Víc navrhů [3in1]

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Souhlasíte - Nesouhlasíte

1) Možnost změny Karmy - Ano
29
12%
1) Možnost změny Karmy - Ne
47
20%
2) Body u krumpáčů - ANO
66
28%
2) Body u krumpáčů - NE
11
5%
3) Požeh. Pergameny - ANO
79
33%
3) Požeh. Pergameny - NE
6
3%

Celkem hlasů: 238

Giant
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 133 poděkování
Dostal poděkování: 114 poděkování

Víc navrhů [3in1]

Příspěvek od Giant » ned 11. lis 2012 23:36:55

Pohodlně se usadět a v klidu a míru :inlove: :!:

1) Možnost změny karmy:

- Ano, bylo dost jasně napsané že nelze změnit, že je to trvalé, ale kdyby to šlo změnit bylo by to fajn! :up: Tak važně, jako možnost změny této "funkce" by se vyžadovalo třeba pěkné čísličko v SD, jíny připad mě nenapadá, snad jen hodné GM, ale to by těch žádosti bylo hodně a Tým by neměl z toho nic, jen čas v trapu s vyřizovaním. Takže kdyby to bylo třeba za 500 či 1000SD tak by to bylo možné až nemožné změnit :) a TÝM by měl určitě radost, že SD tečou proudem :) Změa protože, nové věcí, nové mapy a bonusy se mění, postavy se kupují a né často jsou lidi spokojený s tím, je jasné že když kupuju, tak s tím musim souhlasit, ale kdyby to šlo změnit, dost lídí by to využilo.

2) Body u krumpáčů

- Jako při těžbě, tak i při kopaní pokladu (Mapa pokladů) kdyby se zvyšlovaly body v krumpačí, je to taky kopaní ze země, tak kdyby za mapku bylo 3-5 bodů, nebo nějaká rovnice, že by se to určovalo podle flašek vykopaní, tak by se to hodilo, a hráči by si mohli zvyšovat krumpač i touto cestou ;)

3) Požehnaný Pergameny

- Tento předmět je potřeba k vylepšovaní dračích setu a né vždy se seženou ve stanku od jiného hrače, tak je třeba navštívit obchodnici, ale ona je prodáva po jediném kuse, a ještě při skladaní se to musí hodit na zem a sebrat. Tak kdyby šlo prodávat aspon po 10kusech, nebo aby šli na sebe hazet v inventaři jako eliky nebo další věci, nebo takhle odejde mnoho myší :-)
ObrázekGiantObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Lv.148.Aura__P__P__P__37k+

dejv-kno
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Víc navrhů [3in1]

Příspěvek od dejv-kno » pon 12. lis 2012 0:08:17

karma ne
krumpac ano
pergameny ano
cekal sem kdy konecne nekdo s pergamenama prijde protoze uz jen naklikat jich 50 a dat na sebe da zabrat :D

Giant
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od Giant » pon 12. lis 2012 6:53:25

dejv-kno píše:karma ne
krumpac ano
pergameny ano
cekal sem kdy konecne nekdo s pergamenama prijde protoze uz jen naklikat jich 50 a dat na sebe da zabrat :D
včera jsem to řešil, už bylo ptořeba těch 70 :( ale nakoupil jsem na 1lv cely inventař a tam jsem to vylepšoval :-D abych to nemusel skládat, ale co až bude potřeba víc, tak už nevím :)

Nechápu proč lidé nechtějí mít možnost změny karmy :-D Server se vyvíjí a určitě se jim bude hodit to změnit, :D Upřímnou soustrast těm, co volily špatně :)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 12. lis 2012 10:10:35

NO karma ne :?: Když se nad tím zamyslíš tak proč ne?. Je to pouze virtuální věc která se nedá srovnávat s přínosem pro server, pokud by to bylo za SD. Navíc by tu volbu mohl využít každý hráč.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Clon3D
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Clon3D » pon 12. lis 2012 11:10:49

Souhlas se vším. :up: K té karmě je sice hezké, že se nedá měnit, ale když se změní něco závažného ve hře co ji ovlivní jako např. zruško tak ted třeba WPčka, které už mají G+ nemají možnost si udělat karmu podle té změny.
Občas se ve hře provede celkem zásadní změna, ale karma se prostě změnit nedá i když si ji člověk třeba udělal podle něčeho co se pak změní. To je podle mě docela blbost a normálně bych umožnil měnit zaměření karmy. ;)
Obrázek ObrázekObrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 12. lis 2012 11:36:37

NO právě o tom to je, karma se dělá na pořád, ale server není stálej napořád, to by se na něm nesmělo nic upravovat. Jak se má člověk rozhodnout v něčem o čem nic do budoucna neví :mrgreen:
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Giant
Lv.27
Lv.27

Příspěvek od Giant » pon 12. lis 2012 11:43:50

Clon3D píše:Souhlas se vším. :up: K té karmě je sice hezké, že se nedá měnit, ale když se změní něco závažného ve hře co ji ovlivní jako např. zruško tak ted třeba WPčka, které už mají G+ nemají možnost si udělat karmu podle té změny.
Občas se ve hře provede celkem zásadní změna, ale karma se prostě změnit nedá i když si ji člověk třeba udělal podle něčeho co se pak změní. To je podle mě docela blbost a normálně bych umožnil měnit zaměření karmy. ;)
No,aspon někdo ;) Právě, jsou nové věci a teď ještě zruško, jak se nastavilo, Tak by mohla byt 1 změna povolena, tak jak jsou změny pro říší, aby to šlo třeba 1 za rok, nebo kdyby byly další změny v systemu, nebo něco hodně velkyho, jako ted dračí +nova mapa + zruško tak aby byla možnost změny, ikdyby za určity poplatek, ať si to nezmění každy a dle potřeby, ale ať ta možnost je, nebo server se vyvíjí a věci se mění.

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » pon 12. lis 2012 13:02:56

Giant - Paráda. :up:

Karma - jak už tady psal Clon3D, tak MOŽNOST ZMĚNY Zaměření Karmy BUDE NUTNÁ a to nejen s ohledem na rozvoj hry, ale právě že i s ohledem na přebudovávání konkrétních charů a jejich kouzla/kouzel po "Game Balance".

Na tohle si chystám speciální povídání (návrh), abychom se s vedením hry domluvili, že i když se, jak ukázal minulý týden, definitivně neubráníme změnám na postavách, tak by bylo fajné mít možnost jako hráč zareagovat (na tu změnu) právě úpravou buildu postavy. A Karma je součástí buildu postavy. :up:

Osobně bych Změnu Karmy nedával ani za yangy nebo SD, ale za jednoduchý herní qest a vůbec bych tu Změnu Karmy nelimitoval počtem - nikdo nevíme, kolik novinek a kolik "novinek" té které postavě hra přinese. ;)

O Karmě a proč mít možnost jí měnit víc jiném povídání. Ale musím si s ním pospíšit, protože jsem rád, že nás bude dost, co nás to zajímá a vidíme to podobně. :up:

Body u krumpáče
- nedávno jsem kopal Mapy a bylo jich víc než pár a napadlo mě to samé = škoda, že se tím kopáním Map nedají dělat body na Krumpáči. Když už je Krumpáč ke kopání a kopáním si ho hráč leveluje. Takže tady jsem pro a počty bodů za jedno kopání Mapy nechávám na uvážení.

Požehnaný Pergameny
- taky jsem pro a myslím si, že Obchodnici, která by prodávala třeba 1-10-50 Požehnaných Pergamenů, by to její Inventář určitě nerozervalo. :)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

andyy2
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od andyy2 » úte 20. lis 2012 23:07:45

necetla jsem vse ale co se tyka ,,2) Body u krumpáčů" tak bych to dala podle poctu vykopanych triunktur :)
Novinka i Andriana Jsou jiz minulost... :)

Yhomen
Lv.9
Lv.9
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Yhomen » pát 23. lis 2012 7:51:18

ne ne ano

Jen jeste chci říct že tento návrh s tima pergama a ještě z nějakýma věcma tu byl během tohoto týdne asi po čtvrtý

jinak tu změnu karmy s tim nesouhlasim možná další výhoda pro ITEMY to se mi nelíbí já ITEMÁK NEJSEM a jestli se ty jejich možnosti budou zvětčovat tak to tu bude jako na normálním kde bez ITEMU snad nikdy nebudes dobrej
a s těma krumpačema takhle už by měli nízkou cenu a ztrtily by svou hodnotu a ten co by si je udelal predtim by toho mohl litovat že si ho neudelal predtim a zabral tim tolik času

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D

Who is chatting

offline Mionix