neni lepší ninja archer?Secreat píše:Na cb určitě BM...
víš co jen stoupneš za sloupek a střílíš..
neni lepší ninja archer?Secreat píše:Na cb určitě BM...
Hrál jsem za archera... pokud teda vezmem jen války (normální boj 1 na 1 je nanic) , může toto ,,archera,, hrát i dagger. Pokud chceš mít hafo cb, střílíš do něj šípama a je jedno jestli to bude luk na průniky nebo normální na kouzla, beztak budeš jen střílet, pokud chceš cb. Pak sem tam hodíš do chumlu ohnivej a občas ti tam nějaký cb spadne...oRAFAo píše:neni lepší ninja archer?Secreat píše:Na cb určitě BM...
Nikoho neporazil? :O To máš odkiaľ ? :O Asi si nepostrehol ale drtivá väčšina serveru má málo na ninja a skoro 0% na luk.Secreat píše:Hrál jsem za archera... pokud teda vezmem jen války (normální boj 1 na 1 je nanic) , může toto ,,archera,, hrát i dagger. Pokud chceš mít hafo cb, střílíš do něj šípama a je jedno jestli to bude luk na průniky nebo normální na kouzla, beztak budeš jen střílet, pokud chceš cb. Pak sem tam hodíš do chumlu ohnivej a občas ti tam nějaký cb spadne...oRAFAo píše:neni lepší ninja archer?Secreat píše:Na cb určitě BM...
Já ale beru (jen můj názor), že prostě ten archer/ dagger s lukem ty cb prostě jen bere, normálně by sám nikoho neporazil. A k čemu je brát cb ostatním, když už je skoro mrtvý? BM jde aspoň do chumlu, musí něco vydržet (a vydrží) a pak teda něco vyžere, ale zásluhu tam má. Za BM ale nehovořím ze zkušeností, nikdy jsem za něj nehrál.
Ninju s lukem ti fakt nedoporučuju.![]()
Alen666 - Je to můj názor. healer dokáže taky brát cb, o tom nepochybuju, řetězovým bleskem, toho srazí dost. A pak i dálkový kouzla. Ale pokud už někdo má nějaké obrany na šamíka, fakt bere málo... a mě se způsob hraní za healera fakt nelíbí. Třeba jsem sám...
Prostě tou postavou, kterou chceš, podle požadavků, je určitě BM...
PS: Píšu to rychle, omluvte chyby.
Opravdu nevím, jestli má teď někdo obrany na šípy a na ninje ... Sám jsem měl na šípy vždy dost.Když jsem hrál ještě za archera, jedna na jedna to bylo pasé. každý normální hráč s podobnou výbavou mě dal, samozřejmě že jsem bral těm co jsou ,,pvp,, hafo. A ve válce...? To jsem dával akorát pecky rusile, která ale měla zase zb... Jinak dost bída. (Nejlepší luk od 95)altnuemer píše:Nikoho neporazil? :O To máš odkiaľ ? :O Asi si nepostrehol ale drtivá väčšina serveru má málo na ninja a skoro 0% na luk.
Keď vidím tie čísla ktoré lietajú okolo niektorých tzv pvp skill vo war je mi k smiechu
PS: pokiaľ nerátaš 1 v 1 ako full vs full.