože budou mít i nadále pěknej DMG a k tomu i šanci na kritik. Ostatní už od zruška budou dostávat nižší rány a bude to mnohem lepší, protože jinak a přitom rozumně usměrnit se tento skill zřejmě nedá. Jo a kritik na kouzla není zas tak vysokej je to přibližně vaše šance na kritik vydělaná 4 ;)
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)

"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..

Who is chatting

idle Borda91 
offline Makarov 
offline Mionix