Jsem zmatený začátečník pomozte
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Re: Jsem zmatený začátečník pomozte
Ponech si tuhle a dopiluji ji. 

Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
- Kruger0
- Lv.20
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
můžu tě trošku zasponzorovat když se ozveš ve hře na postavy co mám v popisku
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Skus si sehnat ten port do minizemně a sbírat co po sobě nechávají dropeři, ztratíš se v davu nikdo si tě nebude pamatovat, budou tě zabíjet ale to přežiješ ne? 
Nebo do té věže...tam zabijej v 1. patře a postup na 61. lv do tej doby sbírej pokladnice co padnou ve věži a za jejich prodej kup brnko 61+9(cca 20kk s normal bonama bez šutrů) štít 61+9(tady je cena hodně různá, ale do těch 80kk bys nějakej základní mohl sehnat) fms +9 průmka tak 30+ (to nevím kolik, asi do 30kk max. ale je to jen tip) ->cca 130kk na to budeš potřebovat + několik kk na skilly a další vybavení zní to sice jako že je to hodně ale není
pokladnice prodávej za cenu kolem 350k a zmiznou velice rychle, navíc jich ve věži padá hodně, já mám dropem z věže s tuším mentálem54(nevyrovná se surovi protože za něj ani moc neumím, učím se teprve) zisk kolem 30kk/hodinu - oproti 200kk co psali nahoře je to málo ale mám výbavu za cca 10kk což ty i jako začátečník seženeš vpoho

Nebo do té věže...tam zabijej v 1. patře a postup na 61. lv do tej doby sbírej pokladnice co padnou ve věži a za jejich prodej kup brnko 61+9(cca 20kk s normal bonama bez šutrů) štít 61+9(tady je cena hodně různá, ale do těch 80kk bys nějakej základní mohl sehnat) fms +9 průmka tak 30+ (to nevím kolik, asi do 30kk max. ale je to jen tip) ->cca 130kk na to budeš potřebovat + několik kk na skilly a další vybavení zní to sice jako že je to hodně ale není
pokladnice prodávej za cenu kolem 350k a zmiznou velice rychle, navíc jich ve věži padá hodně, já mám dropem z věže s tuším mentálem54(nevyrovná se surovi protože za něj ani moc neumím, učím se teprve) zisk kolem 30kk/hodinu - oproti 200kk co psali nahoře je to málo ale mám výbavu za cca 10kk což ty i jako začátečník seženeš vpoho
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 8 poděkování
Tak všem diky za rady zase sem se rozjel
, jen mam jeden maly dotaz který bych si chtel ujasnit, u Wp sury dávat 1:1 int, a vit, pak dávat pohyblivost a až na konec sílu? není divný nedávat sílu, když mlátím mečem? v čem je pohyblivost lepší než sila?

-
- Lv.3
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Zdravim
Kvothe84: mam zbytecneho Dropa Valecnika LvL 58 aura a zurko P wh bez veci
pokud bys mnel zajem tak napis PM rad ti ho dam 
Kvothe84: mam zbytecneho Dropa Valecnika LvL 58 aura a zurko P wh bez veci

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Kvothe84 píše:Tak všem diky za rady zase sem se rozjel, jen mam jeden maly dotaz který bych si chtel ujasnit, u Wp sury dávat 1:1 int, a vit, pak dávat pohyblivost a až na konec sílu? není divný nedávat sílu, když mlátím mečem? v čem je pohyblivost lepší než sila?
tak nejprv dej max do int .. pak dej max do vit. a az pak davej body do sily ... poh. ti je u sury celkem k nicemu to uplne jako posledni
Sem co sem mno
...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav
a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft
Má momentálni zemne
Ave Ja
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

Pocestný obchodník jako já ma hodne postav

Má momentálni zemne

Ave Ja

Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Pozri sem. Volá sa to "Pekne od začiatku"
séria videí ktoré natáča ToMaXx (si super že to robíš) pozri si to od epizody 1 určite sa veľa dozvieš 
http://www.youtube.com/user/tomax444?fe ... sults_main

http://www.youtube.com/user/tomax444?fe ... sults_main

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 8 poděkování
Ještě jednou všem moc děkuju, ted jsem lvl 76, a daří se mi celkem pěkně. Jen bych se rád zeptal na pár dotazů.
1) jak je na tom wp sura a kerindor mam tam šanci? (vybava: jedak prumka 38 kameny +5, stít od 61+9, helma od 41+9, ebenky +9 brnko od 70+9bez sutrů, nahrdelník+náramek nebezke slzy+9, fenické boty+6. všude mam bud inteligenci +8, nebo příšery 10%. Schopnosti: zač brnko, čepel, strach P, vír g1, necelých 17hp int 158)
nekdo mi radil proměnu, ale ta mi s wp surou přijde na nic (za 3 minuty mi spadnou nahození a co potom)
2) ma pro mě význam chodit do jeskyní? celkem to dávám jen chlastám lahve jak cadillac benzin (nebo naftu)
3) kam ted chodit dropovat metinland je nacpanej a furt se tam musim s nekým řezat (před nekým utíkat, umírat, a stojí mě moc usilý byt slušnej(ne vždy se povede přiznávám) zvlášt agresivní jsou modrý, s červeným se da domluvit)
4) kde sakra padaj kameny +6? ja nevytáhnul ani +5
Děkuju všem za rady
P.S. Dropa mám wara lvl 37
1) jak je na tom wp sura a kerindor mam tam šanci? (vybava: jedak prumka 38 kameny +5, stít od 61+9, helma od 41+9, ebenky +9 brnko od 70+9bez sutrů, nahrdelník+náramek nebezke slzy+9, fenické boty+6. všude mam bud inteligenci +8, nebo příšery 10%. Schopnosti: zač brnko, čepel, strach P, vír g1, necelých 17hp int 158)
nekdo mi radil proměnu, ale ta mi s wp surou přijde na nic (za 3 minuty mi spadnou nahození a co potom)
2) ma pro mě význam chodit do jeskyní? celkem to dávám jen chlastám lahve jak cadillac benzin (nebo naftu)
3) kam ted chodit dropovat metinland je nacpanej a furt se tam musim s nekým řezat (před nekým utíkat, umírat, a stojí mě moc usilý byt slušnej(ne vždy se povede přiznávám) zvlášt agresivní jsou modrý, s červeným se da domluvit)
4) kde sakra padaj kameny +6? ja nevytáhnul ani +5
Děkuju všem za rady
P.S. Dropa mám wara lvl 37
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Kameny +5 +6 padají ve swampu z meteorů,17 hp máš do kerindoru málo,zkus někde nacpat ZB abys měl těch 18 -20 k Zb,v jeskyni padají mušle,císařáky a dobré yangy,ale musíš mít nějaké % na ďábly,no snad se v tom vyznáš. 

Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »