Knihy misí na malém levelu ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Knihy misí na malém levelu ?
zdravím, zajímalo by mě zda se dá do začátku vydělat přes knihy misí? myslím samozřejmě ty lehké atd a dělat je při lvl 35... jaké by mohly být odměny?
- Moskyt
- Lv.7

- Dal poděkování: 11 poděkování
Re: malá otázka :)
Odměny sice nevim jak jsou velké, ale myslím si že se to nevyplatí, na lvl 35 je daleko lepší dropovat na louce kuličky proměny nebo ničit metiny v druhé vesnici nebo v údolí orků,.. knihy misí jsou většinou na dlouho protože musíš zabít nějak 50 až 1000 nepřátel nebo tak nějakhliza píše:zdravím, zajímalo by mě zda se dá do začátku vydělat přes knihy misí? myslím samozřejmě ty lehké atd a dělat je při lvl 35... jaké by mohly být odměny?
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
no ale když ti to tam šoupne nepřátele jako divoký poddaný nebo tak prostě něco co zrovna zabíjíš tak by se to vyplatit mohlo...Moskyt píše:Odměny sice nevim jak jsou velké, ale myslím si že se to nevyplatí, na lvl 35 je daleko lepší dropovat na louce kuličky proměny nebo ničit metiny v druhé vesnici nebo v údolí orků,.. knihy misí jsou většinou na dlouho protože musíš zabít nějak 50 až 1000 nepřátel nebo tak nějakhliza píše:zdravím, zajímalo by mě zda se dá do začátku vydělat přes knihy misí? myslím samozřejmě ty lehké atd a dělat je při lvl 35... jaké by mohly být odměny?
- JustPlay
- Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Tak proto by se měli zvýšit odměny nemyslíš? Takhle ty knihy misí využívají jen +110 nebo od jakého lvl se dostává swamp úkoly.hliza píše:knihy misí jsou většinou na dlouho protože musíš zabít nějak 50 až 1000 nepřátel nebo tak nějak
Odměny jsou mizivé,třeba jen mušle apod.
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Myslím, že úkoly máš převážně z druhé vesnice, občas něco od bílé přísahy, polobossové z prvního města, prokletí z cechovní oblasti - port z druhého města, Nějací ty orkové a možná i arahani. Víc si nevzpomenu a odměny? Nečekej, že budeš dostávat hodně yangů, ale padají perly, mušle, kompasy kamene metin a víc si nevybavím. Jak píšeš: Kdyby to šouplo ty co právě zabíjíš, nebo ty které nemáš problém se k nim dostat a aspoň něco na nich vyděláš, tak proč ne. Lehký mise a standart se stejnak draho zrovna prodat nedají - pokud vím.
-
tontoronto
- Lv.8

Re: Knihy misí na malém levelu ?
Aohoj.Rozhodně se to vyplatí je dělat na lvl 35.Asi tak stejně je neprodáš a mě to háže většinou orky,štíry,štíří lukostřelce atp.Odskočím si z druhé mapy a za 5 min jsem z5.BZK a YANGY nic moc ale hodně perel.A za 5 minut práce mít 20kk za bílou už jde ne?Tak to dělám já s lehkyma a standart mise.
- DarkMagic
- Lv.19

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
- JustPlay
- Lv.23

Ani to ne.DarkMagic píše:jo? a kolik ti těch bílejch perel padne tak 1 ze 100 ne?
Prostě a jednoduše,knihy misí jsou malým levelum uplně k ničemu,maximálně si snima můžou zaplnit sklad -.- Mělo by se stím něco udělat.
- valkyria99
- Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Vůbec nevíš o čem mluvíš milej zlatejJustPlay píše:Ani to ne.DarkMagic píše:jo? a kolik ti těch bílejch perel padne tak 1 ze 100 ne?
Prostě a jednoduše,knihy misí jsou malým levelum uplně k ničemu,maximálně si snima můžou zaplnit sklad -.- Mělo by se stím něco udělat.
- JustPlay
- Lv.23

Tak zaprvé nejsem tvůj milej zlatej.valkyria99 píše:Vůbec nevíš o čem mluvíš milej zlatejJustPlay píše:Ani to ne.DarkMagic píše:jo? a kolik ti těch bílejch perel padne tak 1 ze 100 ne?
Prostě a jednoduše,knihy misí jsou malým levelum uplně k ničemu,maximálně si snima můžou zaplnit sklad -.- Mělo by se stím něco udělat.)
A za druhé,řekni mi jedinou dobrou věc která by byla užitečná malým levelům?