A ted bych chtěl vědět proč to nejde nikde není psaný u vylepšování že musím mít i druhý brnění na odolnost proti schopce.Je tam jen napsaný Temné dračí brnění což mám

Sotyk píše:tak to je pěkně na nicNevidím důvod proč by to nemělo jít vylepšit nikde není psaný že bych musel mít obě brnění stejný..Jasně tam vidím jen napsaný Temné dračí brnění +0 a to jak si mám
Přesně tak. Ty názvy brnění to je jen taková maska, ale ve skutečnosti se jedná o čísla. Takže pro systém jsou to 2 naprosto odlišné věci.Dundee7 píše:Sotyk píše:tak to je pěkně na nicNevidím důvod proč by to nemělo jít vylepšit nikde není psaný že bych musel mít obě brnění stejný..Jasně tam vidím jen napsaný Temné dračí brnění +0 a to jak si mám
Spíš jde o to že každé z těch brnění bude mít jiný "kód" (nevím jak jinak to napsat) pokud mají různé základní bonusy a při vylepšování bude chtít hra oba kódy stejné protože si jinak myslí že jedná o 2 rozdílné předměty (což vlastně technicky i jsou). Takže by u vylepšování musely přidat do receptu oba typy brnění, což nevím jestli budě neják možné. Třeba je to jen chybka co se bude muset opravit ale myslím že to bude způsobené právě tím.