Jde o to co to vlastně jsou Věci(náramky, náušnice, atd...) z dračích či tygřích kostí. Nevím co všechno z těchto kostí jde, ale určitě víte co tím myslím. Není my jasný odkud tyto věci vzít. Kde je dropnout? Nebo kde je udělat? A vůbec kčemu se používají a na co jsou dobré? Všude se o nich doslýchám, ale stále mi nebylo objasněno co to vlastně je? Tak prosím o trošku přiblížení těchto věcí. Myslím že nejsem sám kdo neví o co jde
Dračí a tygří kosti
-
dobrodej
- Lv. 12

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Dračí a tygří kosti
Tak opět přicházím s jednou mě nejasnou otázkou.
Jde o to co to vlastně jsou Věci(náramky, náušnice, atd...) z dračích či tygřích kostí. Nevím co všechno z těchto kostí jde, ale určitě víte co tím myslím. Není my jasný odkud tyto věci vzít. Kde je dropnout? Nebo kde je udělat? A vůbec kčemu se používají a na co jsou dobré? Všude se o nich doslýchám, ale stále mi nebylo objasněno co to vlastně je? Tak prosím o trošku přiblížení těchto věcí. Myslím že nejsem sám kdo neví o co jde
Makla je opět realitou
- Heretic
- Lv.3

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Dračí a tygří kosti
kdyby ses podíval do sekce obchod, najdeš tam, že je někdo pořád chce koupit a je tam i napsáno k čemu slouží 

Členem fóra: 7 Let 0 Měsíců 24 Dní 1 Hodin 35 Minut a 18 Sekund
ve svate zemi je posvatny ohen lvl 100 a z toho obcas spadne pokladnice.a z ty mas hodne malou sanci na drop jedny z tehlech veci.Nektery pridavaji 300 obranu,nektery 200 utok nebo 30% odolnost proti magii a jiny zase 30% utok magii.

- Heretic
- Lv.3

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Náramek z Tygří kosti - 30% větší útok
Náramek z Dračí kosti - 30% větší obrana
Náramek z Dračí kosti - 30% větší obrana

Členem fóra: 7 Let 0 Měsíců 24 Dní 1 Hodin 35 Minut a 18 Sekund
-
dobrodej
- Lv. 12

Heretic píše:kdyby ses podíval do sekce obchod, najdeš tam, že je někdo pořád chce koupit a je tam i napsáno k čemu slouží
V obchodě jsem opravdu nenašel na co slouží. Sice je chce někkdo stále koupit, ale nic o tom na co jsou tam není.
Makla je opět realitou
-
dobrodej
- Lv. 12

Dany píše:ve svate zemi je posvatny ohen lvl 100 a z toho obcas spadne pokladnice.a z ty mas hodne malou sanci na drop jedny z tehlech veci.Nektery pridavaji 300 obranu,nektery 200 utok nebo 30% odolnost proti magii a jiny zase 30% utok magii.
Aha takže díky. A nejmenuje se ta truhla náhodou šperkovnice?
Makla je opět realitou
-
Markoman
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
presne takdobrodej píše:Dany píše:ve svate zemi je posvatny ohen lvl 100 a z toho obcas spadne pokladnice.a z ty mas hodne malou sanci na drop jedny z tehlech veci.Nektery pridavaji 300 obranu,nektery 200 utok nebo 30% odolnost proti magii a jiny zase 30% utok magii.
Aha takže díky. A nejmenuje se ta truhla náhodou šperkovnice?
Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside.
Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla
Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla