Válka říši
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Válka říši
Když to je těžké .. Jít si dobře zaválčit dříve znamenalo, že se jde na war říší .. Dnes do znamená jít do jiné země a válčit tam u náměstí .. Ale to už taky moc nejde, protože pak tam lidi hned začnou nadávat a psát, že to dá na ticket a abych si přečetl pravidla atd .. Přitom si myslím, že kdyby byly náběhy např. červené říše do modré častější, tak to tu hru taky trochu oživí .. Ale když tam pak nějaký nejmenovaný war 126 lvl píše, že zabíjet tam je proti pravidlům a že prostě jdeme na ticket a máme ban, tak to zkazí ti radost no .. Ale jak už jsem psal, tak se prostě někdy může domluvit říše a jít útočit .. Vím, že to tu bylo i dřív, ale dřív se tomu říkalo "rušit stánky mimo kruh" ..
Ale abych se držel i daného tématu, tak je škoda, že hoodně lidí na to prdí a raději si bojujou s monstrama, než aby si našli alespoň 1x do týdne hodinku čas na war...

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 71 poděkování
Presne tak rusila a vseci tu na forku plakali ze jenom zrusko kazi valky a svatou ze jak bude zrusko normalni kouzlo vsehcno se zmeni lidi ve valkach bude rapidne stoupat..zen píše:Války jsou bezvadny.
Svata rise je uzasna zabava.
Vubec pvp je ted totalne super, kdyz jsou obrany na zrusko?
Se tu psali petice na zrusko, ze koncite s pvp dokud na nej nebudou obrany.
Ted jsou na nej obrany ... a vidite tu zmenu?
Maximalne k horsimu nic jinyho to neprineslo.
Vase kecy o tom jak zrusko kazi pvp znicili hru X lidem, a vysledek vubec zadnej.
Rusila tu plakala jak ji hrozne vadi zrusko a ted kdyz jsou na nej obrany tak ji skuste napsat at se dojde mlatit nekam. Odpoved mam pvm, nechce se mi prahazovat.
Diky moc vsem za zniceni WP suru, ve jmenu lepsiho pvp. Dobra prace.

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Hold ludia na ktorych narazas su prachaty nolifery tak im nekazme zabavu a nech sa biju sami medzi sebou a budeExtreeeMeee píše:Presne tak rusila a vseci tu na forku plakali ze jenom zrusko kazi valky a svatou ze jak bude zrusko normalni kouzlo vsehcno se zmeni lidi ve valkach bude rapidne stoupat..zen píše:Války jsou bezvadny.
Svata rise je uzasna zabava.
Vubec pvp je ted totalne super, kdyz jsou obrany na zrusko?
Se tu psali petice na zrusko, ze koncite s pvp dokud na nej nebudou obrany.
Ted jsou na nej obrany ... a vidite tu zmenu?
Maximalne k horsimu nic jinyho to neprineslo.
Vase kecy o tom jak zrusko kazi pvp znicili hru X lidem, a vysledek vubec zadnej.
Rusila tu plakala jak ji hrozne vadi zrusko a ted kdyz jsou na nej obrany tak ji skuste napsat at se dojde mlatit nekam. Odpoved mam pvm, nechce se mi prahazovat.
Diky moc vsem za zniceni WP suru, ve jmenu lepsiho pvp. Dobra prace.:D to byli jenom trapne vymysli a zaminky to muze napadnout jenom pacienty. jak psal sencor ted ti nejvetsi uplakanci kdyz se jich zeptate jestli jdou do valky ti odpovi nene nema to cenu a nejlepsi vymluva je takova ze hrac co ma herbareni na P xxx miliard si vydelava a rekne ti sorry nebudu pouzivat kosti co stoji 600kk do valky
![]()
![]()

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Donald
- Lv.21
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Předem se omlouvám za délku textu, ale toto téma mě rozhodně nenechá v klidu. Píšete tu někteří opravdu výstižné komenty, a tak se taky přidám. Tento problém s PvP mi leží na srdci vlastně od doby, co jsem začal hledat kvalitní PvP server. Po letech hledání serverů zjistíte, že neexistuje žádnej dobrej PvP server, protože to nikdo nedokáže dobře vymyslet. Uznávám, že je to opravdu velice složitý, ale určitě to není nemožný! Dříve jsem viděl v Sindicatu budoucnost, ale čím více věcí a možností tu bylo, tím mě to méně bavilo. Určitě tyto možnosti nejsou špatné, ale mají prostě hrozně velký mouchy. Když jsem viděl, že můžu bejt na takovémto serveru Elitní hráč i já, tak mě to prostě šíleně nabudí hrát. Stal jsem se na nějakej čas opravdu závislej, protože jsem viděl jasně danej cíl a reálnej i pro mě. Z tohoto důvodu jsem skoncoval s ofikem. Buďto vrazíš do hry hodně peněz, nebo budeš půl roku, každej den číst knížky a ještě dropit, aby jsi na ně měl. Řekl jsem si: pro někoho jako já je prostě takovýto nudný stereotyp nepřekousnutelný a když prostě nevidím v dohlednu to, čeho chci dosáhnout, tak nemá cenu do toho vrážet tolik času a skončím. Tady už vidím souvislost mezi Sindy a ofikem. Herbaření je na mrtě dlouho a ještě k tomu časově omezený. Karma je taky na nehorázně dlouho a ještě se kvůli tomu musí pořád chodit Swamp což je pro mě totéž co nudné dropení. Biolog je pro ty, co hrají když příjdou ze školy(práce) na rok a půl. Zručnost tomu taky značně pomohla. Vidíte to co já? Ano, nevidíte. Můj herní cíl je v nedohlednu a to i když nejsem moc náročnej a chci dělat věci jen důležitý pro moje PvPčkaření. Tady si opět jako u ofiku můžu říct, že moje né zrovna náročné cíle jsou pro mě stejně nedosažitelné a tak by bylo nejlepší skončit. Toto si podle mě říká hodně lidí. A proč to neudělají? Ze stejného důvodu jako já. Do hry už jsem investoval opravdu hodně času, je to prostě škoda teďka skončit... Jsem na tomto serveru nespokojenej, nelíbí se mi jak je to tu vše postavený jen na tom nudným PvM a ještě udělaný na způsob závislosti jak tu někdo psal. Dobří tu jsou jen hráči, co metinu věnují "život" a ostatní mají smůlu. Začínající nebo pokročilý hráči vidí roky dřiny aby si mohli kvalitně zahrát a to není podle mě většina lidí ochotná dát. Některým lidem to nevadí, protože to jednoduše neřeší a hrajou, ale lidi jako já hrají rádi když vidí v dohlednu své cíle...
Teď můžu rozebrat desítky špatně udělaných věcí pro hráče, kteří u toho nechtějí sedět pořád a i s tím jak je vyřešit. Má to ale vůbec cenu psát? Může se to vůbec nějak změnit? Správně, na změnu je moc pozdě. Ti co tomu věnovali léta tvrdé dřiny by se cítili ukřivdění. Jsou tu nejlepší a to jim vyhovuje. Ostatní to právě díky nim odrazuje od hraní a pak se divíte, že nikoho PvP nebaví. Koho by to bavilo když nemají šanci být dobří, protože na to prostě nemají tolik času...
Dříve tu byla nějaká diskuze o druhém Metin2 serveru od Sindicate. Nevím jestli to vůbec chtějí někdy udělat, ale když už se Ekura nemůže změnit, tak by se druhý server mohl poučit z chyb a udělat zajímavý systém i pro komunitu PvP hráčů.
Píšu sem jen proto, že mám ještě malinkou naději, že se může udělat novej server nebo se něco změnit a mohl bych nějak pomoct. No, ale postupem času ztrácím už chuť cokoliv psát, protože to většinou stejně žádný význam nemá a snažím se s Metinem skoncovat, když prostě nikdo nedokáže vymyslet dobrej server
Teď můžu rozebrat desítky špatně udělaných věcí pro hráče, kteří u toho nechtějí sedět pořád a i s tím jak je vyřešit. Má to ale vůbec cenu psát? Může se to vůbec nějak změnit? Správně, na změnu je moc pozdě. Ti co tomu věnovali léta tvrdé dřiny by se cítili ukřivdění. Jsou tu nejlepší a to jim vyhovuje. Ostatní to právě díky nim odrazuje od hraní a pak se divíte, že nikoho PvP nebaví. Koho by to bavilo když nemají šanci být dobří, protože na to prostě nemají tolik času...
Dříve tu byla nějaká diskuze o druhém Metin2 serveru od Sindicate. Nevím jestli to vůbec chtějí někdy udělat, ale když už se Ekura nemůže změnit, tak by se druhý server mohl poučit z chyb a udělat zajímavý systém i pro komunitu PvP hráčů.
Píšu sem jen proto, že mám ještě malinkou naději, že se může udělat novej server nebo se něco změnit a mohl bych nějak pomoct. No, ale postupem času ztrácím už chuť cokoliv psát, protože to většinou stejně žádný význam nemá a snažím se s Metinem skoncovat, když prostě nikdo nedokáže vymyslet dobrej server

DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
- BloodRayne
- Lv.20
- Dal poděkování: 150 poděkování
- Dostal poděkování: 226 poděkování
Chvilku sem uvažovala jesli tu něco napsat a vůbec se zmínit , ale jo co už..
Obrany na zrušit dobrá věc, ale!! V tom se tu objevila nová mapa + par dnů před tím nové hodnodnosti( pvm)
Když to vemu k té mapě tak nastala stejná situace s roklí,keri i swamp , každej huntil tam, nežli by šel svatou a war..
Jenže!! Nastal takovej error, saggi zaved pvm hodnosti, takže proto aby mohl jít na dle swamp nebo hearogon, už nemusí jít vůbec do te války ani svate, ale stačí mu třeba udělat par expertek, dat bio, karmu a zručnost no a má hodnost hned, na co by piplal kosti tím pádem ve válce, když je raděj vypipla v heru a něco s toho má (exp, věci)
takže pro toho co hraje hodku nebo dvě za den, je jasný směr
keri,swamp,hero
Pak tu máme hráče kteří tu bývají déle, ale u nich je taky jasný směr
Hrabivost( mít na učtě nejvíc yang) a také to, e pvp hráči prostě dropují a tuní veci , aby se paak staly "nepřemožitelný" to je ta lepší varianta (moje např)
Co se týká kostí, zas tak nějak moc mě netrápí, momentalně jich mam dost (reakce na ulhanka)
Jenže na co je piplat ve war?Včera sem šla bez nich a nijak mě to netrápilo, že nevyhrajem se nebojím, pač učast protivníku je na bodu mrazu, a stejně kam vystřelím kouzlo a dam petelici tak stejně cb dostane někdo jiný, takže honit se za cb ne, bát se o prohru taky ne tak co tedy?
Chybí motivace..
K alíkovi, ano napsala sem ti , že nebudu překopávat věci, pač mlátit se někde ve swampu, keri, přítažlivce není můj styl a už vůbec m neba jen tak se mlátit někde s pvm hráči, nebo nebo někde mezi dropama s páru magoru
A ano za to mi to nestojí, jít vůbec do skladu a nasadit pvp..
Kdyby si napsal pod svatou, je tam kupa modrých , žlutych bitka tak to je jiná, bohužel to se nestalo už dobrý měsíc, takže sem na buzer placu nebyla pěkně dlouho
Obrany na zrušit dobrá věc, ale!! V tom se tu objevila nová mapa + par dnů před tím nové hodnodnosti( pvm)
Když to vemu k té mapě tak nastala stejná situace s roklí,keri i swamp , každej huntil tam, nežli by šel svatou a war..
Jenže!! Nastal takovej error, saggi zaved pvm hodnosti, takže proto aby mohl jít na dle swamp nebo hearogon, už nemusí jít vůbec do te války ani svate, ale stačí mu třeba udělat par expertek, dat bio, karmu a zručnost no a má hodnost hned, na co by piplal kosti tím pádem ve válce, když je raděj vypipla v heru a něco s toho má (exp, věci)
takže pro toho co hraje hodku nebo dvě za den, je jasný směr

Pak tu máme hráče kteří tu bývají déle, ale u nich je taky jasný směr

Co se týká kostí, zas tak nějak moc mě netrápí, momentalně jich mam dost (reakce na ulhanka)
Jenže na co je piplat ve war?Včera sem šla bez nich a nijak mě to netrápilo, že nevyhrajem se nebojím, pač učast protivníku je na bodu mrazu, a stejně kam vystřelím kouzlo a dam petelici tak stejně cb dostane někdo jiný, takže honit se za cb ne, bát se o prohru taky ne tak co tedy?
Chybí motivace..
K alíkovi, ano napsala sem ti , že nebudu překopávat věci, pač mlátit se někde ve swampu, keri, přítažlivce není můj styl a už vůbec m neba jen tak se mlátit někde s pvm hráči, nebo nebo někde mezi dropama s páru magoru

A ano za to mi to nestojí, jít vůbec do skladu a nasadit pvp..
Kdyby si napsal pod svatou, je tam kupa modrých , žlutych bitka tak to je jiná, bohužel to se nestalo už dobrý měsíc, takže sem na buzer placu nebyla pěkně dlouho

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Srdceryvny pribeh o tom jak uz ani Rusila nechodi bojovat...
Smutna debata 15 lidi kvuli kterym PVP nema smysl a uz nikdy mit nebude. Gratuluju,jste nej,jen jaksi uz nikdy nebudete mit s kym se merit nebot dalsi jedinci jako jste vy tu proste nejsou a urcite ani nepribudou,jelikoz dohnat karmy,taliky a tak podobne je na mesice,nemluve o tom,ze to uz vy budete expit levely 200 a mit veci od levelu 180...
Chcete ozivit pvp serveru pro vetsinu hracu,smazte sve postavy i s vybavou... Chcete ozivit pvp pro vas,tak to pardon,to resit nelze...
Smutna debata 15 lidi kvuli kterym PVP nema smysl a uz nikdy mit nebude. Gratuluju,jste nej,jen jaksi uz nikdy nebudete mit s kym se merit nebot dalsi jedinci jako jste vy tu proste nejsou a urcite ani nepribudou,jelikoz dohnat karmy,taliky a tak podobne je na mesice,nemluve o tom,ze to uz vy budete expit levely 200 a mit veci od levelu 180...
Chcete ozivit pvp serveru pro vetsinu hracu,smazte sve postavy i s vybavou... Chcete ozivit pvp pro vas,tak to pardon,to resit nelze...
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ono to není problém pvm hodnosti ta valka je otom istom a to mňa nebaví zas to pvp ktoré není dotiahnuté a není vôbec vivazene a končia najme hraci co nemajú čas robyt luxus výbavu lebo inak bez luxusnej pvpcka sa neobíde aj keby zrušili pvm hodnosti to by vôbec nepomohlo ja som ne potreboval hodnosť do swapu za tích 90min som sa stíhal vixpit bez problémov a heragon stacimi priepustka zadna pvm hodnosť tet je odobie ktoré vládnu pvmka áno je dobre ze dali na zrusit obranu ale na druhu stranu to bol starter pre úbytok hracu lebo na wpcku je viacej kúziel co niesu poriadku keby boly poriadku tak wpcko by mohlo tahat bez bufu swap na koľko ste sami povedali ze wp je najme pvm ne pvp tet to je úplne potvrdene daka obrán tet budu len ubudat lebo mat pvp len kvôli valkam a vo vojne cechu je zbytočne tet máju pvp len na uvoľnenie miesta pre svojich dropov.
- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Spoiler:
Dovolím si nesouhlasit, 90% hráčů si tam chodí pro CB v domnění, že když jich (CB) bude dost, tak pravděpodobně budou uznávaní a když pak CB nelezou, tak házej PC z okna, myš o stěnu, třískaj do klávesnice. Míchat svatou s válkou je zcestný, o válce každej ví, že tam budou nějaký tutový dárci CB, takže se tam scházej i lovci těch bodů. Když sem ještě chodil, tak sem hrál tak, aby mě to bavilo ale i s tim, že chci bejt co nejvýš v počtu CB, tak mi taky vadí, že za mnou běhá nějakej Giant a seká, co může nebo dračí šamani, co jen řvou. Měl bys začít myslet i na to, že většina hraje tuhle hru aby si něco dokázala a většině je taky jedno, jak toho dosáhnou, hlavně aby je někdo znal a tak jdou radši se 100% buffem k věžím než umřít do chumlu. Sám si vytvořil tuhle mánii, kdy se začalo regulerně počítat množství CB za válku a sám si viděl, jak se zájem o války zvětšil. Kdyby si zrušil CB ve válce, tak by si tam zůstal pravděpodobně jen ty a pár těch, co to taky hrajou jen pro zábavu. Na druhou stranu, pak by nebyla výzva sekat co nejvíc a bejt "nejlepší", ale pokus zabít někoho, o kom se řiká, že je nesmrtelnej. To se teď neděje, protože to je ztráta času a tudíž ztráta CB a tudíž jsou války absolutně nudný a nesmyslný. Třeba by nebylo na škodu ohodnotit PvP stejně jako PvM. Když jde ve Swampu průměrnej hráč na zvíře, tak se může při tom dloubat v nose. Když jde na ezoteriky, tak se musí oproti zvířeti sakra zapotit aby z toho něco měl. Proč teda neohodnotit takle i hráče? Když bude Trolof za 6 CB, tak pro mě bude lákavější než prcek 75lvl, za kterýho by body nemusely vůbec bejt. Na jednu stranu by někdo mohl v chumlu za minutu dostat 50 CB, druhej nic, ale na druhou stranu by zase vznikaly větší chumly, protože už by mělo smysl jít do těch nesmrtelných a nemělo by smysl zabíjet výletníky, co tam klopýtaj s vodkem +4.[/quote]
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 1 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »