Tenhle problém mě celkem hodně štve, protože sindy byl jedinej dobrej server na kterej jsem narazil a když se tak rapidně zhoršila hratelnost, tak mi to prostě jedno není. Udělat si vlastní server je můj sen, kterej boužel snem pouze zůstane a Metin jako celek hrát chci i nadále. K podobným tématům toho prostě jako velice zkušenej hráč můžu napsat opravdu hodně, jenomže k čemu to budu psát když na nějakou radikální úpravu je už moc pozdě? Saggi jednoduše dostal nápad kterej zrealizoval, ale nepřemýšlel nebo nevěděl co to do budoucna přinese pro komunitu PvP hráčů. Každého prostě na hře baví něco jiného, někdo rád zabíjí příšery, dropí, expí a hraje si to svoje PvM. Jenomže tu jsou hráči, kteří si radši zajdou vymlátit svatou a nějaký PvM berou pouze jako prostředek pro udělání PvP výbavy. Boužel je tento server upraven spíše pro ty PvM no a tak to jednoduše PvP hráče štve, že musí dělat to co je nebaví aby byli pořád velice dobří válkaři. No a potom na hru taky každej nemá moc času a tak většinou ani nestihnete udělat ty nudný kravinky jako karma, herbaření, biolog a zručnost. Jak tahle hra má potom PvP hráče bavit když to PvP ani nestihnou? A kdyby to třeba trvalo nějakou omezenou dobu a potom si mohli hrát jen to svý PvP, tak by se to dalo překousnout, jenomže ono to je na několik let
Potom je tu třeba nevyváženost síly postav a prostě nespočet věcí se kterýma nesouhlasím a určitě bych to chtěl udělat jinak. Jenomže jak jsem psal, nemá to cenu ani psát, stejně je na změnu moc pozdě a takový štěstí abych mohl vymyslet systém hraní a celou hru za mě někdo udělal namám, a tak se musím smířit s tím co tu je a nebo jednoduše skončit
...já prostě neumím psát střučne, omlouvám se...