Ü tebe to rozhodně neni biologem a karmouTeensaver píše:Tak vidiš... bez karmy P a full bio si můžou ostatní ... a prej že není nevyhnutnej pro hráče... pěkná blbost.shvetseek píše:framax - mentální válečník 115lv; karma lv3; odevzdává drahokamy; schopka 92% (žralok, kosti, talíky, náramek); 53% lidi; útok sura 38%, war 35%, šaman 38% a ninja 10%.
Trolof: průraz 1,4k s ochranou / 2,7k bez ochrany.
[On mně 10k kritik kamenem (4k kritik duchem) přes 45% magii, 38% obranu proti schopnostem a 60% sura]
DaggerT: 1,2k průrazem.
DATteplice: 8k kritik průrazem.
[On mně 3k sekem]
xHeadhunterx: 10k kritik průrazem.
Sockostroj2k: Lehl na průraz. 7k rána mečem.
Ovšem k čemu mi je takové poškození do některých jedinců, když jsou schopní většinou takovou ztrátu utopit v červených elicích (potažmo v Léčit), protože není dostatek hráčů, kteří by je dorazili?
Ani mě neštve, že by někdo "vyžral můj úspěch", ale oni to opravdu USTOJÍ, protože do nich nikdo další nemlátí... :yeah:
PS: Jsem pouze víkendový hráč, nemám žádnou ultraluxusní výbavu a nevydělávám 2 a půl miliardy denně, pche, nemám ani PvM zdobeniny. Válku jsem si užil a těším se na příští sobotu
Válka říši
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
TroIlof
- Lv.3

- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Válka říši

- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
¨TroIlof píše: Ü tebe to rozhodně neni biologem a karmou
Mám věci jako většina hráčů ve válce, podobne rozdelené bony a ty napíšeš že to není karmou ani biologem? Přemejšlýš vůbec o tom co píšeš nebo píšeš vše co ti napadne?
-
Anfalas
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 106 poděkování
Přemýšlím.Teensaver píše:¨TroIlof píše: Ü tebe to rozhodně neni biologem a karmou
Mám věci jako většina hráčů ve válce, podobne rozdelené bony a ty napíšeš že to není karmou ani biologem? Přemejšlýš vůbec o tom co píšeš nebo píšeš vše co ti napadne?
Očividně to bude i věcmi co vlastníš.
- Teensaver
- Lv.28

anfalas píše:Přemýšlím.Teensaver píše:¨TroIlof píše: Ü tebe to rozhodně neni biologem a karmou
Očividně to bude i věcmi co vlastníš.
21k ZB 50sura 50war 50ninja 70(šaman) 40 miss 55 dýky 45 magie - sura BM 110 mi nasadil 12k bez kritiku a ninja 123 5k bez kritiku ... takovej dotaz - proč se sem dávali ty blbé talismany?..
E: KDyž tak nad tim přemejšlým.. kolik bych musel mít ZB abych ustál serii skillů od techhle dvou charů? 60k?
-
UzPoslusnyTheBM
- Lv.14

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.
Spomeniem niekoho, koho absolutne neznasam, ale je to taky char ako ty.
ExtreeMeee myslím že karmu P nemá. . . Taky nemá temnu a ma jen full biologa .
HM, čim to asi bude???
HM, čim to asi bude???

Človek by nemal obetovať toľko času blbej hre, ľudia, sú dôležitejšie veci ako sindicate. Zamyslite sa a nazrite hlboko do svojich duší, a odpovedzte si, čo vám toto, táto hra dá. Ak vás napľňa radosťou, alebo ako mňa kedysi šťastím tak niečo nie je v poriadku
- Teensaver
- Lv.28

Extreemee a tommyk nebo jak jsou dva nejlepší WP surové.. nevim proč mě snima porovnáváš když píšu že mám výbavu zhruba jak většina serveru a ne že mam vybavu jak TOP.UzPoslusnyTheBM píše:Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.
HM, čim to asi bude???
E:altnuemer - mne ide o to aby som aj dačo ustál.. nie len furt objímať zem .. snažím sa.. s tou výbavou robím čo sa dá ale furt mi na tom dačo chýba ale čo..
Naposledy upravil(a) Teensaver dne sob 24. lis 2012 23:38:10, celkem upraveno 2 x.
-
altnuemer
- Lv.16

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Neviem prečo to berieš tak vážne, že zomrieš. Je to iba hra a válka je iba pre zábavu.Teensaver píše:Extreemee a tommyk nebo jak jsou dva nejlepší WP surové.. nevim proč mě snima porovnáváš když píšu že mám výbavu zhruba jak většina serveru a ne že mam vybavu jak TOP.UzPoslusnyTheBM píše:Sockostroji, ty tady brečíš jak malá holka, namiesto toho, že by si dačo stým robil.
HM, čim to asi bude???
"Scio me nihil scire" (Sokrates)
Spoiler:
DroperkaLB (lvl121)
GreenFire (lvl132)
GreenFire (lvl132)
-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
poznam cloveka ktory z biologom u poznamek karmou 7 pvpckem skoro bez talismanu daval aj 200cb za valku a tento tyzden to dotiahol az na generala...
-
TafrobAJay
- Lv.16

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
To,že nedokážeš udělat výbavu je tvoje chyba.
S PvP už stejně nic nepohne pomalu,ale jistě končí.
S PvP už stejně nic nepohne pomalu,ale jistě končí.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo
Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".
Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych k tomu něco napsal. Ano taky jsem skončil s PVP a to jen kvuli nové mapě. Nechtěl jsem si zkazit swampovou výbavu tak sem raděj potočil PVP pro mě jednoduší možnost. A další připomínku mam radej použiju kosti v nove mapě než ve valce ano dělam drači set ale to jen pvm na novou mapu. A aby jste se tak nekochali že mě budete nekde zabíjet tak jsem si nechal nějake to pvp ale to jen na obranu. A ještě 1 věc už tu malo bývam to jste si nekteří určitě všimly hold už není tolik času hrát a navíc Realní život je zabavnější i když pvp se taky občas použije
tak že mnoho uspěku moji milí 
Hraji dál ale už jen občas